Etosha Oberland Lodge

Etosha National Park, Namibië

Privacy met uitzicht op een drukbezochte drinkplaats

Etosha Oberland Lodge is een kleinschalige lodge gelegen in een privé wildreservaat van 5.000 hectare die een tien kilometer lange grens deelt met Etosha National Park in Namibië. Deze charmante lodge met geweldig personeel en uitstekende keuken is verhoogd gelegen en prijst zich hierdoor met een prachtig uitzicht op twee drukbezochte drinkplaatsen. Alle ruime chalets, het zwembad en terras zijn dusdanig geplaatst dat je ten alle tijden de prachtige natuur en het wild kan bewonderen. Bezoek tijdens je verblijf het wildrijke Etosha nationaal park of geniet van de diverse fijne faciliteiten van de lodge. Aanrader!

Meer informatie Meer informatie
oberland lodge tent vanaf de buitenkant

Luxe tenten

drinkplaat bij oberland lodge
Meer informatie Meer informatie
drinplaats bij Etosha

Uitzicht op een drukbezochte drinkplaats

Meer informatie Meer informatie
uitzicht vanaf de lounge bij oberland lodge

Koel af in het zwembad

Meer informatie Meer informatie
Sundowner in Etosha National Park

Verkoelende drankjes tijdens de sundowners

Meer informatie Meer informatie
img_65741

Privé terras

met prachtig uitzicht

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Etosha Oberland Lodge

Chalets

Etosha Oberland Lodge biedt 15 ruime chalets (75m2) en drie familie chalets die dusdanig zijn ontworpen dat ze volledig opgaan in de natuur. Ze liggen verspreid uit elkaar zodat je het ultieme gevoel van privacy kan ervaren. De zorgvuldig ingerichte chalets met grote glazen schuifdeuren bestaat naast een ruime slaapkamer uit een woongedeelte en een comfortabele ensuite badkamer, allen met uitzicht op de prachtige savanne. Voor families zijn er familie chalets met een extra slaapkamer.

slaapkamer in tenten bij oberland lodge
lounge in tenten bij oberland lodge

Faciliteiten en activiteiten van Etosha Oberland Lodge, Namibië

Safari

Tijdens je verblijf kan je deelnemen aan een avontuurlijke safari door Etosha. Samen met maximaal negen medereizigers en een ervaren gids rijdt je tijdens de dagexcursie in een open 4x4 rondt opzoek naar het wild.

Restaurant

In het sfeervolle restaurant kan je genieten van heerlijke vijf-gangen menu's, waarbij spannende smaakcombinaties en bijpassende wijntjes onderdeel van zijn. Bij mooi weer worden de maaltijden buiten genuttigd waar je zicht hebt op een drinkplaats, geliefd bij het rondtrekkend wild.

Lounge

In de lounge kan een dag vol nieuwe indrukken en avontuur afgesloten worden met een goed glas wijn. Liefhebbers kunnen op het buitendek de natuur bewonderen onder het genot van een drankje.

Zwembad

Etosha Oberland Lodge beschikt over een fijn zwembad, vanuit waar je kan uitkijken op de drinkplaats die zeer geliefd is bij het wild. Het is de ideale plek om af te koelen zonder het wild uit het oog te verliezen.

Buitendouche

Alle chalets hebben zowel in binnen als buiten douche.

Familiekamers

De lodge beschikt over drie familie chalets met een extra slaapkamer.

Wi-fi

Tijdens je verblijf kan je gebruik maken van de Wi-Fi verbinding.

Duurzaam

Etosha Oberland Lodge maakt gebruik van zonne-energie en voorziet alle gasten zo van comfort. Tevens zetten ze zich in voor het behoud van de natuur en het wild.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
Naar boven