Mt Elizabeth Station

Gibb River Road, Australië

Authentiek accommodatie in de Kimberley

Mt Elizabeth Station is een authentieke Homestead, gelegen aan de Gibb River Road in het hart van de Kimberley, tussen Derby en Kununurra. De Homestead wordt sinds 1945 gerund door een familie, die zich in de vroegere jaren vooral focuste op de productie van rundvlees. De laatste jaren zijn zij zich steeds meer gaan richten op het toerisme en bieden zij je een comfortabele accommodatie en een ideale uitvalsbasis om de natuurlijke omgeving van deze prachtige regio te verkennen.

Voorbeeldreis met deze accommodatie

TA_WA_Karijini_NP_-_header
Ontdekkingstocht door de minder bekende Outback
Bekijk voorbeeldreis

Fly-drive West Australië

Avontuurlijke individuele rondreis door West Australië

24 dagen autorondreis vanaf €6.600,- per persoon

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Mt Elizabeth Station

Comfortabele kamers

Mt Elizabeth Station biedt kamers aan in het hoofdgebouw en heeft een eigen kampeerterrein. De kamers beschikken over twin bedden en een gedeelde badkamer. De kamers zijn eenvoudig maar comfortabel ingericht en bieden je een ontspannen verblijf in de natuurlijke omgeving.

Gezellig kamperen

Op het kampeerterrein kan je verblijven onder de schaduw van de bomen. Overdag zorgt een verkoelend briesje voor een aangename temperatuur en later in de middag kan je genieten van een prachtige zonsondergang. Vaak kan je hier een groot aantal wallibi's en kangoeroes spotten. Er is geen elektriciteit aanwezig, maar wel douches en toiletten met warm en koud stromend water. Ook is er een barbecue ruimte aanwezig.

Faciliteiten en activiteiten van Mt Elizabeth Station, Australië

Restaurant

Elke dag wordt er een lekker ontbijt geserveerd, in de gedeeltelijk openlucht eetruimte. Ook wordt er in de ochtend en ‘middag thee geserveerd. ’s Avonds kan je genieten van een diner.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
×
Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En ontvang inspiratie voor je volgende droomreis.

Naar boven