Kitich Forest Camp

Mathews Mountain Range, Kenia

Tentenkamp en schitterende wandelsafari's

Kitich Forest Camp is gelegen op een afgelegen privé locatie in een prachtig bosgebied op de hellingen van het Mathews bergen in het noorden van Kenia. Het woud van de Mathews bergen omvat ongeveer 900 km² aan ongerepte natuur, ver weg van de drukte. Door de intieme sfeer en de persoonlijke service zal je je hier snel thuis voelen. Bij Kitich Forest Camp geniet je van een unieke safari ervaring, een comfortabele verblijf en heerlijk eten in een rustige omgeving.

Meer informatie Meer informatie
aerial_view_1

Natuur

De accommodatie wordt omgeven door dichtbegroeide bossen

Meer informatie Meer informatie
Kitich_Camp_-_Forest_Walk_-_Elephants

Wandelsafari's

Maak geweldige wandelsafari's onder begeleiding van professionele gidsen

Meer informatie Meer informatie
Kitich_Camp_-_Breakfast_on_the_Veranda

Schitterend uitzicht

Meer informatie Meer informatie
Kitich_Camp_-_Views_from_the_veranda

Relaxen

Rust uit met een lekker drankje op de veranda

Voorbeeldreis met deze accommodatie

Begeleide wandelsafari in Kenia
Nairobi | Masai Mara | Mara North | Samburu | Lamu
Bekijk voorbeeldreis

Klassieke safari Kenia zoals het vroeger was

16 daagse luxe rondreis vanaf €13.500,- per persoon

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Kitich Forest Camp

Safaritenten

Kitich Forest Camp beschikt over slechts zes safaritenten, gelegen onder dichte overkapping van bomen. Elke tent kijkt uit op de weelderige Ngeng rivier. De tenten hebben een slaapkamer met een eigen badkamer en een traditionele ‘bucket shower’.

Kitich_Camp_-_Double

Faciliteiten en activiteiten van Kitich Forest Camp, Kenia

Restaurant

Gelegen in de weelderige bush van de Mathews bergen heeft Kitich Forest Camp al jarenlang Italiaanse invloeden in de keuken. De maaltijden bestaan uit een dagelijks menu, met vers gebakken brood, verse biologische ingrediënten en eeuwenoude Italiaanse recepten. Met slechts maximaal 12 gasten worden maaltijden gezamenlijk genuttigd, met uitzicht op de rivier.

Activiteiten

Een begeleide wandeling langs de omliggende wandelpaden en kristalheldere bergstromen mag je hier zeker niet missen. De lokale Samburu gidsen delen graag hun uitgebreide kennis van de natuur. In tegenstelling tot het grootste deel van Afrika kan je zwemmen en ontspannen in de bronnen en rivieren rondom Kitich Camp, waardoor dit een unieke ervaring is.

Avondsafari

's Nachts is de sfeer magisch en kun je een safari maken waarbij je de nachtelijke dieren kunt observeren, waaronder de Melanistische luipaard, de olifant, de struikbok en de buffel.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
Naar boven