Pelican Point Lodge

Walvis Bay, Namibië

Luxe lodge bij een gerestaureerde vuurtoren

Pelican Point Lodge, één van de meest bijzondere accommodaties van Namibië, is gelegen op het gelijknamige schiereiland naast Walvis Bay. Het ongerepte schiereiland is DE plek om zeehonden, jakhalzen, flamingo's in hun natuurlijke habitat te bewonderen en in het juiste seizoen zowel dolfijnen als walvissen te spotten. Wanneer je kiest voor Pelican Point Lodge krijg je de kans om te overnachten bij een heuse gerestaureerde vuurtoren. Naast indrukwekkende architectuur zullen de luxe suites, fijne faciliteiten, uitstekende keuken en bijzondere activiteiten je verblijf onvergetelijk maken.

Vuurtoren bij Pelican Point Lodge in Namibië
Meer informatie Meer informatie
vooraanzicht lodge bij Pelican Point Lodge in Namibië

Luxe & Sereniteit

Meer informatie Meer informatie
Lunch bij Pelican Point Lodge in Namibië

Culinair genieten

Meer informatie Meer informatie
Zeehonden bij bij Pelican Point Lodge in Namibië

Kennismaking met de zeehonden kolonie

Meer informatie Meer informatie
Jakhals bij Pelican Point Lodge in Namibië

Kom oog in oog met de wilde Jakhalzen

Meer informatie Meer informatie
suite met 360 graden uitzicht bij Pelican Point Lodge in Namibië

360º uitzicht

Vanuit de 'Captains Cove' suite

Voorbeeldreis met deze accommodatie

_DSC1592def
Sublieme rondreis naar de zandduinen, de kust, Damaraland en Kaokoland
Bekijk voorbeeldreis

Crème de la crème vliegsafari Namibië

17-daagse luxe rondreis vanaf €11.600,- per persoon

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Pelican Point Lodge

Suites

Pelican Point Lodge biedt negen luxe suites verdeeld over de begane grond en tweede verdieping. Het gebruik van hout, lichte kleurtonen en hedendaags moderne inrichting zorgt voor een rustgevende sfeer in de suites. Bovendien zorgen de grote glazen wanden en schuifdeuren ervoor dat je ten alle tijden kan genieten van een prachtig uitzicht. De suites beschikken over een ensuite badkamer met fijne douches, comfortabele zithoek en een privé terras of balkon.

luxe suite bij Pelican Point Lodge in Namibië
suite bij Pelican Point Lodge in Namibië
Captain's cove suite bij Pelican Point Lodge in Namibië1
Captain's Cove suite bij Pelican Point Lodge in Namibië

'The Captain's Cove' suite

Op de bovenste verdieping van de lodge bevindt zich de luxe 'Captain's Cove' suite. Deze vierkante suite is omringt door glazen ramen, wat ervoor zorgt dat je een 360º uitzicht hebt over de baai en de Atlantische oceaan. De suite is naast een comfortabel bed voorzien van een zitgedeelte en een ruim bad met douche faciliteiten. Vanaf het omliggende dek kan je met goed weer de omgeving bewonderen.

Faciliteiten en activiteiten van Pelican Point Lodge, Namibië

Restaurant

Gedurende je verblijf kan je bij Pelican Point Lodge genieten van hoogstaande diners en bijpassende wijnen. Diners kunnen genuttigd worden in het sfeervolle restaurant of in de privé sferen van je eigen kamer.

Lounge

Op de eerste verdieping bevindt zich naast het eetgedeelte een ruime lounge met comfortabele banken en stoelen. Door de grote ramen heb je een prachtig uitzicht op de omgeving. Als het weer het toelaat kan je ultiem genieten bij het loungegedeelte met hangmatten op het dek.

Begeleide wandelingen

Het prachtige gebied rondom Pelican Point Lodge kan je ontdekken door zelfs langs de kustlijn te struinen of door deel te nemen aan de begeleide wandelingen, waarbij je opzoek gaat naar de zeehonden, flamingo's, jakhalzen en vele andere dieren.

Activiteiten

Naast de prachtige wandelingen kan je gedurende je verblijf de omgeving verkennen doormiddel van sundowners op het uiterste puntje van het schiereiland en door speciale excursies met een auto en een gids.

Strand

De lodge is gelegen op een schiereiland en is dus omringt met een ongerepte kustlijn, geliefd bij vele zeehonden, flamingo's en in het juiste seizoen bij dolfijnen en walvissen.

Duurzaam

Pelican Point zet zich vanaf het begin in voor het behoud en onderhoud van de natuur en het wild. Zij streven er dan ook naar om de duurzaamheidsdoelen van Namibië in 2030 te halen. Hierbij kan gedacht worden aan waterzuivering, zonne-energie, recyclen en veel meer.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
Naar boven