Finch Hattons

Tsavo National Park, Kenia

Elegant safarikamp midden in de ongerepte wildernis van Kenia

Finch Hattons Tented Lodge is een elegant safari tentenkamp op een afgelegen locatie in het Tsavo West National Park in Kenia. Het kamp is de verwerkelijking van de droom van wijlen Denys Finch Hattons. Deze Engelse aristocraat stond erom bekend midden in de wildernis te dineren met Chinees porselein, kristallen glazen en al luisterend naar Mozart. Er wordt bij Finch Hattons daarom veel waarde gehecht aan kwalitatief hoge service, een goede keuken en elegante accommodatie. Dankzij de afgelegen ligging van het kamp heb je een kleine kans om andere toeristen tegen te komen tijdens de safari. Finch Hattons is een ideale get-away voor levensgenieters zoals de man naar wie het kamp is vernoemd.

Meer informatie Meer informatie
Bush_breakfast

Ontbijten in de open lucht

Meer informatie Meer informatie
Finch-Hattons-2015-238

Wildlife

Ontdek het wild tijdens de safari´s

Meer informatie Meer informatie
Swimming-Pool

Zwembad

Even afkoelen na een prachtige safari dag

Meer informatie Meer informatie
Boma

Kampvuur

Gezellig napraten rond het kampvuur onder het genot van een drankje.

Meer informatie Meer informatie
lookout_tower

Geniet van schitterende uitzichten

Copy-of-External-3

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Finch Hattons

Luxe safaritenten

Finch Hattons bestaat uit 25 tenten op donkere houten dekken en onder rieten daken. De tenten hebben een ensuite badkamer en een veranda waarop je kunt genieten van de Afrikaanse buitenlucht. Ze zijn elegant ingericht naar de stijl van de jaren '20, met een kleurrijk tapijt en donker meubilair dat een stijlvol contrast vormt tegen het beige canvas. Terwijl je hier 's avonds in slaap valt, klinken door het canvas de rustgevende, exotische geluiden van de bush.

Knipsel8

Faciliteiten en activiteiten van Finch Hattons, Kenia

Restaurant

Ondanks de afgelegen locatie verzorgt Finch Hattons haute cuisine. Je ontbijt in de open lucht met uitzicht op een meertje waar nijlpaarden in rond modderen. De Kilimanjaro rijst op in de verte. Je kunt overigens ook ontbijten in de bush. Je diner bestaat uit een menu van zes gangen in de stijlvolle eetkamer, onder een groot rieten dak en bij de verlichting van elegante kroonluchters. Klanken van Mozart vullen de ruimte tijdens het diner. De wijnkelder van de lodge is gevuld met internationale wijnen die de maaltijd perfect aanvullen. De bar van de lodge is de hele dag geopend en serveert ook op het terras bij het zwembad.

Zwembad

In het zwembad kun je een verkoelende duik nemen na een dag safari of heerlijk relaxen onder het genot van een drankje.

Safari

Finch Hattons verzorgt klassieke safari's waarbij de ervaring geheel draait om de wildernis.'s Ochtends vroeg, 's middags en 's avonds kun je tochten maken door het wildreservaat in een open 4x4-voertuig. Je leert de natuur in het park op een intense manier kennen tijdens een wandelsafari met een ervaren gids die je van alles kan vertellen over de planten en kleine organismen die er leven.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
Naar boven