Mwaleshi Camp

North Luangwa National Park, Zambia

Voor een authentieke wandel beleving in de bush

Mwaleshi Camp is een authentiek safari kamp gelegen aan een pittoreske bocht van de Mwaleshi rivier, tevens een aftakking van de Luangwa rivier, in het North Luangwa National Park in Zambia. Mwaleshi Camp is een van de meest afgelegen en bijzondere verblijfsmogelijkheden in Zambia, waar jij je ten midden van de ongerepte natuur bevindt. De lodge is zeer rustiek, maar levert niets in op comfort. Doordat dat er nauwelijks wegen zijn in het ruige North Luangwa is Mwaleshi Camp exclusief gespecialiseerd in wandelsafari's, die worden uitgevoerd onder begeleiding van uitstekende gidsen. Je ervaart er de wildernis van Zambia op haar puurst.

Meer informatie Meer informatie
rivierzicht bij Mwaleshi Camp in Zambia

Sluit de dag af met een borrel

Aan de rivier

Meer informatie Meer informatie
buitendouche bij Mwaleshi Camp in Zambia

Fijne ensuite faciliteiten

Met een buitendouche

Meer informatie Meer informatie
Wandelsafari's bij Mwaleshi Camp in Zambia

Een wildrijke omgeving

Meer informatie Meer informatie
Mwaleshi-Campdining-area

Sfeervolle lounge

Meer informatie Meer informatie
uitkijkpunt bij Mwaleshi Camp in Zambia

Opzoek naar het wild

vanuit het rustieke kamp

Voorbeeldreis met deze accommodatie

uitkijkpunt bij Mwaleshi Camp in Zambia
South Luangwa | Luambe | North Luangwa | Kafue | Lusaka
Bekijk voorbeeldreis

Klassieke safari minder bekend Zambia

Klassieke safari minder bekend Zambia

14-daagse vliegsafari vanaf €9.300,- per persoon

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Mwaleshi Camp

Rieten hutten langs de rivier

Mwaleshi Camp biedt vier comfortabele, uit riet gebouwde hutten met uitzicht over de rivier. De hutten worden worden ieder jaar geheel opnieuw opgebouwd. Ze zijn ieder dusdanig geplaatst zodat je kan genieten van ultieme privacy in een serene omgeving. Naast het fijne slaapvertrek beschikt je over een ensuite badkamer met een emmer-douche. De deels open voorzijde van de hutten geven je een ongeevenaarde safari ervaring die je nooit meer zult vergeten.

Mwaleshi-Campchalet-entrance
twin-chalet-mwaleshi_small

Faciliteiten en activiteiten van Mwaleshi Camp, Zambia

Begeleide wandelingen

Mwaleshi Camp is, zoals al eerder genoemd, exclusief gespecialiseerd in wandelsafari's. Mwaleshi Camp staat bekend om de uitstekende gidsen die jou vol enthousiasme door de wildernis leiden. Je komt tijdens wandelingen minder wild tegen dan tijdens een safari met een 4x4-voertuig elders, maar de ontmoetingen zijn des te indrukwekkender. Tijdens de safari's bij Mwaleshi Camp leer je de wildernis van Zambia op een zeer directe manier kennen.

Restaurant

De keuken is van prima kwaliteit en ondanks de rustieke middelen zorgt de kok voor verrassende maaltijden..

Lounge

De gemeenschappelijke ruimte is gebouwd uit riet en biedt uitzicht op de rivier. Je vindt hier de bar en een lounge met boeken over de omgeving. Buiten deze ruimte kan je uit je hangmat genieten van het uitzicht en vogeltjes kunt zien baden in het vogelbadje. De meest spectaculaire setting voor een sundowner is ín de rivier. Het water staat op veel plekken namelijk maar een paar centimeter hoog en hier kun je dus met een tafeltje, wat stoeltjes en met je voeten in het water heerlijk genieten van het einde van de dag.

Zwembad

Er is geen zwembad aanwezig, maar er is wel de mogelijkheid om af te koelen in de rivier onder genot van een koud drankje. Een zeer bijzondere ervaring!

Buitendouche

Iedere chalet beschikt over een fijne emmer-douche in de buitenlucht.

Duurzaam

Het behoud van de natuur, het wild en het ondersteunen van de lokale boodschappen staat bij Mwaleshi Camp hoog aan het lijstje met actiepunten. Zo maken ze zoveel mogelijk gebruik van zowel natuurlijke als lokale producten, wekken ze energie op via zonnepanelen en steunen ze diverse fondsen die zich inzetten voor het wild en de lokale bevolking.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
×
Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En ontvang inspiratie voor je volgende droomreis.

Naar boven