True North Expeditie

Western Australia, Australië

Kleinschalig cruiseschip voor unieke expedities

True North is een luxe cruiseschip waarmee je op een bijzondere manier de kust van Australië, Indonesië en Papoea-Nieuw-Guinea kunt ontdekken. Doordat het schip redelijk klein is, kan het ook op de moeilijk begaanbare plekken komen. Voor de uiterst afgelegen plaatsen zijn er aan boord ook zes speedboten en een helikopter aan aanwezig, zodat je niets hoeft te missen van de prachtige omgeving. Met de helikopter kun je naar de top van een waterval vliegen om hier te genieten van een heerlijk lunch, terwijl je het adembenemende uitzicht in je opneemt.

Ook aan boord van True North ontbreekt het je niet aan luxe. Op het zonnedek kun je heerlijk ontspannen en genieten van het briesje dat langs je gezicht waait terwijl je langs de meest prachtige en onontdekte plekken vaart. In het restaurant worden de lekkerste gerechten geserveerd, vaak bereid met de vers gevangen vis van die dag. Het ervaren personeel van True North kent de omgeving op zijn duimpje en zal je tijdens de excursies alles kunnen vertellen over de innemende flora en fauna van het gebied. Kortom: True North is een unieke expeditie die je niet mag missen en die je niet snel zult vergeten!

Meer informatie Meer informatie
Bar-Lounge

Gezellige lounge

In de lounge kun je bijpraten met de overige gasten, genieten van een lekker drankje of je terugtrekken met een goed boek.

Meer informatie Meer informatie
helikopter_excursie

Excursies maken met een helikopter

Aan boord van True North is een helikopter waarmee je spannende tochtjes kunt maken en een unieke blik vanuit de lucht kunt werpen op de omgeving.

Meer informatie Meer informatie
kings_cascades

Ontdek het ongerepte van Australië

Tijdens een cruise met True North kom je langs de mooiste plekjes, waaronder de Kimberley in Australië.

Meer informatie Meer informatie
Kimberley__boottocht

Excursies met de speedboten

Wanneer je aan wal gaat of een plek wilt bezoeken waar de True North niet kan komen, ga je met een comfortabele speedboot met een gids aan boord.

Meer informatie Meer informatie
dining

Heerlijk dineren

In de eetkamer worden culinaire hoogstandjes geserveerd die menig fijnproever nog zullen verbazen.

Voorbeeldreis met deze accommodatie

True_North_-_Kimberley
inclusief meerdaagse cruise Kimberley | Outback | Sydney
Bekijk voorbeeldreis

Creme de la creme rondreis Australië

22 daagse rondreis vanaf €19.200,- per persoon

Geïnspireerd door ons reisaanbod?

Heb je een vraag? Wil je een afspraak maken voor een vrijblijvend orienterend gesprek? Of wil je een reisvoorstel op maat?

Neem contact op

Verblijfsmogelijkheden van True North Expeditie

Ocean Class

De Ocean Class is de simpelste en het goedkoopste kamertype aan boord van True North. Deze hut bevindt zich op het onderdek en heeft een oppervlakte van circa 12m2. De kamer beschikt over een ensuite badkamer en twee kleine raampjes zodat je daar buiten kunt kijken.

Ocean_class_cabin
River-Class-Cabin

River Class

De River Class hutten zijn wat luxer dan de Ocean Class en bevinden zich op het midden dek. Deze kamers beschikken over een groot tweepersoonsbed, een ensuite badkamer en twee grote ramen. De River Class hutten hebben een oppervlakte van circa 15m2.

Explorer Class

De Explorer Class hutten zijn de meest luxe type kamer aan boord. Deze hutten zijn even groot als de River Class, circa 15 m2 en bevinden zich op het boven dek. De Explorer Class hutten beschikken over een luxe ensuite badkamer, een king-size tweepersoonsbed en drie grote ramen die zorgen voor een panoramisch uitzicht over de oceaan.

Explorer-Class-Cabin

Faciliteiten en activiteiten van True North Expeditie, Australië

Restaurant

De eetkamer bevindt zich op het beneden dek. Hier kun je terecht voor een heerlijke maaltijd terwijl je geniet van het mooie panorama uitzicht door de grote ramen. De maaltijden bestaan uit lokale specialiteiten, bereid met ingrediënten uit de omgeving. Het komt regelmatig voor dat gasten de koks mogen helpen met het vangen van de verse vis tijdens de cruise.

Watersport

Aan boord van True North zijn zes comfortabele speedboten waarmee je leuke excursies kunt maken. De excursies met de speedboten worden aan jouw wensen aangepast. Zo kun je gaan snorkelen, een waterval bezoeken of naar het strand gaan. Daarnaast is er een helikopter aanwezig op het schip, zodat je de omgeving ook vanuit de lucht kunt ontdekken.

Strand

Tijdens een expeditie zul je regelmatig een strand bezoeken, waar je heerlijk kunt zwemmen of gewoon in alle rust kunt ontspannen.

Duikcentrum

Aan boord van True North is snorkel- en duikuitrusting aanwezig voor de liefhebbers, zodat je ook de onderwaterwereld kunt ontdekken.

Culturele excursies

Afhankelijk van de bestemming zul je meer leren over de cultuur, bijvoorbeeld over de Aboriginals in Australië of de Papoea's in Papoea-Nieuw-Guinea.

Begeleide wandelingen

Bij iedere expeditie van True North gaan er meerdere gidsen mee, die allen een uitgebreide kennis hebben van de omgeving. Wanneer je aan land gaat kunnen zij je er alles over vertellen.

Wi-fi

Aan boord is een klein internet café zodat je in contact kunt blijven met de buitenwereld.

Accommodaties in de regio

Geïnspireerd door ons reisaanbod?

Heb je een vraag? Wil je een afspraak maken voor een vrijblijvend orienterend gesprek? Of wil je een reisvoorstel op maat?

Neem contact op
Naar boven