Mwaleshi Camp

North Luangwa National Park, Zambia

Rustieke chalets in ongerept Zambia

Mwaleshi Camp is een safari lodge aan de Mwaleshi rivier in het North Luangwa National Park in Zambia. Mwaleshi Camp is een van de meest afgelegen verblijfsmogelijkheden in Zambia en je bevindt je dan ook midden in de ongerepte natuur. De lodge is zeer rustiek, maar levert niets in op comfort. Mwaleshi Camp is exclusief gespecialiseerd in wandelsafari's en staat bekend om de uitstekende gidsen. Je ervaart er de wildernis van Zambia op haar puurst.

Meer informatie Meer informatie
wandelsafari

Wandelsafari

Verken met een gids de prachtige omgeving

Meer informatie Meer informatie
Knipsel13

Een wildrijke omgeving

Meer informatie Meer informatie
Knipsel9

lounge

Geniet van een hapje en een drankje in de lounge

Meer informatie Meer informatie
campfire-at-mwaleshi

kampvuur

Gezellig napraten bij het kampvuur

Knipsel14
Meer informatie Meer informatie
dsc8483

Vers gebakken brood

Voorbeeldreis met deze accommodatie

_SCH0155def
Ruig en authentiek Zambia inclusief Microlight excursie
Bekijk voorbeeldreis

Rustieke safari Zambia met de beste gidsen

10 dagen vanaf € 6.400,- per persoon

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Mwaleshi Camp

Chalets aan de rivier

Mwaleshi Camp heeft vier Chalets aan de rivier. Je kijkt uit over het water. De Chalets worden ieder jaar opnieuw opgebouwd uit lokaal riet. Ze staan ver genoeg van elkaar af om jouw privacy te waarborgen. Ieder Chalet heeft een ensuite badkamer met een emmer-douche. De lantaarns die 's avonds voor verlichting zorgen werken op zonne-energie. Omdat de Chalets deels open zijn aan de bovenkant droom je 's avonds weg bij de geluiden van hyena's en leeuwen in de verte.

Knipsel11
Knipsel10

Faciliteiten en activiteiten van Mwaleshi Camp, Zambia

Safari

Mwaleshi Camp is, zoals al eerder genoemd, exclusief gespecialiseerd in wandelsafari's. Het North Luangwe National Park is daar uiterst geschikt voor omdat het wild er volop aanwezig is en er veel schitterende routes te maken zijn. Mwaleshi Camp staat bekend om de uitstekende gidsen die jou vol enthousiasme door de wildernis leiden. Je komt tijdens wandelingen minder wild tegen dan tijdens een safari met een 4x4-voertuig elders, maar de ontmoetingen zijn des te indrukwekkender. Tijdens de safari's bij Mwaleshi Camp leer je de wildernis van Zambia op een zeer directe manier kennen.

Restaurant

Het hoofdgebouw is opgebouwd uit riet en biedt uitzicht op de rivier. Je vindt hier de bar en een loungegedeelte met boeken over de omgeving. Ook staat hier een grote ronde eettafel. De keuken is van prima kwaliteit en ondanks de rustieke middelen zorgt de kok voor verrassende maaltijden. Buiten het hoofdgebouw staan een paar simpele stoeltjes en een hangmat waar vanuit je kunt genieten van het uitzicht en vogeltjes kunt zien baden in het vogelbadje. Wanneer je een stukje afdaalt naar de rivier kom je bij de vuurplaats aan de rand van het water. De meest spectaculaire setting voor een sundowner is ín de rivier. Het water staat op veel plekken namelijk maar een paar centimeter hoog en hier kun je dus met een tafeltje, wat stoeltjes en met je voeten in het water heerlijk genieten van het einde van de dag.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
Naar boven