Canyon Lodge

Fish River Canyon, Namibië

Natuurlijke chalets in een fascinerend landschap

Canyon Lodge is gelegen in het Gondwana Canyon Park, slechts 20 kilometer vanaf het bekende uitzichtpunt over de Fish River Canyon. Het is een rustieke lodge die de sfeer uitademt van een vorig tijdperk. De lodge is opgetrokken uit natuurlijke materialen, zoals steen en rotsen uit de omgeving. Hierdoor vormt deze één geheel met de granieten heuveltop waarop deze is gebouwd.

Meer informatie Meer informatie
Lodge2

Chalets tussen de rotsen

De chalets zijn gebouwd tussen de rotsen en smelten perfect samen met de omgeving.

Meer informatie Meer informatie
zwembad

Mooi aangelegd zwembad

Vanuit het zwembad kijk je uit over de vlakte

Meer informatie Meer informatie
hiken

Perfecte plek om te hiken

De Fish River Canyon is perfect om spectaculair te hiken

Meer informatie Meer informatie
restaurant

Traditioneel hoofdgebouw

In het mooie hoofdgebouw vind je onder andere het restaurant

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Canyon Lodge

Natuurlijke chalets tussen de rotsen

De 25 stenen, met riet bedekte, chalets zijn gebouwd tussen de granieten rotsen, waardoor je het gevoel hebt één met de natuur te zijn. Alle units zijn uitgerust met comfortabele bedden, een eigen badkamer en zijn allen ruim ingericht. Vanuit jouw kamer heb je prachtig uitzicht over de woestijn omgeving.

kamer_(2)
badkamer

Faciliteiten en activiteiten van Canyon Lodge, Namibië

Restaurant

Het hoofdgebouw, ‘the Farmhouse' genaamd, dateert uit 1913. Je kunt hier heerlijk vertoeven en genieten van de vele details die je uit dit tijdperk terug kunt vinden. Hier vind je de receptie, een restaurant waar je heerlijk kunt eten en een bar voor een verfrissend drankje of een glas wijn. Het restaurant biedt een fraai uitzicht, waardoor eten in het restaurant een onvergetelijke ervaring wordt. De Canyon Lodge beschikt over een klein boerenbedrijf waardoor alle gerechten vers zijn.

Zwembad

Na een dag vol activiteiten kun je uitrusten op het in de schaduw gelegen terras of bij het zwembad.

Begeleide wandelingen

Je kunt geweldige begeleidende wandelingen maken door het fascinerende woestijnlandschap. Zo kun je een bijzondere wandeling maken tijdens de zonsopgang of hiken naar een nabij gelegen dorpje.

Safari

Tijdens een safari bezoek je de twee mooiste uitkijkpunten van de Fish River Canyon. Daarnaast zal jouw gids je alles vertellen over de interessant geologie van het gebied.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
×
Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En ontvang inspiratie voor je volgende droomreis.

Naar boven