Hoanib Skeleton Coast Camp

Kaokoland, Namibië

Een luxueus tentenkamp in de ongerepte natuur van Namibië

Hoanib Skeleton Coast Camp is prachtig gelegen in een weidse vallei en aan de samenvloeiing van twee zijrivieren van de Hoanib rivier. Deze locatie is ideaal om de Palmwag regio en het iconische Skeleton Coast National Park te verkennen. Wanneer je met het privévliegtuigje aankomt, heb je vanuit de lucht een spectaculair uitzicht over luxueuze Hoanib Camp en de ongerepte omgeving. De enthousiaste gidsen nemen je graag mee op pad, om deze omgeving te ontdekken en om wild te spotten.

Hoanib_Skeleton_Coast_2014-08-206e
Meer informatie Meer informatie
Hoanib_Skeleton_Coast_2014-08-22e

Gezellig de dag doornemen bij de boma

Meer informatie Meer informatie
Hoanib_Skeleton_Coast_2014-08-164

Op safari!

Ontmoet de woestijnolifanten tijdens een safari

Meer informatie Meer informatie
Hoanib_Skeleton_Coast_2014-08-17e

De knusse lounge

Meer informatie Meer informatie
CC-Hoanib_Jun.2014_45.e

Dineren op een adembenemende locatie

Hoanib__WildernessSafaris08
Meer informatie Meer informatie
Hoanib_Skeleton_Coast_2014-08-14e

Dineren in het restaurant

Geniet van culinaire hoogstandjes

Meer informatie Meer informatie
Hoanib_Skeleton_Coast_2014-08-134e

wandelen langs de kust

Meer informatie Meer informatie
Hoanib_Skeleton_Coast_2014-08-319e

Wild spotten vanaf de lodge

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Hoanib Skeleton Coast Camp

Tenten met woestijnlandschap uitzicht

Hoanib Camp beschikt over zeven tweepersoonstenten en één familietent. De familietent beschikt over twee slaapkamers en is daardoor geschikt voor vier personen. Elke tent is gebouwd uit hout en canvas en is stijlvol ingericht met lichte en natuurlijke kleuren. Daarbij beschikken ze over een ensuite badkamer en een overdekte veranda met zitje, waarvandaan je een schitterend uitzicht hebt over de omgeving.

Hoanib131
Hoanib_Skeleton_Coast_2014-08-76e1

Faciliteiten en activiteiten van Hoanib Skeleton Coast Camp, Namibië

Restaurant

In het hoofdgebouw van Hoanib Camp bevinden zich de eetkamer, de lounge en de bar. Hier kun je elke dag terecht voor de heerlijke maaltijden die de kok voor je bereid.

Lounge

Je kunt zowel binnen als buiten lekker ontspannen in de lounges. ’s Avonds kun je onder het genot van een drankje bij het kampvuur zitten en de dag doornemen met uw reisgenoten.

Zwembad

Voor wat verkoeling kun je een verfrissende duik nemen in de plungepool.

Safari

Vanuit Hoanib Camp kun je talloze activiteiten ondernemen. Zo zijn er dagelijks gamedrives bij je verblijf inbegrepen. Je kunt ’s ochtends en ’s middags op safari gaan of een hele dagexcursie maken. Tijdens deze gamedrives krijg je een goed beeld van het wild dat zich aan de woestijnomgeving heeft aangepast.

Begeleide wandelingen

De omgeving leent zich uitstekend voor begeleide wandelingen. Dit is een leuke manier om zowel klein als groot wild te ontdekken en om meer informatie te krijgen over de diverse flora.

Activiteiten

Indien je minimaal drie nachten verblijft, is een vlucht boven de Skeleton Coast inbegrepen. Tijdens deze volledige dagexcursie maak je een prachtige vlucht boven de rotsachtige kustlijn en kun je vanuit de lucht de zeehonden kolonie en de oude scheepswrakken aanschouwen. Ten slotte kunnen er ook excursies naar ‘Klein Oase’ en ‘Auses Spring’ georganiseerd worden.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
×
Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En ontvang inspiratie voor je volgende droomreis.

Naar boven