Bell Gorge Wilderness Lodge

Gibb River Road, Australië

Comfortabel verblijf in The Kimberleys

Bell Gorge Wilderness Lodge ligt op slechts 200 meter van de Gibb River Road en kijkt uit over de King Leopold Range. Het is gelegen op een inheems grondgebied, dicht bij de Imintji Aboriginal gemeenschap. Bell Gorge Wilderness Lodge is de perfecte uitvalsbasis om het westelijke gedeelte van Kimberley te verkennen. Na een dag vol inspanningen kan je bij Bell Gorge Wilderness Lodge genieten van een heerlijk diner bij het kampvuur en een goede nachtrust in een comfortabele tent.

Meer informatie Meer informatie
WA_Bell_Gorge_WL_APT_Imintji25_GU

Gezellig kampvuur

'S avonds kan je heerlijk opwarmen bij het kampvuur.

Meer informatie Meer informatie
WA_Bell_Gorge_WL_APT_Imintji12_GU

De beste wijnen

Proef de lekkerste wijnen in de lounge van de lodge.

Voorbeeldreis met deze accommodatie

TA_WA_Karijini_NP_-_header
Ontdekkingstocht door de minder bekende Outback
Bekijk voorbeeldreis

Fly-drive West Australië

Avontuurlijke individuele rondreis door West Australië

24 dagen autorondreis vanaf €6.600,- per persoon

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Bell Gorge Wilderness Lodge

Comfortabele tenten

Je verblijft in Bell Gorge Wilderness Lodge in een tent met twin bedden, een grote ensuite badkamer en een ruime veranda met zitje. Hiervandaan heb je een prachtig uitzicht over de omgeving.

APT_BellGorgeWL_0004bgwl_GU
WA_Bell_Gorge_WL_APT_Imintji34_edit_GU

Faciliteiten en activiteiten van Bell Gorge Wilderness Lodge, Australië

Restaurant

Elke ochtend kunt u hier genieten van een uitgebreid ontbijt, zodat u met een goed gevulde maag de dag kunt beginnen. Na een dag sightseeing, kunt u lekker ontspannen, wetend dat de chef-kok een heerlijk drie-gangen diner voor u bereid.

Activiteiten

Verken de trapsgewijs geschakelde wateren van Bell Gorge; een idyllische, natuurlijke plek om te zwemmen, fotograferen en vogels te spotten. Ook kun je Windjana Gorge bezoeken, waar je zoetwaterkrokodillen kan spotten en oude fossielen in de muren vindt. Of rij naar Tunnel Creek en vaar door de koele wateren in deze 750 meter lange tunnel die uit de Napier Range is gehouwen.

Raak gefascineerd door het prachtige landschap en de oude inheemse rotstekeningen van Galvans Gorge. De lodge voorziet lokale Imintji kunstenaars van materiaal en het nieuwe, lokale kunstcentrum bied je de mogelijkheid om hun werk te bekijken en te kopen.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
×
Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En ontvang inspiratie voor je volgende droomreis.

Naar boven