Chobe Princess

Chobe rivier, Namibië

Meerdaagse luxe cruise op de wildrijke rivier

De Chobe Princess vloot met drie kleinschalige boten, verzorgt luxe safari cruises over de Chobe rivier en rondom Impalila eiland in Namibië. Tijdens de 50 kilometer lange tocht krijg je de kans om de wildrijke rivier vanuit verschillende oogpunten te ontdekken. Het is dan ook niet ongewoon om badende olifanten en nijlpaarden te zien, terwijl jij kan genieten van de goede keuken of de fijne faciliteiten. Door de kleinschaligheid van de boten wordt je tijdens de cruise voorzien van privacy en gepersonaliseerde service van het gepassioneerde team. Vanuit de boten worden er tevens diverse excursies aangeboden, waaronder spectaculaire watersafari's en een bezoek aan een eeuwenoude Baobabboom.

Meer informatie Meer informatie
baobab boom bij chobe princess

Neem deel aan verschillende excursies

Meer informatie Meer informatie
bovenste verdieping van chobe princess

Sfeervolle lounge met fijne faciliteiten

Meer informatie Meer informatie
diner bij chobe princess

Culinair genieten op de Chobe Princess

Meer informatie Meer informatie
watersafari bij chobe princess

spectaculaire watersafari's

Meer informatie Meer informatie
Slaapkamer met uitzicht bij Chobe princess

Comfortabele cabins met uitzicht op de rivier

Plunge pool bij chobe princess

Voorbeeldreis met deze accommodatie

Copy_of_Untitled-min
Zeer diverse rondreis door midden en noord Namibië
Bekijk voorbeeldreis

Luxe autorondreis midden en noord Namibië

Luxe autorondreis dwars door Namibië

23 daagse rondreis vanaf € 9.300,- per persoon

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Chobe Princess

'Standard & Superior Cabin'

Twee boten van de Chobe Princess vloot bestaan uit drie 'Standard Cabins' en één 'Superior Cabin'. De derde en tevens grootste boot bestaat uit drie 'Standard' en twee 'Superior Cabins'. De 'Standard Cabin' is een comfortabel verblijf met fijne ensuite faciliteiten. Door de grote schuiframen kan je vanuit bed genieten van een prachtig uitzicht over de rivier.

Bij de 'Superior Cabin' heb je door de hoge glazen schuifdeuren direct toegang tot je eigen privé balkon met zitgelegenheid.

kamer bij chobe princess
superior cabin bij chobe princess

Faciliteiten en activiteiten van Chobe Princess, Namibië

Safari

Gedurende de cruise heb je de optie om deel te nemen aan avontuurlijke safari's met een motorbootje. Onder begeleiding van een uitstekende gids zal je vanaf het water het wild van dichtbij kunnen spotten. Voor de liefhebbers van fotografie en/of vissen zijn er speciale safari's mogelijk.

Restaurant

Tijdens de cruise kan je heerlijke vers bereide maaltijden en tussendoortjes verwachten. Van uitgebreide ontbijt buffetten tot een uitstekend drie gangen menu, bij Chobe Princess kan je de hele dag door genieten.

Zwembad

De Chobe Princess beschikt over een jacuzzi op het dek waar je tijdens de warme uren van de dag kunt afkoelen terwijl je de prachtige omgeving bewonderd.

Lounge

In de comfortabele lounge en bar kan jij je even terug trekken onder het genot van een heerlijk drankje of hapje. Wie weet zie je vanuit de luie stoel nog een paar nijlpaarden voorbij zwemmen.

Begeleide wandelingen

Liefhebbers hebben de optie om deel te nemen aan een wandel excursie naar een eeuwenoude Baobabboom.

Culturele excursies

Voor een culturele belevenis kan je een dorpje van de Subiya stam bezoeken, waar je kennis kan maken met de oude tradities van de lokale bevolking.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
×
Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En ontvang inspiratie voor je volgende droomreis.

Naar boven