Karijini Eco Retreat

Karijini National Park, Australië

Duurzame Eco lodge in de Pilbara regio

Karijini Eco Retreat ligt in het Karijini National Park (voorheen Hamersley Range National Park) in de Pilbara regio van westelijk Australië. Karijini Eco Retreat is de eerste en de enige permanente accommodatie binnen de grenzen van dit prachtige nationale park. Het behoud van de natuurlijke omgeving speelt een belangrijke rol bij deze accommodatie. Vindt je luxe minder belangrijk en wil je een onvergetelijke ervaring in de Australische bush, dan is Karijini Eco Retreat dé bestemming voor je.

Meer informatie Meer informatie
karijini-44_edited_(lightened)

Prachtig uitzicht

Geniet, onder het genot van een Australisch wijntje, van het schitterende uitzicht over Karijini National Park.

Meer informatie Meer informatie
karijini-14

Deluxe Eco Tent

Kom helemaal tot rust tijdens een aangenaam verblijf in een Deluxe Eco Tent.

Meer informatie Meer informatie
karijini-46

Heerlijk dineren

Voor een voortreffelijk diner kan je terecht in het Alfresco restaurant.

Voorbeeldreis met deze accommodatie

TA_WA_Karijini_NP_-_header
Ontdekkingstocht door de minder bekende Outback
Bekijk voorbeeldreis

Fly-drive West Australië

Avontuurlijke individuele rondreis door West Australië

24 dagen autorondreis vanaf €6.600,- per persoon

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Karijini Eco Retreat

De ruime Deluxe Eco Tent

De comfortabele ensuite tenten zijn gelegen in een ruig, maar bovenal schitterend gebied. De tenten zijn gebouwd op een platform en hebben een houten vloer. Naast een comfortabel bed zijn de tenten uitgerust met een ensuite badkamer. Aan zowel de voorkant als de achterkant heeft u uw eigen veranda met een mooi uitzicht op het schitterende landschap van Karijini National Park. De eco tenten zijn eenvoudig maar stijlvol ingericht waarbij gebruik is gemaakt van natuurvriendelijke materialen.

image6
karijini-12
image4
image5

De comfortabele Dorm Style Eco Tent

De comfortabele Unpowered Dorm Style Eco Tents zijn ingericht voor acht personen en beschikken over een ruim terras. Vanaf het terras heb je prachtig uitzicht over het nationale park. Als je verblijft in deze Dorm Style Eco Tent kan je gebruik maken van de gedeelde douches in de lodge.

De compacte Dorm Eco Cabins

De compacte Dorm Eco Cabins zijn ingericht voor vier personen en kijken prachtig uit over Joffre Gorge. Bij het verblijf in een Dorm Eco Cabin kan je gebruik maken van de gedeelde douches in de lodge.

image3
image2

Faciliteiten en activiteiten van Karijini Eco Retreat, Australië

Restaurant

In het Alfresco Restaurant van Karijini Eco Retreat kan je terecht voor jouw ontbijt of diner. De traditionele Australische invloeden vind je terug in de maaltijden. Ook verpakte picknick lunches zijn te verkrijgen. Kook je liever zelf, dan kan je gebruik maken van de bush keukens voorzien van een barbecue.

Begeleide wandelingen

Een speciaal team staat voor je klaar om je tijdens een bush wandeling naar de Joffre Gorge waterval van alles te leren over de flora en fauna, de geschiedenis en de geologie van Karijini National Park.

Duurzaam

Zoals de naam al doet vermoeden, wordt er bij Karijini Eco Retreat veel aandacht geschonken aan het behoud van de natuurlijke omgeving. Bij de inrichting van de eco tenten is zoveel mogelijk gebruik gemaakt van natuurlijke materialen en de tenten worden bijvoorbeeld verlicht door oplaadbare lampen. Karijini Retreat wordt gerund door de Gumala Aboriginal Corporation. Deze stichting vertegenwoordigt drie Aboriginal groepen die van oorsprong de Pilbara regio in het westen van Australië bevolkten. De inkomsten van Karijini Eco Retreat vloeien op deze wijze terug naar de oorspronkelijke bewoners van dit gebied waardoor de kansen in de samenleving voor deze onderdrukte groep Aboriginals toenemen.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
×
Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En ontvang inspiratie voor je volgende droomreis.

Naar boven