Ngare Serian

Masai Mara National Reserve, Kenia

Kleinschalig tentenkamp aan de Mara rivier

Op de westelijke oever van de rivier de Mara, ligt het kleine tentenkamp Ngare Serian Camp. De naam 'Ngare' is niet voor niks gekozen, het betekent namelijk ‘bij de rivier’ in de Masai taal. Het kamp is alleen te voet te bereiken over een smalle touwbrug en ligt zeer afgelegen. Ngare Serian Camp biedt veel luxe en comfort en is ideaal gelegen voor een ontspannen verblijf midden in de natuur.

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Ngare Serian

Ngare Serian beschikt over vier exclusieve tenten. Alle tenten zijn gevestigd langs de rivier en bieden veel privacy. De tenten zijn comfortabel en modern ingericht en zijn voorzien van ensuite faciliteiten. Op je veranda kun je heerlijk ontspannen met een goed boek of nijlpaarden spotten die regelmatig de rivier bezoeken.

dsc_7700

Faciliteiten en activiteiten van Ngare Serian, Kenia

Restaurant

In het eetgedeelte worden heerlijke maaltijden bereidt. De maaltijden kunnen zowel binnen als buiten onder de sterrenhemel genuttigd worden.

Lounge

Daarnaast is er een lounge aanwezig waar je kunt bijkomen na een indrukwekkende safari en in de bar worden verfrissende drankjes geserveerd.

Safari

Tijdens een safari heb je de mogelijkheid om wild te spotten. Er worden zowel dag als nacht safari’s aangeboden.

Begeleide wandelingen

Daarnaast kun je mee gaan met een begeleide wandeling. Tijdens de wandeling vertelt de ervaren gids alles over de omgeving en het wild wat zich hier bevindt.

Activiteiten

Tenslotte kun je een luchtballonvaart maken over het reservaat en de wild vanuit de lucht spotten.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
Naar boven