Kangaluna Camp

Gawler Ranges, Australië

Tentenkamp in de wildernis van het Eyre schiereiland

Kangaluna Safari Camp ligt in het Gawler Ranges National Park in het zuiden van Australië. Dit zeer kleinschalige tentenkamp biedt alle mogelijkheden om de schitterende wildernis van de Gawler Ranges te verkennen. De accommodatie is zeer comfortabel en je hebt hier alle privacy die je behoeft. Een verblijf bij Kangaluna Safari Camp is de ideale manier voor natuurliefhebbers om van de gebaande paden af te wijken en een van de meest unieke stukken van Australië te leren kennen.

Meer informatie Meer informatie
Gawler_Wilderness

Ruige landschappen

De Gawler Ranges staan erom bekend

Meer informatie Meer informatie
lake_gairdner_(3)

Lake Gairdner

Bezoek het unieke Gairdner meer, een enorme zoutvlakte. Hier kun je fantastische foto's maken!

Meer informatie Meer informatie
snachts

Schitterende sterrenhemel

Dankzij de luxe telescoop van het kamp kun je planeten zien die je niet met het blote kan zien

Meer informatie Meer informatie
swagon2

Slapen in een 'Swagon'

Wanneer je het canvas 's nachts openlaat, kijk je vanuit jouw bed naar de sterren

Voorbeeldreis met deze accommodatie

Twee kangoeroes staan in het gras bij zonsondergang.
Ongerepte kust, ruige Outback en verfijnde wijnregio
Bekijk voorbeeldreis

Individuele rondreis Zuid Australië incl. Kangaroo Island

Individuele rondreis door Zuid Australië

15 daagse rondreis vanaf €7.100,- per persoon

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Kangaluna Camp

Stijlvol kamperen in een luxe safaritent

Kangaluna Safari Camp bestaat uit vier luxe safaritenten met twee kamers. De ruime tenten zijn gebouwd op een houten dek en hebben een ensuite badkamer met douche. Ze zijn ingericht met meubelstukken van lokale materialen en luxe details zoals een schapenvacht op de grond en een zijden bedsprei. 's Avonds droom je weg bij de geluiden van de bush die door het canvas van jouw tent heen klinken. De geïsoleerde ligging van de tenten verzekert je van privacy.

Main_Bedroom_at_Kangaluna
tent_bedroom_2
Swagon_accommodation
Swagon_1

Verblijf in de exclusieve 'Swagon'

Kangaluna Camp beschikt over een bijzondere 'Swagon'. Dit is een verbouwde wagon, overdekt met canvas. 's Nachts kun je ervoor kiezen om het canvas open te laten, zodat je vanuit jouw tweepersoonsbed kunt genieten van de Australische sterrenhemel boven je.


Faciliteiten en activiteiten van Kangaluna Camp, Australië

Restaurant

Je dineert in de hoofdtent van het kamp aan een gezamelijke tafel met de andere gasten. Zo kun je de verhalen van de dag uitwisselen met de bushgeluiden als achtergrondmuziek. Het menu bestaat uit heerlijke, landelijke gerechten die zijn klaar gemaakt in de oven of op een kampvuur. In de hoofdtent bevindt zich ook de bar en na het diner drink je een drankje rondom het kampvuur op de vuurplaats.

Safari

Je kunt bij Kangaluna Safari Camp safari's maken in een 4x4-voertuig door de bijzondere wildernis van Gawler Ranges National Park. De natuur is er droog en indrukwekkend, met 1500 miljoen jaar oude volkaanrotsen, verweerde heuveltoppen en uitgesleten ravijnen. De gidsen van Kangaluna Camp zijn geboren en getogen in het gebied en kent dit stukje Australië als zijn broekzak.

Avondsafari

De gids kan je ook 's nachts door de natuur leiden, zodat je ook het nachtleven in deze omgeving kunt aanschouwen.

Begeleide wandelingen

De omgeving leent zich uitstekend voor schitterende wandelingen waarbij je veel verschillende soorten vogels kunt spotten en ook andere bijzondere fauna van Gawler Ranges tegenkomt.

Watersport

Een onvergetelijke ervaring is een snorkelexcursie tussen de vriendelijke en nieuwsgierige zeeleeuwen en dolfijnen in Baird Bay.

Duurzaam

Kangaluna Camp houdt rekening met de omgeving en het daarbij horende droge klimaat. Zo wordt al het regenwater opgevangen op de daken van de tenten en geldt dit als de belangrijkste waterbron van het kamp.

Activiteiten

Een bezoek aan het Gairdner meer behoort ook tot de mogelijkheden, net als een bezoek aan de nabijgelegen, fascinerende zoutpannen.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
×
Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En ontvang inspiratie voor je volgende droomreis.

Naar boven