Lewa House

Laikipia Plateau, Kenia

Duurzame safari lodge in Lewa Wildlife Conservancy

Lewa House is een kleinschalige safari lodge, gelegen op de ruim 25.000 hectare tellende Lewa Wildlife Concervancy van Laikipia. De lodge bevindt zich op een schitterende locatie en bied je uitzicht op de valleien en heuvels. Je gastheer en gastvrouw behoren tot de familie Craig die al bijna 90 jaar lang vee houdt in het gebied en de lodge al 30 jaar runt. Ze hebben een reputatie opgebouwd van warme gastvrijheid en oprechte service. Lewa House is een unieke verblijfsmogelijkheid en biedt een combinatie van prachtig landschap en een geweldige safari ervaring.

Meer informatie Meer informatie
KE_Lewa_House_familycottageexterior-w1280h720

De lodge heeft een prachtige ligging

Meer informatie Meer informatie
KE_Lewa_House_safari_gameviewing-w1280h720

Ga met de gids op safari in open voertuig

En ontdek alle wildsoorten van de omgeving

Meer informatie Meer informatie
KE_Lewa_House_leeuw_lion-attributedtodavecox_smaller-w1280h720

Een leeuw in het hoge gras

Houd je ogen open voor bijzonder wild dat hier graast

Meer informatie Meer informatie
KE_Lewa_House_neushoorn_whiterhino-attbdavecox-w1280h720

Met een beetje geluk spot je hier neushoorns

Meer informatie Meer informatie
KE_Lewa_House_lounge_sittingroom-w1280h720

Ontspan in de sfeervolle lounge

Kom tot rust na een enerverende dag vol safari activiteiten

Meer informatie Meer informatie
KE_Lewa_House_struisvogel_somaliostrich-w1280h720

Grazende struisvogels

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Lewa House

Lewa House beschikt over drie charmante familie cottages en vier prachtige 'Earth Pod' cottages.

De 'Cottages'

Lewa House beschikt over drie charmante familie cottages, die zijn gebouwd met behulp van ruwe stenen muren en rieten daken en zijn ingericht met hardhouten meubelen. Alle cottages zijn voorzien van twee slaapkamers, elk met een en-suite badkamer en een grote veranda, waar je heerlijk kunt ontspannen en uitzicht hebt op de bush.

KE_Lewa_House_slaapkamer_familycottage2_edited-w1280h720
KE_Lewa_House_badkamer_familycottage1_edited-w1280h720
KE_Lewa_House_buiten_earthpod-w1280h720
KE_Lewa_House_slaapkamer_earth_pod_earthpod4_edited-w1280h720

'Earth Pod' cottages

Daarnaast beschikt de lodge over vier ‘Earth Pod’ cottages, die samensmelten met de omgeving en een eenvoudige maar elegante inrichting hebben. Deze cottages zijn voorzien van een veranda, een ensuite badkamer met douche en drie van de vier cottages hebben een buitenbad, waarin je kunt ontspannen onder de Afrikaanse sterrenhemel.

Faciliteiten en activiteiten van Lewa House, Kenia

Restaurant

In de gezamenlijke ruimte van Lewa House bevindt zich de eetkamer, waar heerlijke gerechten worden geserveerd met verse, lokale en seizoensgebonden ingrediënten. De maaltijden zijn Europese gerechten met invloeden uit de Keniaanse, Indiase en Aziatische keuken.

Zwembad

Het zwembad lonkt om een verfrissende duik te nemen na een enerverende dag vol safari activiteiten. Het zwembad ligt centraal in het kamp waarbij comfortabele ligbedden geplaatst zijn.

Lounge

De meeste avonden bij Lewa House worden rond het kampvuur doorgebracht, waarbij reizigers de ervaringen van de dag met elkaar doornemen onder het genot van een drankje.

Safari

De ongerepte natuur rondom Lewa House kan je op allerlei manier verkennen. Zo worden er zowel ’s ochtends als ’s avonds gamedrives georganiseerd in een 4x4 voertuig, waarbij je met een ervaren gids op zoek gaat naar het wild. Je kunt een tocht maken op de rug van een paard of deelnemen aan begeleide wandelingen, waarbij je de natuur nog intenser ervaart.

Activiteiten

Voor het echte ‘Out of Africa’ gevoel kun je deze schitterende omgeving vanuit de lucht bekijken in een geel BI-vliegtuig. Daarnaast worden er ook bezoeken aan het hoofdkwartier van Lewa Wildlife Conservancy georganiseerd waar educatieve bijeenkomsten worden gehouden en kan je deelnemen aan andere leuke excursies.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
×
Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En ontvang inspiratie voor je volgende droomreis.

Naar boven