Buxton Manor

Adelaide, Australië

Schitterend boutique hotel in Adelaide

Buxton Manor is gelegen in het hart van het exclusieve historische gedeelte van North Adelaide, vlakbij de toprestaurants, cafés en uitgaansgelegenheden. De ‘Buxton Manor’ is een glorieus landhuis dat gebouwd is in 1908. Het gebouw bestaat uit decoratieve rode stenen met steile daken, omringd door perfect onderhouden tuinen met vele ouderwets ruikende rozen. Het landhuis staat genoteerd op de erfgoedlijst en is compleet in ere hersteld door de eigenaren, Rodney en Regina Twiss.

Buxton Manor is onderdeel van de North Adelaide Heritage Cottages; een verzameling huizen die verspreid liggen door de buurt North Adelaide. Het omvat verschillende cottages met ieder een geheel eigen karakter en stijl. Wat de cottages van North Adelaide Heritage Cottages gemeen hebben, is dat ze allemaal met veel historisch besef en oog voor detail zijn ingericht. Je vindt er zowel fraaie antieke meubelstukken als modern comfort. De grote variëteit aan cottages brengt het voordeel met zich mee dat je er zeker één kunt vinden die aan al jouw wensen voldoet. In Adelaide is North Adelaide Heritage Cottages absoluut de meest veelzijdige en unieke verblijfsmogelijkheid.

Voorbeeldreis met deze accommodatie

TA_SA_Seal_Bay_Kangaroo_Island
Ongerepte kust, ruige Outback en verfijnde wijnregio
Bekijk voorbeeldreis

Individuele rondreis door Zuid Australië

15 daagse rondreis vanaf €7.100,- per persoon

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Buxton Manor

Prachtige klassieke kamers met keuken

Buxton Manor bestaat uit vier zelfvoorzienende appartementen en een cottage. Alle appartementen hebben direct toegang tot de prachtige tuinen met designer tuinmeubilair en barbecues. De appartementen beschikken over één of twee slaapkamers en een ensuite badkamer. De kamers zijn schitterend ingericht met antiek meubilair en veel kunstwerken. In de ruime lounge en eetkamer van jouw appartement vind je leren meubels en oriëntaalse kleden.

DrwaingRoom2
6x4JHeritageBuxton_A
paprika_ext_hires
LPaprika_Cotage_living_room_kitchen_2

Losstaande cottage voor meer privacy

De "Paprika Spa Cottage" is een losstaande cottage van Buxton Manor. Deze cottage heeft een totale oppervlakte van circa 75 vierkante meter. De cottage beschikt over twee slaapkamers, een luxe badkamer voorzien van spa faciliteiten, een volledig ingerichte keuken en een ruime lounge/eetkamer. Net als de appartementen is de cottage prachtig ingericht met klassieke meubels.

Faciliteiten en activiteiten van Buxton Manor, Australië

Activiteiten

Vanuit het hotel kan je verschillende activiteiten ondernemen. Zo kan je een bezoek brengen aan de stad Adelaide. Daarnaast kun je meegaan op een boottocht waar je opzoek gaat naar dolfijnen. Ook kan je er voor kiezen om een excursie te maken waarbij je een bezoek brengt aan Kangaroo Island.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
Naar boven