Seven Spirit Bay

Cobourg Peninsula, Australië

Een comfortabele lodge diep in de Outback

Seven Spirit Bay is een lodge op het Cobourg schiereiland op het meest noordelijke puntje van Arnhemland in Northern Territory in Australië. Vanuit Darwin vlieg je met een adembenemende tocht naar dit afgelegen stukje Australië waar men alleen met een vergunning uitgereikt door lokale stamoudsten mag komen. Vanuit Seven Spirits Bay kun je het gebied ontdekken dat zowel schatrijk is aan natuurschoon, als een fascinerende culturele geschiedenis kent. Seven Spirit Bay garandeert een comfortabel verblijf omringd door pure natuur. De keuken is bovendien van een hoge kwaliteit. Het geprezen Seven Spirits Bay combineert de intensiteit van het wilde Australië met de gemakken van het moderne leven.

Meer informatie Meer informatie
AU_Cobourgh_Peninsula_Seven_Spirit_Bay_Veranda

Mooie verblijven

Meer informatie Meer informatie
AU_Cobourgh_Peninsula_Seven_Spirit_Bay_fising

Bij uitstek geschikt om te vissen

Meer informatie Meer informatie
AU_Cobourgh_Peninsula_Seven_Spirit_Bay_bar_2

De bar

Geniet hier van je favoriete drankje.

Meer informatie Meer informatie
AU_Cobourgh_Peninsula_Seven_Spirit_Bay_Water

Prachtig gelegen

De accommodatie is mooi gelegen op een schiereiland.

Meer informatie Meer informatie
AU_Cobourgh_Peninsula_Seven_Spirit_Bay_Kangaroo

Wallaby's in de tuin

Meer informatie Meer informatie
AU_Cobourgh_Peninsula_Seven_Spirit_Bay_safari_3

Vele activiteiten te ondernemen

Zo kun je de mooie zonsondergang aanschouwen.

Meer informatie Meer informatie
AU_Cobourgh_Peninsula_Seven_Spirit_Bay_Bar

Genieten aan de bar

Meer informatie Meer informatie
AU_Cobourgh_Peninsula_Seven_Spirit_Bay_safari

Ga mee op safari

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Seven Spirit Bay

Comfortabele Habitats

Seven Spirit Bay beschikt over 23 zeshoekige Habitats, oftewel cottages, die verborgen liggen in de tropische begroeiing. Vijf van de zes wanden zijn van glas waardoor je volop kunt genieten van de schitterende omgeving. De verblijven zijn ruim en de inrichting is rustiek. Er is geen tv of radio zodat je ongestoord kunt genieten van de geluiden rondom je 'Habitat'. De ensuite badkamer is deels open zodat je tijdens het douchen de schoonheid van de kleurrijke, tropische vegetatie in je op kunt nemen.

AU_Cobourgh_Peninsula_Seven_Spirit_Bay_Surroundings
AU_Cobourgh_Peninsula_Seven_Spirit_Bay_Bedroom

Faciliteiten en activiteiten van Seven Spirit Bay, Australië

Restaurant

In het stijlvolle restaurant van Seven Spirits Bay worden heerlijke gerechten geserveerd die al verschillende malen zijn bekroond met prijzen. Je kunt binnen dineren, of op de houten veranda met uitzicht op de zee. De cuisine legt de nadruk op visgerechten en gebruikt de beste Australische ingrediënten.

Lounge

In de Lounge & Bar kun je genieten van een ruime selectie aan wijn en andere drankjes op de veranda, wat de ideale plek is voor ontspanning.

Zwembad

Verder beschikt Seven Spirits Bay over een schitterend zwembad omringd door varens en natuursteen.

Activiteiten

Vissen is in dit gebied een ‘must'. Je kunt diepzeevissen, mangrove vissen, vliegvissen en vissen in de riviermonding. Een andere bijzondere excursie is die naar de ruïnes van een Victoriaanse nederzetting van twee eeuwen geleden. Verder kun je een boottocht maken langs de kust en deelnemen aan een van de excursies naar duizenden jaren oude rotstekeningen van de Aboriginals.

Safari

Vanuit Seven Spirit Bay kun je safari's maken met een 4x4-voertuig of te voet door het gebied dat volgens de Aboriginals werd gecreëerd door hun voorouders in het ´dromentijdperk´. Een gids vertelt je over het veelzijdige ecosysteem van Cobourg, met allerlei verschillende landschappen zoals dichte bush, draslanden en graslanden. Er is allerlei wild te spotten op het Cobourg schiereiland, waaronder wilde zwijnen, krokodillen, wallabies, herten, buffels en typisch Australische dieren.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
×
Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En ontvang inspiratie voor je volgende droomreis.

Naar boven