Shoebill Island Camp

Bangweulu Wetlands, Zambia

Rustieke accommodatie op een unieke locatie

Shoebill Island Camp is gelegen in Zambia's prachtige Bangweulu moerassen. Het eiland heeft een panoramisch uitzicht over de moerassen en dankt zijn naam aan de schoenbekooievaars die zich regelmatig laten zien rond het kamp. Shoebill Island Camp is één van de weinige accommodaties in de moerassen en is dan ook de ideale uitvalsbasis voor een safari in dit schitterende gebied.

Meer informatie Meer informatie
unspecified_(1)

Bootsafari

Maak een prachtige bootsafari door de Bangweulu moerassen

Meer informatie Meer informatie
unspecified_(2)

Dineren

Voorbeeldreis met deze accommodatie

uitkijkpunt bij Mwaleshi Camp in Zambia
South Luangwa | Luambe | North Luangwa | Kafue | Lusaka
Bekijk voorbeeldreis

Klassieke safari minder bekend Zambia

Klassieke safari minder bekend Zambia

14-daagse vliegsafari vanaf €9.300,- per persoon

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Shoebill Island Camp

Safaritenten

Shoebill Island Camp beschikt over vijf safaritenten. De inrichting van de tenten is eenvoudig, maar wel voorzien van de noodzakelijke gemakken voor een goede nachtrust. Elke kamer heeft een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden en een eigen 'bucket' douche en toilet.

unspecified_(3)
unspecified_(4)

Faciliteiten en activiteiten van Shoebill Island Camp, Zambia

Restaurant

In het hoofdgebouw bevindt zich een lounge met comfortabele banken en stoelen, waar je kunt ontspannen met een boek uit de bibliotheek. Een grote eettafel staat in het midden van de ruimte, waar je gezellig met je medereizigers kunt genieten van een maaltijd. Tevens is er een bar aanwezig. Er is ook een ontbijtzaal met uitzicht op nabijgelegen lagune.

Safari

Van mei tot oktober worden er dagelijks safari's georganiseerd door de Bangweulu moerassen, waardoor je de mogelijkheid hebt om de zwarte lechwe te bekijken. Wandelsafari's worden georganiseerd om de unieke schoenbekooievaar te spotten, evenals al het andere indrukwekkende vogelleven. Ook is het mogelijk om een bootsafari te maken.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
×
Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En ontvang inspiratie voor je volgende droomreis.

Naar boven