Dolomite Camp

Etosha National Park, Namibië

Comfortabele chalets in het indrukwekkende Etosha National Park

Dolomite Camp is het eerste kamp dat gebouwd is in het meest westelijke deel van het Etosha National Park. Dolomite Camp is gelegen bij de "Dolomite Point" drinkplaats en dus een ideale spot voor wild in het droge seizoen. Het kamp profiteert van een nog vrijwel onontdekt gedeelte van het park, gezien dit deel tot voorheen alleen toegankelijk was voor vergunningshouders.

Meer informatie Meer informatie
kampvuur

Sundowners bij het kampvuur

's avonds kun je na een dag vol activiteiten lekker ontspannen bij het kampvuur onder het genot van een sundowner.

Meer informatie Meer informatie
zwembad_(4)

Mooie infinity pool

Vanuit het zwembad heb je een schitterend uitzicht over de omgeving.

Meer informatie Meer informatie
plungepool

Privé plungepool

De deluxe chalets beschikken over een eigen plungepool!

Meer informatie Meer informatie
lounge_(3)

Gezellige lounge

In deze sfeervolle lounge kun je je in alle rust terugtrekken met een goed boek, of bij de bar genieten van een drankje.

Meer informatie Meer informatie
olifant_(2)

Verschillende drinkplaatsen in de buurt

Nabij Dolomite Camp bevinden zich maar liefst 15 drinkplaatsen. Hier komt regelmatig wild langs om de dorst te lessen, terwijl jij prachtige foto's maakt!

Voorbeeldreis met deze accommodatie

excursies naar de scheepswrakken bij shipwreck lodge in Namibië
Sublieme self-drive met verblijf in top accommodaties
Bekijk voorbeeldreis

Exclusieve autorondreis door noord Namibië

Exclusieve 4x4 autorondreis Namibië

17-daagse rondreis vanaf € 9.300 ,- per persoon

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Dolomite Camp

Verblijf in een stijlvolle chalet

Dolomite Camp beschikt over in totaal twintig chalets met rieten daken die liggen verspreid tussen de rotsen. Twaalf hebben uitzicht op de zonsondergang en acht hebben uitzicht op de zonsopkomst. De chalets liggen op ruime afstand van elkaar en bieden ultieme privacy en comfort. De inrichting van de chalets is afgestemd op de omgeving van het Etosha National Park, waarbij er gebruik is gemaakt van natuurlijke en lichte tinten. Alle chalets zijn voorzien van ensuite faciliteiten.

overview
chalet
plungepool_(2)
deluxe_chalet_(4)

Deluxe chalets met privé plungepool

Daarnaast zijn er twee deluxe chalets. Deze chalets beschikken over een privé plungepool op het terras, zodat je in alle privacy kunt afkoelen. De deluxe chalets kijken uit op het oosten, waardoor je iedere ochtend kunt genieten van een schitterend zonsopgang.

Faciliteiten en activiteiten van Dolomite Camp, Namibië

Safari

Vanuit het kamp kun je tegen een meerprijs gamedrives ondernemen, onder begeleiding van professionele gidsen. Met vijftien drinkplaatsen in de nabije omgeving, biedt Dolomite Camp geweldige mogelijkheden tot het spotten van wild. Door de onaangetaste status van dit gedeelte van het park is de kans op hoge wildconcentraties groot. Tevens is Dolomite Camp omgeven door een zeer rijke flora die op verschillende momenten bloeien, waardoor het park door het jaar heen prachtige kleuren komt te staan.

Restaurant

Op loopafstand van de chalets bevindt zich het restaurant, de lounge, en de boma, waar je bij het haardvuur ‘s avonds met elkaar kunt bijpraten over de indrukken van die dag. Dolomite Camp beschikt over een volledig ingericht restaurant met uitzicht op het omliggende landschap. Je kunt genieten van een a la carte menu, maar de chef-kok serveert ook een scala aan eigentijdse Namibische gerechten.

Zwembad

Dolomite Camp beschikt over een zwembad waar je heerlijk kunt ontspannen en afkoelen.

Privé plungepool

De 'Deluxe' chalets beschikken over een eigen plungepool.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
×
Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En ontvang inspiratie voor je volgende droomreis.

Naar boven