Mara Bushtops

Masai Mara National Reserve, Kenia

Voor een onvergetelijke luxe safari belevenis

Mara Bushtops is een zeer exclusieve safari kamp in het Bushtops Wildlife Conservancy, een enclave van ruim 2.500 hectare binnen de 6.000 hectare tellende Siana prive concessie grenzend aan het Masai Mara National Reserve in Kenia. Het privé wildreservaat is alleen toegankelijk voor de gasten van Bushtops. Samen met de Masai Mara geniet je hier van een onvergetelijke safari belevenis vol avontuur, cultuur en privacy, waarbij je tijdens safari's ook off-road mag rijden. Voor het kamp bevind zich een mineraalrijke zoutlik, die druk bezocht wordt door het wild. De fijne faciliteiten waaronder het zwembad, terras, spa, gourmet restaurant en de luxe tenten zijn alle dusdanig gepositioneerd, dat je ten alle tijden een prachtig uitzicht hebt op de wildrijke omgeving. Gedurende je verblijf kan je naast de fijne faciliteiten genieten van spectaculaire safari's, overdag maar ook in de avond. Bovendien is er de mogelijkheid om kennis te maken met de cultuur van De Masai gemeenschap.

Lounge bij Mara Bushtops in kenia
Meer informatie Meer informatie
prive diner bij Mara Bushtops in kenia

Sfeervolle diners

Meer informatie Meer informatie
De Masai bij Mara Bushtops in kenia
Meer informatie Meer informatie
tent met uitzicht bij Mara Bushtops in kenia

Onvergetelijke uitzichten

vanuit de tenten

Meer informatie Meer informatie
zwembad bij Mara Bushtops in kenia

Kom oog in oog

met het wild

Meer informatie Meer informatie
wandelen bij Mara Bushtops in kenia

Wandel door de prachtige omgeving

Meer informatie Meer informatie
spa bij Mara Bushtops in kenia

Kom tot bezinning in de spa

Meer informatie Meer informatie
ontbijt bij Mara Bushtops in kenia

Ontbijten met uitzicht

Voorbeeldreis met deze accommodatie

begeleide wandelingen bij Chyulu Hills
Nairobi | Masai Mara | Chyulu Hills | Msambweni Beach
Bekijk voorbeeldreis

Crème de la Crème slow safari Kenia

16-daagse safari vanaf €10.400,- per persoon

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Mara Bushtops

Luxury Tent

Mara Bushtops beschikt over 12 zeer ruime luxe tenten, die allen dusdanig geplaatst zijn zodat je kan genieten van ultieme privacy en een prachtig uitzicht op de mineraalrijke zoutlik. Zowel de oprolbare canvas doeken als het open ontwerp zorgen voor veel natuurlijk lichtinval en een ruimtelijke gevoel. De tenten zijn naast een ruim slaapvertrek voorzien van een luxe ensuite badkamer met zowel binnen als buiten douche en een riant dek met een bad, vanuit waar je uitkijkt op de omgeving. Gedurende je verblijf is er privé butlerservice.

luxe tent bij Mara Bushtops in kenia
familie tent bij Mara Bushtops in kenia

Familie Tent

Naast de luxueuze tweepersoons tenten beschikt Mara Bushtops ook over een riante familie tent. Maximaal zes personen kunnen in deze tent genieten van ultieme privacy, sereniteit en comfort. De twee fijne slaapvertrekken, met ensuite badkamers, worden aan elkaar verbonden door een sfeervolle lounge. Bovendien zorgen de wijnmuur, de open haard en het buitenbad voor extra comfort gedurende je verblijf. Gedurende je verblijf is er privé butlerservice.

Faciliteiten en activiteiten van Mara Bushtops, Kenia

Safari

Gedurende je verblijf kan je de prachtige omgeving ontdekken doormiddel van spectaculaire ochtend- en middagsafari's. Onder begeleiding van uitstekende gidsen ga je in een open landrover opzoek naar het wild. Liefhebbers kunnen ook kiezen om een hele dag deel te nemen aan een safari, de zons- opkomst en ondergang te bewonderen of al wandelend met een gids de omgeving te verkennen.

Bovendien kan er, tegen een meerprijs, gekozen worden voor een onvergetelijke ballonvlucht.

Culturele excursies

Naast de spectaculaire safari's kan je ook deelnemen aan culturele excursies. Zo is er de mogelijkheid om een lokale school of de in de buurt gelegen Kakiya grot te bezichtigen. Tevens kan je, tegen een meerprijs, een kijkje nemen in het leven van een Masai gemeenschap.

Avondsafari

Aangezien Mara Bushtops een eigen concessie heeft, kan je ook 's avonds op safari het nachtleven van deze wildrijke regio bewonderen.

Gourmet restaurant

Gedurende je verblijf kan je in het sfeervolle restaurant of op het terras genieten van de meest spectaculaire a la carte gerechten. Ontdek de spannende smaken van zowel de Keniaanse als internationale keuken, aangevuld met de meest bijzondere wijnen uit de wijnkelder.

Bovendien kan je, tegen een meerprijs, ontbijten in de bush gedurende de zonsopkomst.

Spa / wellness

De spa van Mara Bushtops is door 'The World Luxury Spa Awards' veelvuldig uitgeroepen tot beste safari spa in Afrika. Het prachtige uitzicht op de 'salt lick', het mooie design, de fijne faciliteiten en de professionele behandelingen hebben allen een bijdrage geleverd aan deze prestatie.

Fitness

Voor de sportievelingen is er een volledig ingerichte fitnessruimte aanwezig, vanuit waar je tevens prachtig uitzicht hebt op de omgeving.

Lounge

Voor een rust moment met een goed boek of een drankje kan je terecht in de sfeervolle lounge, de bar en het terras. Allen zijn zo geplaatst dat je uit kan kijken over de zoutlik, die zeer populair is bij het wild.

Zwembad

Na een warme dag vol avontuur kan je afkoelen in het ruime zwembad. Zowel vanuit het zwembad en het zonneterras kan je onder het genot van een heerlijk drankje de omgeving bewonderen.

Familiekamers

Mara Bushtops beschikt over een ruime familie tent, geschikt voor maximaal zes personen.

Buitendouche

Alle tenten beschikken over zowel een fijne buiten als binnen douche.

Wi-fi

Liefhebbers kunnen gedurende het verblijf gebruik maken van de Wi-Fi verbinding.

Duurzaam

In samenwerking met de lokale gemeenschappen zorgt Mara Bushtops voor het behoud van de natuur, het wild en de cultuur. Diverse duurzame processen dragen hier een steentje aan bij waaronder recyclen, zonnepanelen, waterzuivering, lokale producten etc. Bovendien zijn er al honderden kinderen die naar school kunnen doordat Mara Bushtops heeft geholpen bij het bouwen daarvan.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
Naar boven