Musekese Camp

Kafue National Park, Zambia

Authentiek safari kamp geheel weg van de massa

Musekese Camp is een klassiek safari kamp gelegen aan de Kafue rivier in Kafue National Park in Zambia. Het oudste en grootste nationale park van Zambia is één van de meest onaangetaste en minst bezochte parken van Afrika. Het park met een hoge concentratie en diversiteit aan wild is een aanrader voor elke safari liefhebber. De ligging van het kamp aan zowel een lagune als de Kafue rivier en de sereniteit van de omgeving zorgen voor een spectaculaire safari belevenis. Bij Musekese Camp focussen ze op spectaculaire wandelsafari's en in het juiste seizoen is er bovendien de mogelijkheid om deel te nemen aan safaris in open landrover en boot- en kanosafari's op het water. Aan het einde van de dag kan je nagenieten in de sfeervolle lounge of in één van de vijf comfortabele tenten, die voorzien zijn van subtiele luxe.

Meer informatie Meer informatie
Tent bij Musekese Camp in Zambia

Comfortabele canvas tenten

Meer informatie Meer informatie
musekese_portfolio_shoot_mm_069

Divers aanbod aan safari's

Meer informatie Meer informatie
boomhut bij Musekese Camp in Zambia

Verken de omgeving

vanuit de boomhut

Meer informatie Meer informatie
algemene tent bij Musekese Camp in Zambia

Sfeervolle lounge

Meer informatie Meer informatie
uitkijkdek bij Musekese Camp in Zambia

Kom oog in oog met het wild

Vanuit het uitkijkdek

Voorbeeldreis met deze accommodatie

uitkijkpunt bij Mwaleshi Camp in Zambia
South Luangwa | Luambe | North Luangwa | Kafue | Lusaka
Bekijk voorbeeldreis

Klassieke safari minder bekend Zambia

Klassieke safari minder bekend Zambia

14-daagse vliegsafari vanaf €9.300,- per persoon

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Musekese Camp

Tenten

Musekese Camp beschikt over vijf canvas tenten die in authentieke safari stijl met hedendaagse comfort zijn ingericht. De hoge oprolbare canvas wanden zorgen ervoor dat je door de gehele tent voorzien bent van een ruimtelijk gevoel en prachtig uitzicht. Bovendien beschikken de tenten naast een comfortabele slaapgedeelte over een fijne badkamer met een douche. Vanuit het zitgedeelte kan je de avond afsluiten onder het genot van de prachtige natuur en een heerlijk drankje.

inrichting tent bij Musekese Camp in Zambia

Faciliteiten en activiteiten van Musekese Camp, Zambia

Safari

Naast spectaculaire wandelsafari's kan je in het juiste seizoen ook deelnemen aan diverse andere soorten safari's. Hierbij kan je denken aan safari's in een open landrover en onvergetelijke boot- en kanosafari's. Bovendien beschikt het kamp over een boomhut, vanuit waar je het wild goed kunt aanschouwen.

Begeleide wandelingen

Wandelsafari's is een van de specialiteiten van Musekese Camp. Je ervaren gids kent de omgeving als geen ander, waardoor je verzekerd bent van onvergetelijke begeleide wandelingen. Tijdens deze speciale safari's beleef je de omgeving en het wild in zijn meest natuurlijke vorm.

Restaurant

Bij Musekese Camp kan je gedurende je verblijf genieten van heerlijk vers bereide maaltijden die geïnspireerd zijn op zowel de Zambiaanse als internationale keuken.

Lounge

Het kamp beschikt over een gemeenschappelijke tent met een sfeervol eetgedeelte, lounge en een bar. Na een dag vol avontuur kan je hier tot rust komen onder het genot van een drankje. Bovendien is er een dek vanuit waar je prachtig uitzicht hebt op de omgeving.

Duurzaam

De eigenaren van Musekese Camp zijn ook de oprichters van de Musekese Conservation fonds. Deze fonds focust zich op het behoud van de natuur met het wild en de lokale gemeenschappen. Tevens is Musekese Camp voorzien van zonnepanelen, waardoor het gehele kamp voorzien is van zonne-energie.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
×
Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En ontvang inspiratie voor je volgende droomreis.

Naar boven