Luambe Camp

Luambe National Park, Zambia

Luxe kamperen aan de Luangwa rivier

Luambe Camp is het enigste vaste tentenkamp in het kleinschalige Luambe National Park in Zambia. Het 254km2 grootte park is gelegen aan de oostelijke oever van de Luangwa rivier en bevindt zich tussen het South Luangwa National Park en het North Luangwa National Park. Gedurende je verblijf bij Luambe Camp krijg je de kans om mee op avontuur te gaan met het team van het Luambe Conservation Project (LCP), doormiddel van speciale landrover- en wandelsafari's. Na een dag op pad te zijn geweest met het team van LCP kan je in het rustieke kamp met zeer ruime canvas tenten en een fijne lounge geheel tot rust komen. Wie weet zie je vanuit de tent één van de vele nijlpaarden zwemmen in de Laungwe rivier!

Meer informatie Meer informatie
safari bij Luambe Camp in Zambia

Spectaculaire safari's

Meer informatie Meer informatie
uitzicht vanuit de tent bij Luambe Camp in Zambia

Prachtige uitzichten vanuit de tenten

Meer informatie Meer informatie
wandelsafari bij Luambe Camp

Wandel mee met het LCP team

Meer informatie Meer informatie
lounge bij Luambe Camp in Zambia

Comfortabele lounge

nijlpaarden bij Luambe Camp in Zambia
Meer informatie Meer informatie
vogels bij Luambe Camp in Zambia

Bewonder ook het kleine wild

Meer informatie Meer informatie
luambe tent interieurbij Luambe Camp in Zambia

Fijne canvas tenten

Voorbeeldreis met deze accommodatie

uitkijkpunt bij Mwaleshi Camp in Zambia
South Luangwa | Luambe | North Luangwa | Kafue | Lusaka
Bekijk voorbeeldreis

Klassieke safari minder bekend Zambia

Klassieke safari minder bekend Zambia

14-daagse vliegsafari vanaf €9.300,- per persoon

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Luambe Camp

Tenten

Luambe Camp biedt vijf ruime canvas tenten gelegen aan de oevers van Luangwa rivier. Het hoge dak en de grootte horren zorgen voor veel natuurlijk lichtinval en een ruimtelijk gevoel. Bovendien creëren de kaki kleurtonen en de details van hout voor een authentieke safari sfeer. Naast een comfortabele kamer bevatten de tenten ook een fijne ensuite badkamer en een zitgedeelte, vanuit waar je prachtig uitzicht hebt.

Tent

Faciliteiten en activiteiten van Luambe Camp, Zambia

Safari

Samen met het LCP team zal je met een open landrover op safari gaan om onder andere de zoogdieren en roofdieren te spotten en te analyseren. Gedurende deze safari's krijg je een exclusief inkijkje in het behoud en het herintroduceren van het wild.

Begeleide wandelingen

Naast de 4x4 safari's kan je de omgeving ook van dichtbij bewonderen tijdens de wandsafari's, onder begeleiding van een gids.

Restaurant

Het team van Luamba Camp zal je gedurende je verblijf kennis laten maken met de Zambiaanse cultuur middels vers bereide maaltijden. Het diner kan genuttigd worden in de gezamenlijke ruimte of op een dek aan de rivier.

Lounge

Na een dag vol nieuwe indrukken kan je tot rust komen in de gezamenlijke ruimte, waar zich een lounge en een bar bevindt. Bovendien kan je vanuit een comfortabele campingstoel uitkijken over de rivier en wie weet spot je één van de vele nijlpaarden.

Duurzaam

Luambe Camp is onderdeel van het Luambe Conservation Project in het nationale park. Dit project focust zich op het herstellen van de natuur en het herintroduceren van wild. Het kamp wordt voorzien van zonne-energie en heeft een minimale impact op de natuur door het gebruik van de canvas tenten.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
×
Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En ontvang inspiratie voor je volgende droomreis.

Naar boven