Zebra Plains Mara Camp

Masai Mara National Reserve, Kenia

Comfortabel overnachten op de uitgestrekte vlaktes

Zebra Plains Mara Camp is een tentenkamp met uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding in het noorden van de beroemde Masai Mara in Kenia. Gelegen aan de noordelijke grens van het reservaat kan je vanuit het tentenkamp het gehele jaar door de uitgestrekte vlaktes bewonderen, die bekend staan om de hoge concentratie wild. In het juiste seizoen kan je er zelfs de grootste zoogdierenmigratie van de wereld bijwonen. Tijdens je verblijf bij Zebra Plains Mara Camp kan je genieten van sfeervolle lounges die zijn ingericht naar de kleuren van de Masai gemeenschappen en smakelijke gerechten. Naast 4x4 safari's in één van 's werelds wildrijkste gebieden kan je na afloop gebruik maken van ontspannende massages. Tegen meerprijs kan je deelnemen aan luchtballonvluchten, wandelsafari's en speciale safari's voor fotografie liefhebbers.

Meer informatie Meer informatie
gezamenlijke tent bij Zebra Plains Mara Camp in Kenia

Sfeervol tentenkamp

Meer informatie Meer informatie
ballonvlucht bij Zebra Plains Mara Camp in Kenia

Luchtballonsafari's

Meer informatie Meer informatie
safari bij Zebra Plains Mara Camp in Kenia

Avontuurlijke safari's

Meer informatie Meer informatie
lounge bij Zebra Plains Mara Camp in Kenia

Subtiele luxe gedurende het verblijf

Meer informatie Meer informatie
Angama_Staff_and_People_2
Meer informatie Meer informatie
cocktails bij Zebra Plains Mara Camp in Kenia

Heerlijke cocktails

Voorbeeldreis met deze accommodatie

Safari kenia Samburu regio
Nairobi | Ol Pejeta Conservancy | Lake Naivasha | Masai Mara
Bekijk voorbeeldreis

Betaalbare kennismaking safari Kenia

Betaalbare kennismaking safari Kenia

10-daagse safari vanaf €3.300,- per persoon

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Zebra Plains Mara Camp

Tenten

Zebra Plains Mara Camp beschikt over vier luxe tenten met prachtig uitzicht over de uitgestrekte vlaktes van Masai Mara. De canvast tenten zijn ingericht in authentieke safari stijl in combinatie met de kleuren van de Masai gemeenschap. De hoge oprolbare horren zorgen voor prachtige vergezichten en veel natuurlijk lichtinval. Naast een fijne slaapkamer beschikken de tenten over een ensuite badkamer en een veranda. Voor kleine gezinnen kunnen er twee tenten aan elkaar gekoppeld worden.

tent bij Zebra Plains Mara Camp in Kenia
tent 2 bij Zebra Plains Mara Camp in Kenia

Familietenten

Voor gezinnen en groepen van zes tot acht personen beschikt Zebra Plains Mara Camp over twee familietenten. Deze tenten bestaan uit twee slaapkamers met ensuite badkamers die aan elkaar verbonden worden door zowel een lounge als een eetgedeelte. Deze extra ruimte kan worden omgebouwd tot een extra slaapvertrek. Elke ruimte is bovendien voorzien van zijn eigen faciliteiten, ingang en een privé veranda.

Faciliteiten en activiteiten van Zebra Plains Mara Camp, Kenia

Safari

Gedurende je verblijf bij Zebra Plains Mara Camp kan je Masai Mara verkennen tijdens de ochtend- en middagsafari's. Onder begeleiding van ervaren gidsen zal je in een 4x4 opzoek gaan naar het wild. Voor fotografie liefhebbers zijn er speciale safari's mogelijk met maximaal vier personen per voertuig. Tegen een meerprijs kan je er tevens voor kiezen om de omgeving vanuit de lucht te bewonderen tijdens een spectaculaire luchtballonsafari.

Begeleide wandelingen

Op geen andere manier kan je zo dichtbij de natuur komen als tijdens de wandelsafari's. Onder begeleiding van een ervaren Masai naturalist zal je de details van Masai Mara kunnen bewonderen.

Culturele excursies

Gedurende je verblijf kan je, tegen een kleine vergoeding, de lokale dorpjes bezoeken van de Masai gemeenschappen. Zo krijg je een exclusief inkijkje in het leven, de cultuur en de gewoontes van de Masai.

Restaurant

Zowel binnen in de sfeervolle eetgedeeltes als buiten kan je tijdens je verblijf genieten van heerlijke driegangendiners. Het keukenteam zal je kennis laten maken met de complexe smaakcombinaties van de Keniaanse en Oost-Afrikaanse keukens.

Lounge

Het kamp beschikt over diverse verschillende lounges, bars en gemeenschappelijke ruimtes waar je onder het genot van een lekker drankje kunt nagenieten van een avontuurlijke safari. Een aanrader is om de dag af te sluiten bij het sfeervolle kampvuur!

Spa / wellness

Na een lange dag rijden of een vlucht kan je een rust moment ervaren tijdens een behandeling van Ashley's Spa. Zo kan je, tegen een meerprijs, kiezen voor diverse massages of gezichtsbehandelingen.

Familiekamers

Zebra Plains Mara Camp beschikt over één geschakelde tent en over twee familie tenten.

Duurzaam

Het team van Zebra Plains Mara Camp bestaat voor ongeveer 90% uit lokale bewoners van de Masai gemeenschap. Op deze manier wordt er werkgelegenheid gecreëerd voor de gemeenschappen. Bovendien zorgen de culturele excursies voor een inkomen voor de gemeenschappen en voor het behoud van de cultuur.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
×
Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En ontvang inspiratie voor je volgende droomreis.

Naar boven