Wolwedans Dune Camp

NamibRand Nature Reserve, Namibië

Intiem tentenkamp met prachtig uitzicht

Wolwedans Dune Camp is een kleinschalig tentenkamp voor maximaal 16 personen, gelegen in het zuiden van het NamibRand natuurreservaat, grenzend aan het Namib Naukluft Park in Namibië. Dit ongerepte gebied met prachtige uitgestrekte vlaktes en ruige rotsformaties leent zich uitstekend voor spectaculaire ballonvluchten en vele andere activiteiten. Het kamp is gelegen op een 250 meter hoge duin en biedt een rustige, maar stijlvolle ervaring in een intieme omgeving. Dune Camp heeft een natuurlijke charme dat vooral jonge en meer avontuurlijke reizigers aantrekt.

Meer informatie Meer informatie
eetgedeelte bij Wolwedans Dune Camp in Namibië

Dineren

Proef gerechten uit de Namibische keuken

Meer informatie Meer informatie
7_landscape04_A5_01

De prachtige omgeving

Meer informatie Meer informatie
Lounge bij Wolwedans Dune Camp in Namibië

Knusse lounge

Meer informatie Meer informatie
scenic flight bij Wolwedans Dune Camp in Namibië

Vlieg over de Sossusvlei zandduinen

Meer informatie Meer informatie
buiten dek bij Wolwedans Dune Camp in Namibië

Geniet van de prachtige omgeving

vanaf de veranda

Meer informatie Meer informatie
tenten bij Wolwedans Dune Camp in Namibië

Luxe tenten

Meer informatie Meer informatie
Wolwedans_Dune_Camp_5-dunecamp-fireplace_01_-_kopie

Het kampvuur

Neem de dag door bij het knetterende kampvuur

Meer informatie Meer informatie
Ballonvlucht bij Wolwedans Dune Camp in Namibië

Namibië vanuit de lucht

Voorbeeldreis met deze accommodatie

Copy_of_Untitled-min
Zeer diverse rondreis door midden en noord Namibië
Bekijk voorbeeldreis

Luxe autorondreis midden en noord Namibië

Luxe autorondreis dwars door Namibië

23 daagse rondreis vanaf €15.800,- per persoon

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Wolwedans Dune Camp

Tenten

In de ongerepte omgeving biedt Dune Camp plaats voor maximaal 16 gasten. De tenten zijn gelegen op houten platforms en beschikken elk over een fenomenaal uitzicht over de omgeving. Ze zijn ruim en comfortabel ingericht met een ensuite badkamer. Een groot dek biedt je de mogelijkheid om te slapen onder de sterren!

uitzicht vanuit tent bij Wolwedans Dune Camp in Namibië

Faciliteiten en activiteiten van Wolwedans Dune Camp, Namibië

Safari

Het NamibRand natuurreservaat is geen primaire wildbestemming, maar biedt wel een thuisbasis aan verschillende wildsoorten. Tijdens je verblijf zal je deel kunnen nemen aan een inbegrepen dag safari, waarbij je in de prachtige natuur kan genieten van een heerlijke lunch.

Tegen een meerprijs kunnen er diverse andere activiteiten geboekt worden, waaronder een ballonvlucht, een vliegexcursie en een paardijexcursie. Bovendien worden er vanuit het kamp wandelsafari’s georganiseerd, onder begeleiding van professionele gidsen.

Restaurant

In het hoofdgebouw bevindt zich een eetruimte waar je kan genieten van de heerlijkste maaltijden. Vanwege de open keuken kan je een praatje maken met de chef-kok terwijl hij de meest heerlijke gerechten bereidt.

Spa / wellness

Tijdens je verblijf kan je, tegen een meerprijs, diverse massages en spabehandelingen reserveren. Samen met het ervaren personeel zal je een behandelplan opstellen.

Lounge

In de hoofdtent is naast de eetruimte een lounge gedeelte ingericht. Je kunt ook buiten van een koud drankje bij het kampvuur op het dek genieten, waar je de avonturen van de dag kunt vertellen aan je mede reizigers.

Duurzaam

Al sinds de oprichting van Wolwedans streeft de organisatie het volgende statement na; "We zetten ons in voor duurzame groei door een zorgvuldig evenwicht te vinden tussen kwaliteitsleiderschap, economische vooruitgang, sociale verantwoordelijkheid en zorg voor ons milieu" (december 1998). Dit doen ze door diverse eco-vriendelijke richtlijnen te handhaven en zich in te zetten voor de lokale gemeenschappen.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
×
Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En ontvang inspiratie voor je volgende droomreis.

Naar boven