The Sanctuary at Ol Lentille

Laikipia, Kenia

Lodge met adembenemend uitzicht

The Sanctuary at Ol Lentille is gelegen op de noordhelling van het Laikipia plateau en heeft een schitterend uitzicht op Mount Kenia en de Karisia heuvels. The Sanctuary at Ol Lentille ligt in een privéreservaat dat bestaat uit 24.000 hectaren met gras begroeide heuvels en diepe valleien begroeid met olijfbomen. Deze adembenemende plek is de perfecte uitvalbasis voor een bezoek aan dit ongerepte natuurgebied.

Meer informatie Meer informatie
Lentille_sundowner_rock2

Geweldig uitzicht

Vanuit de lodge geniet je van schitterende uitzichten

Meer informatie Meer informatie
ol_lentille_2016-86

Cultuur

Maak een culturele excursie

Meer informatie Meer informatie
ol_lentille_2016-187.1

Romantiek

Meer informatie Meer informatie
ol_lentille_2016-143.1

Verken de prachtige omgeving per quad

Meer informatie Meer informatie
Spa_Int

Ontspannen spa-behandelingen

Meer informatie Meer informatie
ol_lentille_2016-238

Wild spotten

Voorbeeldreis met deze accommodatie

MaraPlainsCamp-Landscape-GreatPlainsConservation-9
Vervoer per vliegtuig | prachtige safari's | kennis maken met de Samburu
Bekijk voorbeeldreis

Luxe rondreis Kenia per vliegtuig

16 dagen vanaf € 10.500,- per persoon

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van The Sanctuary at Ol Lentille

The sanctuary at Ol Lentille bestaat uit vier privé huizen genaamd; ’The Sultans House’, ’The Chiefs house’, ‘The Colonels House’ en ‘The Eyrie’.

The Sultans House

‘The Sultans House’ is gebouwd van steen en heeft een enorm rieten dak. Het heeft één slaapkamer met een hemelbed en een ruim woon- en eetgedeelte. Bij de inrichting is gebruik gemaakt van Swahili accenten. Het huis biedt veel privacy en heeft een mooi uitzicht over de vallei.

Sultans_bedroom1
sultans_house_mufraj
Chiefs_bedroom_22
Chiefs_dining_room1

The Chiefs House

‘The Chiefs House’ beschikt over drie slaapkamers met ensuite faciliteiten, een grote woonkamer met een open haard en een eigen zwembad op het terras. Het heeft een modern interieur gecombineerd met Afrikaanse kunstwerken. Grote ramen zorgen ervoor dat je niets van al het moois hoeft te missen, terwijl jouw privacy wordt gewaarborgd.

The Colonels House

'The Colonels House’ heeft twee slaapkamers met een ensuite badkamer en is ingericht in koloniale stijl. Het huis beschikt over een binnenplaats met een eigen zwembad.

Colonels_House1
Colonels_bedroom_to_view1
Eyrie_bdrm_ext1
Eyrie_bedroom1

The Eyrie

‘The Eyrie’, is hoog gelegen en is ingericht in Afrikaanse retrostijl en heeft één slaapkamer met een ensuite badkamer en een eigen zwembad.

Faciliteiten en activiteiten van The Sanctuary at Ol Lentille, Kenia

Activiteiten

Alle huizen hebben hun eigen personeel dat 24 uur per dag voor je klaar staat. Zo beschik je over een eigen butler, schoonmaker en Askari. Jouw Askari is er om ’s nachts een oogje in het zeil te houden. Je kunt hem vragen je wakker te maken als er bijvoorbeeld een luipaard of een ander interessant nachtdier is gespot. Hij zal je begeleiden als jij bijvoorbeeld s ’nachts een wandeling wilt maken. Je gids, een lokale Masai, heeft veel kennis van de flora en de fauna, de mensen en de cultuur van dit gebied. Hij is tevens jouw chauffeur als je op safari gaat en zal je begeleiden bij veel van de activiteiten.

Safari

De ongerepte natuur rondom The Sanctuary at Ol Lentille kun je op allerlei manieren verkennen. Je kunt een safari maken in een 4x4-voertuig, zowel overdags als 's avonds.

Begeleide wandelingen

Een professionele tracker kan je meenemen op een onvergetelijke bushwandeling. Ook kan je te paard door de natuur trekken (voor beginners en gevorderden), of zelfs op een kameel.

Culturele excursies

Wanneer je je conditie wilt beproeven, kan je op pad met een van de Masaï krijgers, bekend om hun snelle pas. Ter afwisseling kan je de archeologische groeve van Lewa bezoeken, of een kijkje nemen in de culturele boma van de Masaï.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
Naar boven