Hobatere Lodge

Etosha National Park, Namibië

Duurzame lodge in privé concessie in het westen van Etosha

Hobatere Lodge is een intieme lodge, gelegen aan de westkant van het Etosha National Park in Namibië. De lodge is gelegen aan een rivier in Khoadi / Hoas privé concessie van meer dan 9.000 hectare, wat de thuisbasis is voor vele soorten wild zoals olifanten, leeuwen, giraffen en zebra’s. De lodge is een duurzaam initiatief die grotendeel wordt gerund door de bevolking van de Khoadi / Hoas gemeenschap. Naast een exclusieve safari ervaring in zowel het privé gebied als in het Etosha nationaal park kan je bij Hobatere Lodge genieten van heerlijke diners, fijn zwembad en een prachtig uitzicht.

wild bij Hobatere Lodge in Namibië
Meer informatie Meer informatie
hoofdgebouw bij Hobatere Lodge in Namibië

Sfeervolle lodge gerund door de lokale bevolking

Meer informatie Meer informatie
 terras bij Hobatere Lodge in Namibië

Terras met comfortabele stoelen

Meer informatie Meer informatie
wild bij Hobatere Lodge in Namibië

Hoge diversiteit aan wild

Voorbeeldreis met deze accommodatie

bijzondere safari in Namibië
Kaokoland | kamperen | Zanduinen bij Sossusvlei | Fish River Canyon | Spookstadjes | Kalahari
Bekijk voorbeeldreis

Actieve gezinsvakantie Namibië

23 dagen vanaf € ,- per persoon bij 4 personen

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Hobatere Lodge

Chalets

Hobatere Lodge beschikt over zes rietbedekte chalets en zes kamers die zijn ondergebracht in bungalows. De chalets zijn allemaal vrijstaand en liggen op ruime afstand van elkaar, zodat je verzekerd bent van voldoende privacy. Alle chalets beschikken over een ensuite badkamer en een knus privé dek.

Daarnaast kan je overnachten in een unieke boomhut die uitkijkt over een drinkplaats.

kamer inrichting bij Hobatere Lodge in Namibië
boomhut bij Hobatere Lodge in Namibië

Faciliteiten en activiteiten van Hobatere Lodge , Namibië

Safari

Hobatere Lodge biedt onder andere een ochtend- en middagsafari aan waarbij je in een open 4x4 auto door het prachtige gebied rijdt, opzoek naar het wild. Tevens biedt de lodge een dagexcursie naar het Etosha National Park aan, waarbij je de gehele dag onder begeleiding van een gids het park ontdekt. Rond het middaguur zal je kunnen genieten van een heerlijke lunch, om daarna verder op avontuur te gaan.

Restaurant

Hobatere Lodge beschikt over een restaurant waar je kunt genieten van heerlijke gerechten. De maaltijden worden geserveerd op de veranda of in de traditionele Boma.

Tevens is er de mogelijkheid om te dineren in de Bush.

Zwembad

Op warmere dagen kan je een verfrissende duik nemen in het zwembad. Het zwembad kijkt uit op de drinkplaats waar je geregeld wild zult zien.

Lounge

Voor een rust moment na een dag vol avontuur en nieuwe indrukken beschikt de lodge over zowel een riante binnen als buiten lounge.

Avondsafari

Door de ligging in het Khoadi / Hoas prive concessie kan je bij Hobatere Lodge deelnemen aan spectaculaire avondsafari's waarbij je het wild kan spotten die in de avond actief worden.

Kindvriendelijk

De ruime familiekamers, fijne faciliteiten en divers aanbod aan activiteiten maken deze lodge uitermate geschikt voor families.

Familiekamers

Hobatere lodge beschikt over comfortabele chalets geschikt voor vier een gezin van vier.

Duurzaam

Hobatere Lodge zet zit in voor de lokale bewoners, de natuur en het wild wat hier leeft. Zo komt 98 procent van de medewerkers uit de lokale omgeving en zo wordt er per gast die bij Hobatere verblijft een vast bedrag gedoneerd aan het ≠Khoadi //Hoas fonds. Hiermee worden verschillende families ondersteunt, zorgt het fonds ervoor dat het wild wordt geherintroduceerd in dit gebied en krijgen de boeren hulp bij het behouden van vee.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
Naar boven