Nkonzi Camp

South Luangwa National Park, Zambia

Rustiek tentenkamp zoals het vroeger was

Nkonzi Camp biedt een unieke safari ervaring in het afgelegen wildrijke noorden van South Luangwa National Park in het oosten van Zambia. Geheel weg van de massa kan je in het bekendste park van Zambia genieten van hoge concentratie aan wild, uitgestrekte gras vlaktes en eeuwenoude bossen onder begeleiding van de beste gidsen. Samen met enkel acht andere gasten krijg je bij Nkonzi Camp de kans om Zambia op een authentieke en rustieke manier te ontdekken. Vanuit de ruime canvas tenten met ensuite badkamer stap je gelijk de natuur in, waar op het kampvuur een pot verse koffie voor jou staat te wachten. Ontdek vervolgens de ongerepte natuur doormiddel van spectaculaire 4x4 en wandelsafari's onder begeleiding van zeer ervaren gidsen. Sluit de dag af met een heerlijk vers bereidt diner en deel je belevenissen onder het genot van een drankje om het kampvuur.

Meer informatie Meer informatie
maaltijden bij Nkonzi Camp in zambia

Vers bereide maaltijden

Meer informatie Meer informatie
diners bij Nkonzi Camp in zambia

Sfeervolle diners

Meer informatie Meer informatie
 4x4 safari bij Nkonzi Camp in zambia

Avontuurlijke safari's

Meer informatie Meer informatie
 lounge bij Nkonzi Camp in zambia

Sluit de dag af in de lounge

Meer informatie Meer informatie
tent  bij Nkonzi Camp in zambia

Comfortabele canvas tenten

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Nkonzi Camp

Tenten

De eenvoudige canvas tenten zijn klein maar functioneel en beschikken over comfortabele bedden. Ze zijn voorzien van een ensuite badkamer met een toilet en een emmerdouche. Bovendien bevatten ze grote horren waardoor je altijd een mooi uitzicht over de omgeving hebt. Onder de luifel van de tent staan comfortabele campingstoeltjes.

 canvas tent bij Nkonzi Camp in zambia
ensuite badkamer bij Nkonzi Camp in zambia

Faciliteiten en activiteiten van Nkonzi Camp, Zambia

Safari

De safari's worden dagelijks tweemaal onder begeleiding van een professionele gids georganiseerd en worden uitgevoerd in een open Landrover. Bij een verblijf van vier dagen zijn ook dag safari's naar nog meer afgelegen regio's van het park inbegrepen. Er wordt dan een picknick lunch meegenomen, waarbij er 's middags in de bush een siesta gehouden kan worden.

Begeleide wandelingen

Vanuit Nkonzi Camp worden ook wandelsafari's onder begeleiding van een ranger ondernomen. Hierbij krijg je de mogelijkheid om de kleinere flora en fauna van dichtbij te bewonderen.

Restaurant

In het sfeervolle gemeenschappelijke eettent kan je genieten van heerlijke diners, gemaakt met verse producten uit de lokale omgeving. Met de prachtige omgeving op de achtergrond kan je genieten van de heerlijke smaken uit Zambia.

Lounge

Het kamp beschikt over een gezamenlijke tent die voorzien is van een eetgedeelte en fijne lounge sets. Ideaal om verhalen uit te wisselen na een dag vol avontuur en nieuwe indrukken.

Buitendouche

De canvas tenten beschikken allen over een ensuite badkamer met een emmerdouche in de buitenlucht.

Duurzaam

Nkonzi Camp zet zich in voor het behoud van de natuur en het wild en ter ondersteuning van de lokale bevolking. Zo wordt er door het kamp per gast per nacht een donatie gedaan aan twee lokale fondsen. één fonds geeft kinderen de kans om naar school te gaan en de tweede fonds vecht voor het behoud van wild. Bovendien wordt er in het kamp alleen gebruik gemaakt van zonne-energie.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
×
Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En ontvang inspiratie voor je volgende droomreis.

Naar boven