Henderson Park Farm Retreat

Rockhampton, Australië

Prachtig gelegen accommodatie op het platteland

Henderson Park Farm Retreat is een familie gerund werkend veebedrijf en is gelegen op een half uurtje rijden ten noorden van Rockhampton. Het ligt in een idyllische omgeving, aan de oever van de ‘Hedlow Creek’. Het bedrijf richt zich voornamelijk op de productie van rundvlees, maar heeft sinds 1997 ook een aantal verblijfsmogelijkheden voor gasten die het reilen en zeilen van de boerderij van dicht bij willen meemaken. Daarnaast kan je hier uitstekend genieten van de rust en de natuur.

Meer informatie Meer informatie
farm

Mooie accommodatie

Geniet van een aangenaam verblijf.

Meer informatie Meer informatie
22_pop

Vissen

In de omgeving kan je deze grote vissen vangen.

Meer informatie Meer informatie
lodge7_pop

Gezellig terras

Vanaf het terras kijk je prachtig uit over het nabij gelegen meertje.

Voorbeeldreis met deze accommodatie

TA_-_QLD_Whitehaven_Beach
Met verblijf in de mooiste kleinschalige lodges
Bekijk voorbeeldreis

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Henderson Park Farm Retreat

De warm aangeklede Cabin

Henderson Park Farm Retreat beschikt over houten chalets die zijn gelegen aan een schilderachtig meertje. Vanuit de chalets kijk je uit over de enorme uiterwaarden van waaruit historische, vulkanische gesteentes rijzen. De zelfvoorzienende chalets zijn geschikt voor vier of vijf personen en zijn comfortabel ingericht met veel hout, waardoor ze een warme sfeer uitstralen.

De veranda is de plek waar je heerlijk kunt ontspannen. De eerste ochtend wordt er een ontbijtmandje gebracht en ’s avonds kan je onder het genot van een heerlijke biefstuk en een goed glas wijn vanaf de veranda genieten van de omgeving.

cabin9_pop
cabin2_pop
lodge9_pop
lodge5_pop

De modern ingerichte lodge

Verblijf in een van de kamers van de modern ingerichte lodge. De kamers zijn alle voorzien van een ensuite badkamer met ruime douche. Daarnaast beschikken alle kamers over een moderne keuken en een kleine loungehoek. Vanuit je kamer heb je uitzicht over het prachtige landschap.

Faciliteiten en activiteiten van Henderson Park Farm Retreat, Australië

Activiteiten

In het meertje kan je een verfrissende duik nemen, een tochtje per kano maken, of gaan vissen. Het is ook zeker leuk om mee te gaan met de rondleiding door de boerderij!

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
Naar boven