Etosha Safari Lodge

Ethosa National Park, Namibië

Elegante lodge op een heuvel met prachtige uitzichten

Etosha Safari Lodge is een sfeervolle accommodatie op slechts tien kilometer van de Andersson Gate, de zuidelijke ingang van het Etosha National Park in Namibië. De ligging op de heuvel zorgt ervoor dat Etosha Safari Lodge vanuit elk punt geprezen wordt met een prachtig uitzicht over de uitgestrekte savanne vlaktes. Hierdoor kan je vanuit de verkoelende zwembaden, het riante terras en het sfeervolle restaurant genieten van indrukwekkende zonsondergangen. Naast dat je zelf door het park mag rijden, is er de mogelijkheid om deel te nemen aan onvergetelijke ochtend- en middagsafari's onder begeleiding van uitstekende gidsen.

Olifanten bij Etosha Safari Lodge in Namibië
Meer informatie Meer informatie
zwembad met uitzicht bij Etosha Safari Lodge in Namibië

Koel af in het zwembad

Meer informatie Meer informatie
4x4 safari met wild bij Etosha Safari Lodge in Namibië

Kom oog in oog met het wild

Meer informatie Meer informatie
lounge bij Etosha Safari Lodge in Namibië

Geniet van comfort & klasse

Voorbeeldreis met deze accommodatie

Kaokoland na regenval in Namibië
Inclusief comfortabel wild kamperen in Kaokoland
Bekijk voorbeeldreis

Groepsreis Namibië in klein gezelschap

Avontuurlijke rondreis Namibië in klein gezelschap

19 daagse groepsrondreis vanaf €8.300,- per persoon bij 4 personen

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Etosha Safari Lodge

Standaard- en familiekamers

Etosha Safari Lodge beschikt over 60 comfortabele standaard kamers en vijf grotere familiekamers met vier bedden, allen met een prachtig uitzicht over de uitgestrekte savanne vlaktes. De vrijstaande verblijven die verspreidt liggen over de heuvel, zijn allen ingericht met een combinatie van frisse kleurtonen en details, waarbij de Afrikaanse cultuur als inspiratie dient. Naast een fijne slaapkamer beschikken de kamers over een ruime ensuite badkamer.

kamer bij Etosha Safari Lodge in Namibië
kamer met uitzicht bij Etosha Safari Lodge in Namibië

Faciliteiten en activiteiten van Etosha Safari Lodge , Namibië

Safari

Etosha Safari Lodge is de ideale thuisbasis om zelf door het Etosha nationaal park te rijden. Voor de liefhebbers is er tevens de optie om deel te nemen aan ochtend- en avondsafari's onder begeleiding van een uitstekende gids. In open landrovers zal je samen met de gids opzoek gaan naar het rondtrekkende wild. Voor de echte fanatiekelingen is er zelfs de mogelijkheid om een gehele dag op safari te gaan.

Restaurant

Tijdens je verblijf zal het keukenteam voor je klaarstaan zodat je kan genieten van heerlijke diners in het riante restaurant. Liefhebbers kunnen er tevens voor kiezen om de maaltijd onder de imposante sterrenhemel te nuttigen.

Zwembad

Voor een verkwikkende plons kan je terecht bij één van de drie zwembaden die verspreidt liggen over het terrein. Op de zonterrassen kan je genieten van heerlijke drankjes en een prachtig uitzicht.

Lounge

Samen met je medereizigers kan je in de riante lounge met openhaard, buitendek en bar de dag afsluiten onder het genot van een heerlijk hapje en drankje. Vanuit het grote buitendek heb je tevens prachtig uitzicht op de omgeving.

Wi-fi

De lodge beschikt over een Wi-Fi verbinding.

Kindvriendelijk

De ruime familiekamers, fijne faciliteiten en divers aanbod aan activiteiten maken deze lodge uitermate geschikt voor families.

Familiekamers

Etosha Safari Lodge beschikt over vijf ruime familiekamers met vier bedden.

Duurzaam

De overkoepelende organisatie van Etosha Safari Lodge, Gondwana Collection, heeft een serieuze focus op het behoud van de natuur en sociale betrokkenheid. Sinds de oprichting hebben ze verschillende boerderijen omgebouwd tot natuurgebieden waar ze wildsoorten opnieuw hebben geïntroduceerd die ooit inheems waren in het gebied. Bovendien neemt de organisatie veel lokale bevolking in dienst en worden ze getraind om zo milieuvriendelijk te werk te gaan. In de accommodaties wordt er dan ook gebruik gemaakt van zonne-energie, gerecycled materiaal, lokale producten en nog veel meer, om een zo laag mogelijke impact te hebben op de natuur.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
×
Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En ontvang inspiratie voor je volgende droomreis.

Naar boven