Tafika Camp

South Luangwa National Park, Zambia

Wellicht de beste safari ervaring in South Luangwa!

Tafika Camp is een kleinschalig seizoensgebonden safarikamp in het afgelegen Nsefu gedeelte in het noorden van het South Luangwa National Park in Zambia. Het kamp ligt verscholen in de bush op de oever van de Luangwa rivier. Tafika Camp is rustiek met subtiele luxe, zonder het bushgevoel te verminderen dat zo belangrijk is voor een geslaagde safari. De gidsen van Tafika zijn zonder uitzondering zeer ervaren en zij zorgen ervoor dat je het wildreservaat ten volle ervaart. Hierbij kan gedacht worden aan spectaculaire safari's in open landrover of wandelingen onder begeleiding van uitstekende gidsen. Daarnaast kan je culturele excursies en mountainbike tochten ondernemen. Tafika Camp is de perfecte keuze voor diegene die op zoek is naar een authentieke safari-ervaring zoals het vroeger was.

Meer informatie Meer informatie
uitkijk punt bij Tafika Camp

Bespied de vele vogels

Meer informatie Meer informatie
culturele excursie bij tafika camp

Culturele excursies

Meer informatie Meer informatie
Fiets safari bij tafika camp

Kom oog in oog met het wild

Meer informatie Meer informatie
Safari bij Tafika Camp in zambia

Een authentieke safari ervaring

Meer informatie Meer informatie
lounge bij Tafika Camp

Comfortabele lounge

Meer informatie Meer informatie
wandelsafari bij Tafika Camp in Zambia

spectaculaire wandelsafari's

Meer informatie Meer informatie
zonsondergang bij tafika camp

Onvergetelijke sundowners

Voorbeeldreis met deze accommodatie

Algemene lounge bij king lewanika
South Luangwa | Lower Zambezi | Liuwa Plains | Victorial watervallen
Bekijk voorbeeldreis

Luxe authentieke safari Zambia met de beste gidsen

Authentieke vliegsafari Zambia met de beste gidsen

15-daagse rondreis vanaf € 13.600,- per persoon

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Tafika Camp

Chalets

Tafika Camp omvat vijf chalets en één familie chalet, die met de hand zijn opgebouwd uit riet en hout. Ze staan in de verkoelende schaduw van inheemse bomen. De inrichting van de chalets is rustiek en comfortabel. Kleurrijke stoffen zorgen voor een vrolijk decor. Je beschikt over een ensuite badkamer waar de blauwe hemel het plafond vormt. Door de buiten locatie van de douche kan je genieten van het ruisen van het bladerdak boven het chalet. De familiechalet beschikt over één extra tweepersoonsbed.

Chalet bij Tafika Camp
interieur chalet bij Tafik Camp

Faciliteiten en activiteiten van Tafika Camp, Zambia

Safari

Tafika Camp organiseert safaritochten per 4x4-voertuig door de bush waarbij de zeer vaardige gids het wild opspoort dat zich in de omgeving bevindt.

Begeleide wandelingen

Tafika Camp organiseert schitterende begeleide wandelingen door de wildernis, waarbij je de flora en fauna van dichtbij kan bewonderen.

Culturele excursies

Cultuurliefhebbers kunnen een bezoek brengen aan een lokaal dorpje waar je kennis kunt maken met de vriendelijke bevolking en hun manier van leven.

Activiteiten

Voor de sportievelingen kan er gekozen worden voor spectaculaire mountainbike tochten door de prachtige omgeving.

Restaurant

In het sfeervolle eetgedeelte of aan de oevers van de Luangwa rivier kan je gedurende je verblijf genieten van heerlijke maaltijden. De verrassende smaakcombinaties zijn gebaseerd op de rijke cultuur van Zambia.

Lounge

De ruime lounge is de ideale plek om bij te komen van een dag vol avontuur en nieuwe indrukken. Bovendien kan je hier genieten van heerlijke drankjes en hapjes terwijl je uitkijkt op de indrukwekkende omgeving.

Buitendouche

Alle chalets beschikken over fijne buiten douches.

Duurzaam

Tafika Camp heeft een sterke focus op het behoud van zowel de natuur als het wild door zo min mogelijk impact uit te oefenen. Bovendien zetten ze zich op verschillende manieren in voor de bevolking in de omgeving.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
Naar boven