Bullo River Station

Timber Creek, Australië

Authentieke Outback ervaring in het uiterste noorden van Australië

Bullo River Station is een veehouderij in het Northern Territory van Australië. De veehouderij omvat zo'n 202,000 hectaren en houdt voornamelijk runderen. Een verblijf bij Bullo River Station biedt je een gehele Outback ervaring waarbij je word geïntroduceerd in de leefwijze van een opvallende ranchboerderij. Op het landgoed is van alles te doen en je zult je bij Bullo River Station dan ook geen moment vervelen. De homestead biedt comfortabele accommodatie in een authentieke Australishe setting. De sfeer is ontspannen en je kunt er volop genieten van al het goede dat de Outback te bieden heeft. Bij Bullo River Station ervaar je het echte Australische cowboy-leven, een ervaring die je eigenlijk niet mag missen.

Meer informatie Meer informatie
Bullo_River_2

Verken de prachtige omgeving

Het guesthouse is de perfecte uitvalsbasis om de schitterende de omgeving te ontdekken

Meer informatie Meer informatie
wYxObUEx9ttiltjpYl79s57FHb2-AwweXRRiNLDlElE

Het boerderijleven

Help een handje mee in de boerderij

Meer informatie Meer informatie
Water_Buffalo

Veelzijdig wildleven

Ga op zoek naar het vele wild dat in de omgeving leeft

Meer informatie Meer informatie
barbecue

Barbecue

Meer informatie Meer informatie
helicopter

Maak een prachtige helikoptervlucht

Voorbeeldreis met deze accommodatie

Bootexcursie_Sydney
inclusief meerdaagse cruise Kimberley | Outback | Sydney
Bekijk voorbeeldreis

Luxe rondreis Australië

Creme de la creme rondreis Australië

22 daagse rondreis vanaf €19.200,- per persoon

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Bullo River Station

Stijlvolle kamers

Bullo River Station heeft twaalf kamers die een stukje van het hoofdgebouw af liggen. Vanuit de kamers stap je direct op het uitgestrekte gazon van de homestead. Iedere kamer is geschikt voor twee personen en heeft een ensuite badkamer. De inrichting is eenvoudig maar smaakvol, met gietijzeren bedden en okerkleurige muren die een Australisch tintje geven aan de kamer.

Homestead
veranda

Faciliteiten en activiteiten van Bullo River Station, Australië

Restaurant

Op de veranda wordt 's ochtends aan een gemeenschappelijke tafel het ontbijt geserveerd. Het diner wordt meestal binnen genuttigd en het menu is gebaseerd op de twee belangrijkste ingrediënten die je in de omgeving kunt vinden: barramundi (vis) en biologisch rundvlees.

Zwembad

Buiten het hoofdgebouw vind je een klein zwembad waar je een frisse duik kunt nemen.


Wi-fi

In het guesthouse is gratis internetverbinding aanwezig.

Activiteiten

Bullo River Station biedt een scala aan activiteiten die zijn inbegrepen bij je verblijf. Zo kan je toekijken hoe het werk op de boerderij er aan toe gaat, en wellicht een handje helpen als je wilt. In het juiste seizoen kan je het spectaculaire evenement gade slaan van het bijeen drijven van het vee. Ook kan je meemaken dat de stieren worden gevangen met behulp van een speciaal voertuig. Ervaren ruiters kunnen onder begeleiding van een gids de omliggende outback te paard verkennen. In de omgeving vind je rotsschilderingen van Aboriginals waar het personeel van Bullo River Station je graag over vertelt. Het landgoed omvat tevens een van de beste vislocaties in het noorden van Australië. De Bullo rivier stroomt zo'n 20 kilometer over de concessie en je kunt hier bijvoorbeeld barramundi, zalm en de enorme goliath grouper (baarsachtige) vangen.

Tegen meerprijs kan je een helikoptervlucht maken over het veelzijdige gebied rondom Bullo River Station. Je ziet de blauwe rivier door het rode landschap meanderen, op weg naar de zee. Ook kan je je naar een van de beste, afgelegen vislocaties laten vliegen.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
×
Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En ontvang inspiratie voor je volgende droomreis.

Naar boven