Lion Camp

South Luangwa National Park, Zambia

Stijlvolle chalets in een schitterende omgeving

Lion Camp is een stijlvolle, unieke lodge gelegen in een afgelegen deel in het South Luangwa National Park in Zambia. De lodge ligt aan de oevers van een lagune en kijkt uit over een open vlakte. Overdag wordt de vlakte bezocht door grazend wild, 's nachts wordt het een jachtgebied voor leeuwen. Lion Camp onderscheidt zich door zijn vriendelijke personeel, persoonlijke service en uitstekende gerechten.

Meer informatie Meer informatie
Pool

zwembad

Vanuit het zwembad heb je een mooi uitzicht over de vlakte.

Meer informatie Meer informatie
Kampvuur_2

kampvuur

's Avonds is er de mogelijkheid om nog even gezellig te relaxen bij het kampvuur.

Meer informatie Meer informatie
_oah0345

maaltijden & uitzicht

Tegelijkertijd genieten van heerlijke maaltijden en een prachtig uitzicht.

Meer informatie Meer informatie
_oah0200

vriendelijk personeel

Lion Camp staat bekend om haar vriendelijke personeel.

Voorbeeldreis met deze accommodatie

Een kudde wildebeesten die door de grasvlakten rennen met op de achtergrond een luchtballon.
Victoria watervallen, Lower Zambezi, Kafue
Bekijk voorbeeldreis

Luxe individuele safari afgelegen Zambia

Luxe individuele safari afgelegen Zambia

14-daagse rondreis vanaf €14.700 p.p.

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Lion Camp

De kleurrijke chalets

Lion Camp biedt negen chalets van canvas en riet en heeft een maximum capaciteit van 18 gasten. Alle chalets zijn gebouwd op verhoogde houten platforms, zodat je een prachtig uitzicht hebt over de open vlakte. De kamers zijn allen ingericht met een Afrikaanse uitstraling en er is veel gebruik gemaakt van kleur. De chalets beschikken over een kingsize bed, ensuite faciliteiten en een groot privé dek. Door het ontbreken van hekken bij de lodge worden olifanten, nijlpaarden en verschillende soorten antilopen regelmatig gezien binnen de grenzen van het kamp.

lion-camp-2011-09-111e
Chalet_inside

Faciliteiten en activiteiten van Lion Camp, Zambia

Restaurant

Tijdens het verblijf in Lion Camp kun je genieten van verschillende maaltijden. Alle gerechten worden ter plaatse bereid met verse ingrediënten door een team van getalenteerde Zambiaanse koks. Het eten in Lion Camp wordt als zeer gezellig ervaren, met fantastisch eten en leuke verhalen van de gastheren. In het hoofdgebouw van de lodge is een lounge met open haard, een bibliotheek, een kleine winkel en een bar.

Zwembad

Op het benedendek vind je een zwembad en ligstoelen, om even te ontspannen na een lange dag op safari.

Safari

Alle safari activiteiten worden geleid door gekwalificeerde gidsen die je alle geheimen van het park laten zien. De safari's worden uitgevoerd in open Land Rovers, waardoor je de kans krijgt om zo dicht mogelijk bij het wild te komen. Wandelsafari's worden begeleid door een ervaren en gewapende gids, die je graag vertelt over de details van het park en het ecosysteem.

Duurzaam

Een deel van de prijs die je betaalt, gaat rechtstreeks naar verschillende instanties om zo het behoud van het park en maatschappelijke initiatieven te ondersteunen. Zo gaan de opbrengsten onder andere naar het South Luangwa Conservation Society, die betrokken zijn met projecten zoals het redden van wild, conflictvermindering, antistroperij en voorlichtingen en opleidingen aan onder andere de lokale gemeenschap.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
×
Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En ontvang inspiratie voor je volgende droomreis.

Naar boven