Okaukuejo Resort

Etosha National Park, Namibië

Uniek gelegen voor een geweldige safari-ervaring

Okaukuejo ligt in het zuiden van het Etosha wildreservaat en is de eerste accommodatie die er voor toeristen is gebouwd. De hoofdattractie is de grote permanente drinkplaats die veel wild trekt. Het spektakel begint bij zonsopgang wanneer grote groepen wild hun dorst komen lessen en het is dan ook niet vreemd om verschillende diersoorten naast elkaar te zien, zoals leeuwen, neushoorns en olifanten. Dit unieke schouwspel is een ervaring die je niet snel zult vergeten!

Meer informatie Meer informatie
olifant

Uitzicht op de drinkplaats

Bij de drinkplaats komen onder andere olifanten, giraffes en neushoorns hun dorst lessen. Vanaf Okaukuejo heb je een goed uitzicht op dit indrukwekkende schouwspel.

Meer informatie Meer informatie
premier_waterhole_chalet_(2)

Ontspannen op jouw balkon

De Premier Waterhole Chalets beschikken over een eigen balkon. De andere chalets beschikken over een veranda of patio.

Meer informatie Meer informatie
romantisch_dineren

Romantisch dineren

Wanneer je 's avonds liever in alle rust wilt dineren kun je kiezen voor een romantisch diner voor twee personen.

Meer informatie Meer informatie
neushoorn_(2)

Verlichtte drinkplaats

Doordat de drinkplaats 's nachts verlicht wordt, kun je ook dan het wild spotten. Dit zorgt voor unieke beelden!

Voorbeeldreis met deze accommodatie

Kaokoland na regenval in Namibië
Inclusief comfortabel wild kamperen in Kaokoland
Bekijk voorbeeldreis

Groepsreis Namibië in klein gezelschap

Avontuurlijke rondreis Namibië in klein gezelschap

19 daagse groepsrondreis vanaf €5.700,- per persoon

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Okaukuejo Resort

Verschillende verblijfsmogelijkheden bij Okaukuejo

Okaukuejo bestaat uit diverse kamertypes. Zo zijn er de standaard tweepersoonskamers, de Bush Chalets met lounge gedeelte, de Waterhole Chalets vlakbij de drinkplaats, de Family Chalets met twee slaapkamers en de luxe Premier Waterhole Chalets. De tweepersoonskamers zijn gelegen in het hoofdgebouw en beschikken over ensuite faciliteiten.slaapkamer_(4)
terras
slaapkamer_(3)

Chalets

De 25 "bush" chalets beschikken over een tweepersoonsslaapkamer met een ensuite badkamer, een loungehoek en eigen braai faciliteiten (een traditionele barbecue). Onder het afdak bij de ingang van jouw chalet bevindt zich een loungehoekje, waar je in de schaduw kunt ontspannen. Daarnaast zijn er een aantal chalets die uitkijken op de drinkplaats. Hierdoor kun je vanuit jouw slaapkamer het wild voorbij zien komen dat hier verkoeling komt zoeken.


De twee familiechalets beschikken over ieder twee slaapkamers met ensuite badkamers, een veranda in de schaduw en braai-faciliteiten. Tevens beschikken deze chalets over een kitchenette waardoor je zelf kunt koken.

Luxe Premier Waterhole Chalets

De 5 "Premier Waterhole" chalets zijn de meeste luxe accommodatietype van Okaukuejo. Wanneer je hier verblijft, verblijf je standaard op basis van volpension, in plaats van logies en ontbijt. De chalets hebben twee verdiepingen en beschikken over twee slaapkamers met ensuite badkamers, een aparte lounge, een balkon en een privé patio.

balkon_-_premier
premier_waterhole_chalet_(2)

Faciliteiten en activiteiten van Okaukuejo Resort, Namibië

Safari

Je kunt zelf met de auto door het wildreservaat rijden en op je gemak de geweldige omgeving en het wild bij een van de drinkplaatsen bekijken. Wil je graag wat meer informatie en uitleg? Dan kun je optioneel een game drive bijboeken.

Avondsafari

Tegen een meerprijs kun je tevens een avondsafari boeken. Wanneer het donker is ga je op pad met een 4x4 om het wild te spotten dat juist 's nachts actief is.

Restaurant

In het restaurant zijn er zowel buffet als à-la-carte mogelijkheden. Wanneer je de dorst wilt lessen dan kun je een plekje zoeken aan de bar en een koud drankje bestellen.

In het winkeltje kun je bijzondere souvenirs van het Etosha wildreservaat kopen.

Zwembad

Voor meer verkoeling kun je je in het heerlijke water van het zwembad laten glijden en genieten van de geluiden om je heen.

Familiekamers

De familiekamers en de "Premier Waterhole Chalets" beschikken over twee slaapkamers en bieden plaats aan vier personen.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
×
Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En ontvang inspiratie voor je volgende droomreis.

Naar boven