Nkwali Camp

South Luangwa National Park, Zambia

Een rustiek kamp aan de wildrijke rivier

Nkwali Camp is een comfortabel safari kamp, gelegen op een privé eiland met uitzicht over het South Luangwa Nationaal Park in het oosten van Zambia. De omgeving van Nkwali is ontzettend wildrijk, zowel in als buiten het kamp, gezien de ligging aan de Luangwa rivier en de drinkplaats nabij de dinerruimte. Vanuit Nkwali Camp kan er deelgenomen worden aan avontuurlijke wandel-, landrover- en bootsafari's (seizoensgebonden). Naast de spectaculaire safari's kan je genieten van het verfrissende zwembad, sfeervolle lounge, zeer ruime chalets en de speciale dinerervaringen. Bij Nkwali Camp kan je samen met maximaal 14 andere gasten deel uitmaken van een bijzondere authentieke safari belevenis aangevuld met subtiele luxe.

Meer informatie Meer informatie
wandelsafari bij Nkwali Camp in zambia

Bewonder het wild van dichtbij

Tijdens de wandelsafari's

Meer informatie Meer informatie
chalet bij Nkwali Camp in zambia

Comfortabele chalets

Meer informatie Meer informatie
zwembad bij Nkwali Camp in zambia

Koel af in het zwembad

Meer informatie Meer informatie
dineren bij Nkwali Camp in zambia

Speciale dinerervaringen

Onder de sterrenhemel met een prachtig uitzicht

bootsafari bij Nkwali Camp in zambia
Meer informatie Meer informatie
rivier ligging bij Nkwali Camp in zambia

Prachtige ligging aan de rivier

Voorbeeldreis met deze accommodatie

uitkijkpunt bij Mwaleshi Camp in Zambia
South Luangwa | Luambe | North Luangwa | Kafue | Lusaka
Bekijk voorbeeldreis

Klassieke safari minder bekend Zambia

Klassieke safari minder bekend Zambia

14-daagse vliegsafari vanaf €9.300,- per persoon

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Nkwali Camp

Chalets

De ruime chalets van bamboe, stenen vloeren en rieten daken hebben een schitterend uitzicht op de rivier en het wild. De voorzijde van de chalets zijn open gedurende de dag en worden ’s nachts door middel van doeken gesloten. Naast de fijne slaapvertrekken en een lounge zijn de vijf chalets voorzien van een openlucht badkamer. Bovendien is er voor gezinnen en kleine groepen een familie kamer aanwezig met ensuite faciliteiten.

s_luangwa_2014-07-50e

Faciliteiten en activiteiten van Nkwali Camp, Zambia

Safari

Tweemaal per dag kan je onder begeleiding van een professionele gids opzoek naar het wild in de prachtige omgeving. Bovendien is het in het juiste seizoen mogelijk om deel te nemen aan bootsafari's. Wanneer je met het gezin op safari bent zijn er speciale safari’s voor families.

Begeleide wandelingen

De kleurrijke details van vogels, de sporen van het wild en het wild zelf zijn alle goed te bewonderen tijdens de spectaculaire wandelsafari's, die begeleid worden door uitstekende gidsen.

Culturele excursies

Cultuurliefhebbers kunnen een bezoek brengen aan een cultureel dorp, waar je integreert met de lokale gemeenschap, het ‘Wildlife Education Centre’ kan bezoeken of een workshop volgt in lokale textiel.

Restaurant

Je geniet van een speciale dinerervaring onder de sterren op het open dek, bij de lagune, onder de bomen of in de bush. Buiten het seizoen is het tevens mogelijk om in het restaurant te dineren. Gedurende deze diners kan je kennis maken met de verrassende smaakcombinaties van de rijke Zambiaanse keuken.

Zwembad

Het kamp is voorzien van een zwembad, waar je in de ligstoelen helemaal tot rust komt met de dierengeluiden op de achtergrond.

Lounge

De comfortabele lounge is de ideale plek om onder het genot van een heerlijk drankje tot rust te komen na een dag vol avontuur en nieuwe indrukken. Bovendien kan je hier de dag afsluiten met de prachtige zonsondergang op de achtergrond.

Buitendouche

Alle chalets beschikken over een fijne buitendouche.

Familiekamers

Nkwali Camp biedt één familiechalet aan geschikt voor gezinnen en groepen van vier personen.

Duurzaam

De overkoepelende organisatie van Nkwali Camp heeft een sterke focus op duurzaamheid. Zo zetten zij zich in voor het behoud van de natuur, het wild en de lokale gemeenschappen. Hierbij kan gedacht worden aan het gebruik van zonne-energie, recyclen van materialen, het opleiden van lokale bevolking, het steunen van fondsen.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
×
Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En ontvang inspiratie voor je volgende droomreis.

Naar boven