Safarihoek

Etosha Heights Private Reserve, Namibië

Privacy met uitzicht op een drukbezochte drinkplaats

Het sfeervolle Safarihoek is gelegen te midden van het 600km2 grootte Etosha Heights wildreservaat in Namibië. De wildrijke privé concessie deelt een 70 kilometer lange grens met het bekendere Etosha Nationaal Park en prijst zich, in tegenstelling tot Etosha, met soepelere regelingen rondom safari's en begeleide wandelingen. Door de ligging op de heuvel en de nabij gelegen drinkplaats zal je bij Safarihoek vanuit de comfortabele chalets, het zwembad en de gemeenschappelijke ruimtes kunnen genieten van een prachtig uitzicht.

Meer informatie Meer informatie
buitendouche bij Safarihoek in Namibië

Fijne buitendouche

Voor een heerlijk rust moment

Meer informatie Meer informatie
vogelperspectief bij Safarihoek in Namibië

Sereniteit en Privacy in een indrukwekkende omgeving

Meer informatie Meer informatie
balkon bij Safarihoek in Namibië

Privé balkon

Met prachtig uitzicht

Meer informatie Meer informatie
lounge bij Safarihoek in Namibië

Sfeervolle lounge

Met fijne faciliteiten

Meer informatie Meer informatie
Zwembad bij Safarihoek in Namibië

Koel af in het zwembad

sundowner in etosha

Voorbeeldreis met deze accommodatie

Copy_of_Untitled-min
Zeer diverse rondreis door midden en noord Namibië
Bekijk voorbeeldreis

Luxe autorondreis midden en noord Namibië

Luxe autorondreis dwars door Namibië

23 daagse rondreis vanaf €15.800,- per persoon

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Safarihoek

Safarihoek biedt 11 rietbedekte verblijven bestaande uit twee standaard chalets, één familie chalet en acht 'Luxury' chalets. Alle chalets zijn gebouwd op een houten platform en dusdanig gepositioneerd dat iedere gast kan genieten van een prachtig uitzicht op de dichtbij gelegen drinkplaats, die zeer populair is bij het rondtrekkend wild.

Standaard chalets

De twee intieme standaard chalets met rieten daken zijn ingericht in een hedendaags moderne stijl met alle nodige gemakken. Naast de comfortabele slaapkamer beschikt de chalet over een ensuite badkamer met een douche en een ruim terras. De standaard chalets liggen op korte afstand van het hoofdgebouw.

standaard chalet bij Safarihoek in Namibië
lounge familie chalet bij Safarihoek in Namibië
kinderkamer bij Safarihoek in Namibië

Familie chalets

Door de grootte en de ligging dicht bij het hoofdgebouw is de familie chalet ideaal voor gezinnen met jongere kinderen. Bij de slaapkamer van de ouders bevindt zich de ensuite badkamer met een inloopdouche. De slaapkamer voor de kinderen is te bereiken via het omliggend buitendek of de lounge.

'Luxury' chalets

De acht ruimere 'Luxury' chalets zijn alle zo geplaatst dat zowel privacy als een prachtig uitzicht op de omgeving gegarandeerd is. Voor een ultiem rust moment na een dag vol nieuwe indrukken is er naast een riante inloopdouche ook een fijne buitendouche aanwezig. Tevens kunnen er twee chalets aan elkaar gekoppeld worden, ideaal voor gezinnen en koppels die samen reizen.

luxury slaapkamer bij Safarihoek in Namibië
badkamer luxury chalet bij Safarihoek in Namibië

Faciliteiten en activiteiten van Safarihoek, Namibië

Safari

Gedurende je verblijf kan je deelnemen aan spectaculaire safari's in een open landrover, onder begeleiding van uitstekende gidsen. Aangezien het Etosha Heights privé concessie zijn eigen regels mag bepalen kan je bij Safarihoek ook deelnemen aan avondsafari's waarbij je het wild kan spotten die in het donker actief worden.

Liefhebbers kunnen deelnemen aan speciale safari's die gefocust zijn op het spotten van vogels.

Voor de avontuurlijke reizigers is er de optie om deel te nemen aan onvergetelijke wandelsafari's onder begeleiding van een gids.

Restaurant

Tijdens je verblijf kan je genieten van heerlijk vers bereide gerechten uit zowel de internationale als lokale keuken. Uiteraard worden de maaltijden aangevuld met voortreffelijke wijnen uit de wijnkelder. Als het weer het toelaat kan het diner buiten genuttigd worden.

Zwembad

Safarihoek biedt een fijn zwembad waar je kan genieten van een verkoelende plons.

Lounge

Na een dag vol avontuur kan je bij de sfeervolle lounge, buitenbar en terras tot rust komen onder het genot van een heerlijke cocktail.

Buitendouche

De acht 'Luxury' chalets beschikken over comfortabele buitendouches.

Familiekamers

Safarihoek beschikt over één ruime familie chalet en er is een optie om twee 'Luxury' chalets aan elkaar te koppelen.

Duurzaam

Safarihoek werkt samen met diverse fondsen die zich inzetten voor het behoud van verschillende wild soorten, waaronder leeuwen, gieren en cheeta's.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
×
Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En ontvang inspiratie voor je volgende droomreis.

Naar boven