Chundukwa River Lodge

Livingstone, Zambia

Traditionele chalets aan de Zambezi rivier

Chundukwa River Lodge is gelegen aan de oevers van de Zambezi rivier in Zambia, ongeveer 36 kilometer stroomopwaarts van de beroemde Victoria watervallen. Hoewel het geen typische safari lodge is, grenst Chundukwa aan het Zambezi National Park, bekend om een rijk wildleven en meer dan 450 verschillende vogelsoorten. Een bezoekje aan dit park is zeker de moeite waard. De vijf hooggelegen chalets en de familie cottage liggen alle verscholen tussen het groen aan de oevers van de Zambezi rivier. Wie weet spot je één van de vele nijlpaarden! Chundukwa River Lodge prijst zich buiten de fijne chalets met een zeer divers aanbod aan activiteiten, waaronder onvergetelijke zonsondergang boottochten, dagexcursies naar de Victoria watervallen, paardrij excursies, kanotochten, raften en vele meer.

Meer informatie Meer informatie
PLUNGE_1

Fijne buiten dek

met een 'plunge pool' en prachtig uitzicht

Meer informatie Meer informatie
HORSER_1

spectaculaire excursies

Meer informatie Meer informatie
VIEWFR_1

Idyllisch gelegen chalets

Meer informatie Meer informatie
CHUNDU_1

Zonsondergang boottochten

CHARLE_2
Meer informatie Meer informatie
STB2916_1

Otbijten met prachtig uitzicht

Voorbeeldreis met deze accommodatie

4x4 safari lower zambezi NP
South Luangwa | Lower Zambezi | Victorial watervallen
Bekijk voorbeeldreis

Betaalbare Zambia safari

13-daagse rondreis vanaf €8.000,- per persoon

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Chundukwa River Lodge

Chalets

De vijf chalets van Chundukwa zijn op de traditionele manier op palen gebouwd tussen de begroeiing. Dit zorgt ervoor dat je gegarandeerd bent van ultieme privacy. Voor de inrichting is gebruik gemaakt van natuurlijke materialen en kleuren. Alle chalets zijn voorzien van ensuite faciliteiten met bad of binnen- of buitendouche. Vanuit het buitendek kan je uitkijken op de prachtige omgeving. Voor gezinnen zijn er twee chalets waar twee extra bedden geplaatst kunnen worden.

STB1923_2
A-HONE_1
STB2408_1

Family cottage

Voor grotere gezinnen en gezelschappen beschikt Chundukwa over een familie cottage, voorzien van twee slaapkamers met elk ensuite faciliteiten. Voor de kinderen is er een derde slaapkamer met een stapelbed. Naast het zitgedeelte en de eetruimte is er een terras met zwembad. Wanneer je in de familie cottage verblijft beschik je over een eigen kok en butler, zodat het je niet aan service ontbreekt tijdens jouw verblijf!

Faciliteiten en activiteiten van Chundukwa River Lodge, Zambia

Activiteiten

Gedurende je verblijf kan je deelnemen aan inbegrepen activiteiten, waaronder een onvergetelijke boottocht tijdens zonsondergang en een spectaculaire dagexcursie naar de Victoria watervallen.

Bovendien kan je tegen betaling tal van andere activiteiten boeken, zoals: verschillende safari's, raften, helikoptervluchten en paardrij excursies.

Culturele excursies

Een bezoek aan Mukay Village is zeker de moeite waard. Verschillende medewerkers van Chundukwa River Lodge komen hiervandaan en geven graag een rondleiding door hun dorp. Zij laten je kennismaken met de mensen, hun traditionele bouwtechnieken, eten en hun beroemde lokale bier. De opbrengst van de rondleiding komt ten gunste van het dorp.

Restaurant

In het hoofdgebouw kan je genieten van een heerlijk diner, geïnspireerd op de Zambiaanse keuken. De meest verse producten uit zowel de eigen moestuin als de lokale omgeving en de spannende smaakcombinaties maken het diner een onvergetelijke belevenis.

Zwembad

Chundukwa River Lodge beschikt over een mooie zwembad met prachtig uitzicht. Ideaal voor een verfrissende plons.

Lounge

Na een dag vol avontuur en nieuwe indrukken kan je geheel tot rust komen in zowel de sfeervolle open lounge met een bar als het dek, waarvandaan je kan uitkijken op de rivier.

Familiekamers

Chundukwa beschikt over een familie cottage, voorzien van twee slaapkamers met elk ensuite faciliteiten. Voor de kinderen is er een derde slaapkamer met een stapelbed.

Wi-fi

Als je je e-mails wilt checken dan kan dit in het centrale gedeelte. Daar is de wifi hotspot.

Duurzaam

Chundukwa Lodge heeft een minimale impact op de natuur dankzij het gebruik van natuurlijke producten uit de lokale omgeving, groene energie en ingrediënten uit de eigen moestuin of uit de omgeving. Bovendien komt het meeste van het personeel uit de lokale gemeenschappen en steunen ze verschillende projecten, waaronder Pack For A Purpose.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
Naar boven