Eden Nairobi

Nairobi, Kenia

Artistiek boutique hotel in historisch landgoed

Eden Nairobi is een stijlvol en luxe boutique hotel ondergebracht in het voormalige woonhuis van kunstenaars Tonio and Anna Trzebinski in een residentiële wijk net buiten Nairobi in Kenia. Met in de directe omgeving van enerzijds de Giraffe Sanctuary Forest en anderzijds het Nairobi National Park, bevind je je in Eden Nairobi in een oase van rust met alle voorzieningen van de stad binnen handbereik. Het hotel omvat het voormalige woonhuis en Tonio's Studio en is vormgegeven met de eigen creaties en verzamelde kunst van de familie Trzebinski, waardoor je jezelf in een museum waant. Het voormalige woonhuis is omringd met een grote veranda en huist drie van de acht ruime ensuite kamers en een dinerzaal met knusse openhaard. In het voormalig kunstatelier, Tonio's Studio, vind je nog een dinerzaal en de andere vijf ensuite kamers. Alle slaapkamers zijn individueel vormgegeven met kunst van Anna Trzebinski, wat de kamers een stijlvolle en exclusieve uitstraling geeft. The Deck is het restaurant en de bar van Eden. Terwijl je uitkijkt over een prachtig meer en het aangrenzende Giraffe Sanctuary Forest, kun je hier genieten van sublieme gerechten.

Meer informatie Meer informatie
Eden_The_Deck_bar_sfeerimpressie

The Deck

Culinair genieten in knusse sfeer

Meer informatie Meer informatie
Eden_Main_House_veranda_bank

Comfort

Neem plaats in alle rust

Meer informatie Meer informatie
Eden_Tonio's_Studio_buitenkant

Middenin de natuur

Meer informatie Meer informatie
Eden_Main_House_veranda

Rustieke veranda

Meer informatie Meer informatie
Eden_Main_House_buitenkant

Main House

Voormalige woonhuis Tonio en Anna Trzebinski

Meer informatie Meer informatie
Eden_Main_House_open_haard

Open Haard

Knus ontspannen in stijl

Meer informatie Meer informatie
Eden_Main_House_Lana_en_Tacha's_badkamer

Stijlvolle inrichting

Meer informatie Meer informatie
Eden_Tonio's_Studio_lobby

Tonio's Studio

Meer informatie Meer informatie
Eden_The_Deck_uitzicht_over_het_meer

Rustgevend uitzicht

Lunchen naast het meer

Voorbeeldreis met deze accommodatie

begeleide wandelingen bij Chyulu Hills
Nairobi | Masai Mara | Chyulu Hills | Msambweni Beach
Bekijk voorbeeldreis

Creme de la creme slow safari Kenia

Crème de la Crème slow safari Kenia

16-daagse safari vanaf €10.400,- per persoon

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Eden Nairobi

Eden beschikt over vijf ruime ensuite slaapkamers en drie Studio Lofts. Deze kamers zijn verdeeld over het voormalig woonhuis en Tonio's Studio. Alle kamers zijn individueel vormgegeven met kunst van Anna Trzebinski en beschikken over alle comfort.

Tonio en Anna's kamer

Deze 'master bedroom' bevindt zich in het voormalige woonhuis en biedt de meeste ruimte. Naast een tweepersoonsbed beschik je hier bovendien over een grote ligbank. De inloopkast biedt voldoende ruimte om je spullen op te bergen en vanaf je privé veranda heb je een prachtig uitzicht over het omringende bos op het landgoed. De ensuite badkamer is ingericht met houten details en beschikt over zowel een ruime douche als een ligbad.

Eden_Main_House_Tonio_en_Anna's_kamer_met_veranda
Eden_Main_House_Tonio_en_Anna's_kamer_badkamer
Eden_Main_House_Lana_en_Tacha's_badkamer
Eden_Main_House_Stas'_kamer

Stas' kamer & Lana en Tacha's kamer

Deze twee kamers bevinden zich ook in het voormalige woonhuis en zijn iets kleiner dan de 'master bedroom'. Deze kamers beschikken allebei over een comfortabel kingsize bed en een ruime ensuite badkamer. In Stas' kamers beschik je over een regendouche, en in Lana & Tacha's kamer beschik je over een ligbad met losse douchekop. Beide kamers bieden een rustgevend uitzicht over het landgoed.

Studio Loft

De drie Studio Lofts bevinden zich in Tonio's Studio en bestaan uit twee verdiepingen. Op de begane grond vind je de slaapkamer en de ensuite badkamer met douche. Op de eerste verdieping bevindt zich de comfortabele woonkamer. Door de grote ramen, heb je hier een prachtig uitzicht over het omringende bos.

Eden_Tonio's_Studio_Studio_Loft_slaapkamer
Eden_Tonio's_Studio_Studio_Loft_woonkamer
Eden_Tonio's_Studio_buitenkant
Eden_Tonio's_Studio_Garden_View_kamer

'Garden View' en 'Forest View' kamers

Naast de drie Studio Lofts beschikt Tonio's Studio ook nog over twee aparte slaapkamers. In deze kamers slaap je op een comfortabel kingsize bed en in de ensuite badkamer beschik je over zowel een regendouche als een apart ligbad. Vanuit de 'Garden View' kamer kijk je uit over de tuin van het landgoed waar verse ingrediënten voor in het restaurant verbouwd worden. Vanuit de 'Forest View' kamer kijk je uit over het omringende bos.

Faciliteiten en activiteiten van Eden Nairobi, Kenia

Gourmet restaurant

The Deck is het restaurant van Eden. Hier geniet je van sublieme gerechten terwijl je uitkijkt over het meer en het aangrenzende Giraffe Sanctuary Forest. De dresscode die hier gehanteerd wordt, is smart casual.

Afhankelijk van beschikbaarheid kun je in de keuken van het restaurant een 'live-cooking' ervaring samen met de chef. Het ontbijt kun je in je eigen kamer nuttigen, door een gevulde ontbijtmand te bestellen.

Spa / wellness

In de tuinen van Eden is een ontspannende ruimte ingericht als spa. Hier kun je terecht voor een professionele massage.

Lounge

Op de zolder van het voormalige woonhuis, bevindt zich de 'Divinity Sanctuary'. Deze ruimte is ingericht om tot rust te komen en te ontspannen door bijvoorbeeld een boek te lezen uit de eigen bibliotheek of te mediteren.

Wi-fi

Bij Eden Nairobi is het niet toegestaan om elektronische apparaten zoals een mobiele telefoon te gebruiken in de openbare ruimten. Wel is er een mediakamer waar een Wifi-verbinding is of zijn er tegen betaling losse Mi-Fi routers beschikbaar voor als je ook graag een internetverbinding wil hebben op je kamer.

Duurzaam

Eden onderneemt veel actie om een zo klein mogelijke impact op het milieu te hebben. Zo worden lokale boeren gesteund door zoveel mogelijk producten lokaal in te kopen. Ook worden er groentes en fruit in de eigen tuin van het hotel geteeld. Om plasticverbruik te verminderen, is het drinkwater in het hotel afkomstig uit Eden's eigen waterbron, waar het ook gezuiverd wordt. Het water wordt opgewarmd door zonne-energie. Verder worden er stappen ondernomen om zo min mogelijk fossiele brandstoffen te verbruiken en afval te recyclen.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
×
Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En ontvang inspiratie voor je volgende droomreis.

Naar boven