Chundukwa River Lodge

Livingstone, Zambia

Traditionele chalets aan de Zambezi rivier

Chundukwa River Lodge is gelegen aan de oevers van de Zambezi rivier, ongeveer 30 kilometer stroomopwaarts van de Victoria watervallen. Hoewel het geen safari lodge is, grenst Chundukwa aan het Zambezi National Park, bekend om een rijk wildleven en meer dan 450 verschillende vogelsoorten. De lodge wordt persoonlijk gerund door de eigenaren die hun sporen in het toerisme verdiend hebben waardoor je verzekerd zult zijn van een zeer aangenaam verblijf.

Meer informatie Meer informatie
lodge_bg_20

Zwembad

Het zwembad is de perfecte plek om af te koelen tijdens warme dagen.

Meer informatie Meer informatie
chundu_bg_06

Inrichting

Ieder chalet is eenvoudig maar comfortabel ingericht met natuurlijke materialen.

Meer informatie Meer informatie
Lounge_overdag

Open lounge

In de lounge kun je zowel overdag als 's avonds gezellig een drankje drinken en ervaringen uitwisselen met reisgenoten.

Meer informatie Meer informatie
Terras_en_zwembad_bij_Chundu_House

Eigen terras

De familie cottage beschikt over een eigen terras met privé plungepool!

Meer informatie Meer informatie
chundu_bg_15

Indrukwekkend uitzicht

In Chundukwa River Lodge kun je genieten van spectaculaire uitzichten.

Meer informatie Meer informatie
act_bg_05

Wild spotten

Chundukwa grenst aan het Zambezi National Park dat bekend staat om een rijk wildleven.

Voorbeeldreis met deze accommodatie

RPS_2012-09-144e
Safari's in de twee voornaamste wildparken en afsluiten bij de Victoria watervallen
Bekijk voorbeeldreis

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Chundukwa River Lodge

Traditioneel gebouwde chalets op palen

De vijf chalets van Chundukwa zijn conform de traditionele manier gebouwd op palen en liggen verscholen tussen de begroeiing waardoor ze perfect in hun omgeving passen en bovendien jouw privacy garanderen. Alle chalets bieden een schitterend uitzicht op de Zambezi rivier waar je met een beetje geluk de nijlpaarden kunt zien luieren. De inrichting is eenvoudig waarbij gebruik is gemaakt van natuurlijke materialen en kleuren. Alle chalets zijn voorzien van ensuite faciliteiten.

lodge_bg_06
kingfisher_bedroom
Chundu_met_pool

Ruime familie cottage met plunge pool

Ook beschikt Chundukwa over een familie cottage, voorzien van twee slaapkamers met elk ensuite faciliteiten. Voor de kinderen is er een derde slaapkamer met een stapelbed. Naast het zitgedeelte en de eetruimte is er een terras met een privé ‘plunge pool'. Wanneer je in de familie cottage verblijft beschik je tevens over een eigen kok en butler, zodat het je niet aan service ontbreekt tijdens jouw verblijf!

Faciliteiten en activiteiten van Chundukwa River Lodge, Zambia

Restaurant

In het hoofdgebouw is een bar en wordt het eten geserveerd. Bij de bereiding hiervan wordt gebruik gemaakt van lokale verse producten. Verder is er een grote ruimte buiten waar je 's avonds van een drankje kunt genieten bij het kampvuur.

Zwembad

Chundukwa River Lodge beschikt over een mooi zwembad met prachtig uitzicht.

Avondsafari

Met een verblijf in Chundukwa River Lodge kan men door deel te nemen aan verschillende activiteiten de omgeving verkennen en ontdekken. Een aanrader is een boottocht op de rivier waarbij je kunt genieten van een prachtige zonsondergang.

Safari

Tegen betaling kunnen bij Chunduwkwa River Lodge tal van activiteiten gereserveerd worden, zoals: verschillende safari's, raften, quadbiken, helikoptervluchten, paardrijtochten, vissen maar bijvoorbeeld ook excursies naar musea.

Culturele excursies

Een bezoek aan Mukay Village is zeker de moeite waard. Verschillende medewerkers van Chundukwa River Lodge komen hiervandaan en geven graag een rondleiding door hun dorp. Zij laten je kennismaken met de mensen, hun traditionele bouwtechnieken, eten en hun beroemde lokale bier. De opbrengst van de rondleiding komt ten gunste van het dorp.

Familiekamers

Chundukwa beschikt over een familie cottage, voorzien van twee slaapkamers met elk ensuite faciliteiten. Voor de kinderen is er een derde slaapkamer met een stapelbed. Naast het zitgedeelte en de eetruimte is er een terras, ‘plunge pool' en een eigen kok en butler.

Wi-fi

Als je je e-mails wilt checken dan kan dit in het centrale gedeelte. Daar is de wifi hotspot.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
Naar boven