Angorichina Station

Flinders Ranges, Australië

Authentieke Australische Outback ervaring

Angorichina Station is zeer unieke accommodatie gevestigd op een oude schapenboerderij in de Flinders Ranges, een unieke Outback locatie in het zuiden van Australië. Deze typisch Australische homestead is gelegen op een landgoed van ruim 500 km² in de droge, woestijnachtige heuvels van de Australische Outback. De schapenboerderij, die gebouwd is in 1860, is een typisch voorbeeld van authentieke plattelands architectuur van Australië. De boerderij wordt al vier generaties lang gerund door de familie Fargher en de zeer gastvrije eigenaren kunnen je dan ook alles vertellen over de unieke omgeving. Bij Angorichina Station ben je verzekerd van een comfortabel en onvergetelijk verblijf waarbij je op bijzondere wijze kennis maakt met het traditionele plattelandsleven middels diverse inbegrepen activiteiten.

Meer informatie Meer informatie
boerderij

Oude schapenboerderij

Meer informatie Meer informatie
angorichinastation2

Geweldige ligging

De lodge is omgeven door de ongerepte natuur van de Australische Outback

Meer informatie Meer informatie
omgeving2

Diverse inbegrepen activiteiten

zoals een begeleidende wandeling of excursie per 4x4-voertuig

Meer informatie Meer informatie
sundowner1

Sundowner

Sluit de dag af met fenomenaal uitzicht met een sundowner

Meer informatie Meer informatie
angorichinastation

Warme gastvrijheid

De eigenaren zullen er alles aan doen om jou een onvergetelijke tijd te bezorgen

Meer informatie Meer informatie
schapen

Schapen

Maak kennis met de 'bewoners' tijdens het schapen hoeden en scheren

Meer informatie Meer informatie
angorichinastation3

Platteland

Ver verwijderd van de bewoonde wereld ervaar je hier het echte plattelandsleven

Meer informatie Meer informatie
kangaroos

Wilde dieren

Naast de schapen bij de lodge zijn er in de omgeving tal van wilde dieren te spotten, waaronder kangoeroe's

Meer informatie Meer informatie
veranda

Serene rust

Hier waan je je in een oase van rust

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Angorichina Station

Angorichina Station is een kleinschalige accommodatie voor één gezelschap per verblijf voor maximaal acht gasten, met drie gastenkamers in het hoofdgebouw en een 'Garden Cottage'. Hierdoor hoef je dus nooit de faciliteiten met andere reizigers te delen en ben je verzekerd van alle rust en privacy die jij en je medereizigers zich maar kunnen wensen.

Kamers

In het hoofdgebouw bevinden zich drie comfortabele kamers, allen uniek ingericht en van alle wensbare gemakken voorzien. De 'Homestead Room' beschikt over een heerlijk kingsize bed en een moderne ensuite badkamer en biedt uitzicht over de tuin en tennisbaan. De 'Red Room' en 'Blue Room' beschikken beide over twee eenpersoonsbedden en tevens een eigen badkamer. Deze kamers zijn uiterst geschikt voor gezinnen.

kamer

Garden Cottage

De Garden Cottage bevindt zich buiten het hoofdgebouw in de tuin en is ondergebracht in een voormalig schoolgebouw. De bijzondere setting van de cottage tezamen met de faciliteiten van een heerlijk bed en ruime badkamer zorgen voor een onvergetelijk verblijf waarbij je geniet van veel rust en privacy.

Faciliteiten en activiteiten van Angorichina Station, Australië

Restaurant

Dineren kan je doen met de vriendelijke gastvrouw en -heer in het hoofdgebouw óf je kunt genieten van een typisch Australische barbecue in een droge rivierbedding. Zoals ook de andere aspecten van het verblijf, wordt het diner geheel naar jouw persoonlijke wensen aangepast.

Lounge

In de loungeruimte met grote ramen kan je ontspannen op een van de comfortabele sofa's. Door het hele homestead, dus ook in de lounge, vind je antiek meubilair, boeken en verse bloemen terwijl vanuit de keuken heerlijke aroma's het huis vullen. Ook op de veranda kan je loungen en genieten van de schitterende omgeving.

Activiteiten

Er zijn verschillende activiteiten inbegrepen tijdens je verblijf in Angorichina Station, waarbij je van dichtbij mee zult maken hoe het hedendaagse plattelandsleven er in Australië uitziet. Zo kan je bij de lodge je steentje bijdragen met het schapen hoeden en scheren en kan je de wolschuur bezoeken. Bij het vallen van de avond geniet je van een ‘sundowner' op een van de hoge pieken rondom Angorichina Station. Verder organiseert het Homestead diverse excursies te voet of met een 4x4-voertuig in de spectaculaire omgeving. Je kunt er allerlei wild spotten zoals emu's, kangaroes, walebi's en vele vogelsoorten. Tot slot kan je de regio vanuit de lucht verkennen met de gastheer als piloot. Deze excursie is ter plaatse tegen een meerprijs te regelen en is een absolute verrijking van het verblijf. Tennisliefhebbers kunnen een balletje gaan slaan op de eigen tennisbaan van de lodge.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
×
Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En ontvang inspiratie voor je volgende droomreis.

Naar boven