Serian's Nkorombo

Masai Mara National Reserve, Kenia

Karakteristiek mobiel tentenkamp dichtbij de migratie

Serian's Nkorombo is één van de vier kleinschalige Serian kampen van Alex Walker in Kenia en bevindt zich op een privé locatie in de Masai Mara wildreservaat. Samen met Serian 'The Original', het intieme Ngare Serian en de exclusieve boomhut The Nest bevinden ze zich allen in één van de mooiste stukjes van de Keniaanse wildernis en zijn een creatie ontstaan uit de passie voor de Afrikaanse wildernis van filmmaker Alex Walker.

Serian's Nkorombo is een karakteristiek mobiel tentenkamp waar je een authentieke safari belevenis kan ervaren onder begeleiding van de beste gidsen. Het kamp bevindt zich naast een 'salt lick', wat zorgt dat de omgeving het gehele jaar druk bezocht wordt door het wild. Daarnaast kan je, op korte afstand van het kamp, jaarlijks tussen juli en november de wildebeestmigratie bewonderen wanneer zij de Mara rivier oversteken. In het kamp zelf kan je tot rust komen in één van de vijf comfortabele canvas tenten en sluit je samen de dag af met een drankje bij zowel het sfeervolle kampvuur als onder een heldere sterrenhemel.

Wil je de grootste zoogdieren migratie van Afrika het liefst vanuit de Serengeti in Tanzania bijwonen? Dan is een verblijf bij één van de Serian Serengeti kampen zeker aan te raden!

Meer informatie Meer informatie
bbq bij Serian's Nkorombo in Kenia

Persoonlijke service

Meer informatie Meer informatie
borrelen aan de mara rivier bij Serian's Nkorombo in Kenia

Ontspannen aan de rivier

Meer informatie Meer informatie
zoogdieren migratie bij Serian's Nkorombo in Kenia

Spannende safari's

Meer informatie Meer informatie
Hot_Air_Balloon_Safari

Zweef over de Masai Mara

Voorbeeldreis met deze accommodatie

Begeleide wandelsafari in Kenia
Nairobi | Masai Mara | Mara North | Samburu | Lamu
Bekijk voorbeeldreis

Luxe authentieke vliegsafari Kenia

Klassieke safari Kenia zoals het vroeger was

16 daagse luxe rondreis vanaf €13.500,- per persoon

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Serian's Nkorombo

Tenten

Serian's Nkorombo beschikt over vijf ruime, karakteristiek ingerichte mobiele canvastenten. De rustieke tenten met een klassieke safari uitstraling zijn ingericht met zowel hout waarbij lichte- en kaki kleuren de toon voeren. De grote met gaas beschermende ramen zorgen voor veel natuurlijk licht binnen de tent. De sfeervolle tenten beschikken over een ensuite badkamer met een fijne emmerdouche. Buiten de tent staan twee stoeltjes, vanuit waar je kan genieten van het uitzicht op de Mara rivier.

inrichting tent bij Serian's Nkorombo in Kenia
uitzicht tent bij Serian's Nkorombo in Kenia

Faciliteiten en activiteiten van Serian's Nkorombo , Kenia

Safari

Voor een spectaculaire safari belevenis hoef je bij Serian's Nkorombo het kamp eigenlijk niet te verlaten, doordat er al veel activiteit is rondom de 'salt lick'!

Natuurlijk zijn er ook spectaculaire safari's door de omgeving mogelijk. Hiervoor krijg je een privé voertuig en een uitstekende privé gids toegewezen, zo kan je de safari geheel naar wens indelen.

Activiteiten

Tegen een meerprijs kan je de schitterende Masai Mara bewonderen vanuit de lucht tijdens een ballonvaart.

Restaurant

Gedurende je verblijf zal je samen eten aan een lange tafel in de sfeervolle gemeenschappelijke tent of buiten aan de oever van de Mara rivier. De smakelijke diners laten je kennis maken met de spannende smaken die de keniaanse keuken rijk is.

Lounge

In de gezamenlijke ruimte bevindt zich een sfeervolle lounge met comfortabele zitmogelijkheden. Ideaal om bij te komen van een dag vol avontuur. Tevens kan je van een heerlijk drankje genieten aan de oever van de Mara rivier.

Duurzaam

De basis van Alex Walker's Serian komt vanuit de respect voor de natuur van Kenia en Tanzania, met het wild, de lokale gemeenschappen en de cultuur. Ten alle tijden zullen zij zich inzetten op het behoud hiervan. De beste manier om dit te doen volgens Alex, is door mensen te begeleiden hoe ze het beste om kunnen gaan met het wild en de natuur. Bovendien zijn er vele protocollen en fondsen opgericht voor het behoud, maar ook voor onder andere plastic gebruik vermindering, zonne-energie en nog vele meer.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
×
Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En ontvang inspiratie voor je volgende droomreis.

Naar boven