Waterberry Zambezi Lodge

Livingstone, Zambia

Comfortabele bungalows aan de Zambezi rivier

Waterberry Zambezi Lodge is een verzameling van bungalows vlakbij het plaatsje Livingstone in Zambia. De lodge is gelegen aan de noordelijke oevers van de Zambezi rivier en een prima uitvalsbasis om de Victoria watervallen te ontdekken. Waterberry is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van het geweldige uitzicht over de rivier met haar rijke vogelleven en om tot rust te komen na vroege ochtend en late avond safari’s. De lodge staat bekend om haar informele stijl en de vriendelijke, gastvrije medewerkers die er alles aan doen om van je verblijf in Zambia een onvergetelijke ervaring te maken.

Meer informatie Meer informatie
7_swimming_pool

Ontspannen aan het zwembad

Neem een verfrissende duik!

Meer informatie Meer informatie
11058248_834474876639720_78451183167006703

Dineren met uitzicht!

Meer informatie Meer informatie
Weaver_Cottage

Bungalows

Meer informatie Meer informatie
4_relax_by_the_Zambezi

Genieten van de prachtige omgeving

Meer informatie Meer informatie
5_Upstairs_lounge

Tot rust komen in de gezellige lounge

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Waterberry Zambezi Lodge

Comfortabele bungalows

Waterberry Lodge beschikt over zeven stijlvol ingerichte, comfortabele bungalows die zijn onderverdeeld in tweepersoonsbungalows of familiebungalows. Alle bungalows beschikken over comfortabele bedden, ensuite faciliteiten en de meeste bungalows zijn voorzien van een eigen dek met uitzicht op de rivier.

Owl_upstairs
11_River_Farmhouse_across_the_pool
20_Double_Bedroom

‘River Farmhouse’

Het ‘River Farmhouse’, is ideaal voor families en kleine groepen. De slaapkamers beschikken over grote ramen, waardoor je een prachtig uitzicht hebt over de de Zambezi rivier. Het huis beschikt over een veranda in de schaduw en geeft toegang tot de grote tuinen of het zwembad.

Faciliteiten en activiteiten van Waterberry Zambezi Lodge, Zambia

Restaurant

De lodge beschikt over een hoofdgebouw, vanwaar je prachtig uitzicht hebt over de Zambezi rivier en het nabijgelegen wildreservaat. De maaltijden, vaak traditionele ‘bush’ diners of barbecues, worden geserveerd in de eetzaal in het hoofdgebouw of buiten op het zonneterras. Je kunt ook genieten van een privé diner op eigen terras of op een van de afgezonderde pontons rond de lodge.

Lounge

Je kunt ontspannen op het drijvende ponton op de rivier, perfect voor zonsondergangen of om te vissen.

Zwembad

Je kunt genieten bij het zwembad, gelegen in het centrum van de aangelegde gazons. Op de warmere dagen is het bij het zwembad heerlijk vertoeven.


Activiteiten

Waterberry Zambezi Lodge beschikt over een bewegwijzerd natuurpad zodat je verschillende vogels, vissen en andere kleine dieren kunt aanschouwen. Ook in de omgeving van de lodge is er genoeg te ondernemen. Zo kun je natuurlijk de beroemde Victoria watervallen bezoeken, die zich op een half uur rijden van de lodge bevinden, een bootsafari maken over de Zambezi rivier en het geweldige vogelleven observeren. Tegen een meerprijs kun je een helikoptervlucht maken of gaan bungeejumpen.

Culturele excursies

Ook kun je Livingstone en andere culturele dorpjes bezoeken. Waterberry Zambezi Lodge steunt de lokale dorpjes met begeleide wandelingen. Veel van de medewerkers van de lodge zijn afkomstig uit deze dorpjes en zijn trots om te laten zien hoe ze leven en hoe de inkomsten uit de begeleide wandelingen helpen om de lokale scholen te ondersteunen.

Safari

Tijdens een safari hebt je de mogelijkheid om veel wild te spotten.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
×
Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En ontvang inspiratie voor je volgende droomreis.

Naar boven