Elsa's Private House

Meru National Park, Kenia

Huiselijke safari villa met een onovertroffen uitzicht

Elsa's Private House is een villa met twee slaapkamers geschikt voor exclusief gebruik in het Meru National Park in Kenia. Net zoals Elsa's Kopje, ligt de villa op een kopje: een rotsachtige heuvel te midden van uitgestrekte vlaktes. Elsa's Private House biedt daardoor indrukwekkende uitzichten over de vlaktes van het Meru wildreservaat. De villa is ruim opgezet en van alle gemakken voorzien inclusief ruime lounge, terras en groot zwembad en vormt daardoor een exclusieve oase van comfort in de Keniaanse wildernis. Elsa's Private House is een ideale accommodatie voor een familie of een groepje vrienden op zoek naar een geweldige safari beleving waarbij verbleven worden in een gemoedelijke lodge met een huiselijk gevoel. Je ervaart hier de Keniaanse wildernis zoals het vroeger was.

Meer informatie Meer informatie
unspecified_(10)

Onovertroffen uitzichten

Geniet van de schitterende uitzichten in deze omgeving

Meer informatie Meer informatie
unspecified_(4)

Ontspannen

Meer informatie Meer informatie
unspecified_(1)

Dineren

Meer informatie Meer informatie
privé zwembad bij elsa's kopje in kenia

Ervaar de Keniaanse wildernis vanuit deze prachtige villa

Een exclusieve oase van luxe in de Keniaanse wildernis.

unspecified_(11)
Meer informatie Meer informatie
unspecified_(9)

Op safari

Ontdek de wildrijke omgeving tijdens een safari

Meer informatie Meer informatie
unspecified_(7)

Het zwembad

Neem een verkoelende duik in het zwembad na een dag safari

Voorbeeldreis met deze accommodatie

Kindvriendelijk bij Elsa's Kopje in Kenia
Nairobi | Meru | Masai Mara | Diani Beach
Bekijk voorbeeldreis

Luxe vliegsafari Kenia met strandverlenging

Luxe gezinssafari Kenia met heerlijke strandverlenging

15 dagen vanaf € 36.000,- voor 2 volwassenen en 2 kinderen

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Elsa's Private House

Private House

Tijdens een verblijf in Elsa's Private House beschik je over twee slaapkamers, een woonkamer en een gazon met zwembad waar je in het zonnetje kunt genieten van de Afrikaanse wildernis. De inrichting is stijlvol, met antiek houten meubilair en geweven tapijten. Het hele huis is aan een zijde open, zodat je optimaal kunt genieten van de natuur en het uitzicht.

unspecified_(8)

Faciliteiten en activiteiten van Elsa's Private House, Kenia

Restaurant

De cuisine is een combinatie van Noord-Italiaanse en lokale gerechten. Het is mogelijk om te ontbijten in de bush. Je kunt gebruik maken van de faciliteiten van Elsa's Kopje, waar zich de open bar, de lounge en een eetkamer bevinden. Je hebt daar een heerlijk gevoel van ruimte en rust.

Zwembad

Bij Elsa's Private House beschik je over je eigen zwembad dat door de lodge zelf wordt geroemd als een van de mooiste zwembaden met uitzicht in Kenia. Toegegeven: het is een schitterend zwembad. Je kunt ook van het zwembad van de lodge gebruik maken.

Safari

Tijdens je verblijf bij Elsa's Private House kun je allerlei safari's en andere activiteiten ondernemen. Zowel overdag als 's avonds is het mogelijk safari's te maken in een 4x4-voertuig.

Begeleide wandelingen

Tevens is het mogelijk om begeleide wandelingen door de bush te maken, waarbij je het Afrikaanse wild nog intenser ervaart.

Activiteiten

Het kamp organiseert tevens dagexcursies naar de Tana rivier waarbij je picknickt in de natuur. Visliefhebbers kunnen meervallen en barbelen vangen in de omgeving.

Culturele excursies

Voor een vleugje cultuur kun je deelnemen aan de excursie naar een lokaal Tharaka dorpje, waarbij je onder anderen kunt genieten van traditionele dans.

Duurzaam

Elsa's Kopje, waartoe Elsa's Private House behoort, heeft een overeenkomst gesloten met lokale boeren net buiten het Meru National Park. De lodge levert ze zaden van groente en fruit, begeleiden het telen en oogsten en kopen de producten tegen een afgesproken prijs. Op die manier hoeft Elsa's Kopje nauwelijks verse producten uit Nairobi over te laten komen en hebben de boeren voordeel aan het bestaan van de lodge en daarom indirect baat bij het behoud van het wild. Het is mogelijk de boeren te bezoeken tijdens je verblijf. Daarnaast koopt Elsa's Kopje handwerkproducten van leden van de Tharaka bevolking die worden verkocht in het souvenirwinkeltje. Ook geven leden van de lokale bewoners dansshows voor de gasten van Elsa's Kopje, waarvan de opbrengsten direct ten goede komen aan de bevolking. Tot slot helpt Elsa's Kopje met het bouwen van scholen door middel van donaties van gasten en bijdragen van de lodge zelf.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
×
Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En ontvang inspiratie voor je volgende droomreis.

Naar boven