Okonjima Plains Camp

Okonjima Nature Reserve, Namibië

Rustieke lodge bij de AfriCat Foundation

Okonjima Plains Camp is een van de safari lodges van in het Okonjima Nature Reserve nabij de Omboroko bergen in de omgeving van Waterberg in Namibië. De kleinschaligheid van Okonjima Plains Camp verzekert je van alle rust om geheel te ontspannen temidden van de prachtige savanne. Behalve verblijfsmogelijkheden herbergt het natuurreservaat ook de stichting Africat, dat zich bezig houdt met het opvangen en beschermen van katachtigen en hyena's. Hierdoor heb je in dit gebied een relatief grote kans een cheeta of luipaard in het wild te zien en daarbij kan je het opvanghuis voor deze dieren bezoeken. Okonjima Plains Camp is een prachtige verblijfsmogelijkheid voor een onvergetelijke safari.

Meer informatie Meer informatie
rainbow

Rust en Privacy

Meer informatie Meer informatie
De Africat stichting
Meer informatie Meer informatie
zwembad bij Okonjima's Plain Camp

Er is een heerlijk zwembad om in af te koelen

Meer informatie Meer informatie
'View Room' inrichting bij Okonjima's Plain Camp

Prachtige uitzicht

Vanaf jouw veranda kijk je uit over de prachtige omgeving

Meer informatie Meer informatie
tracking_wild_dog_on_foot

Onvergetelijke begeleide wandelsafari's

Meer informatie Meer informatie
Uitermate geschikt voor families, Okonjima's Plain Camp

Geschikt voor families

Voorbeeldreis met deze accommodatie

Kaokoland na regenval in Namibië
Inclusief comfortabel wild kamperen in Kaokoland
Bekijk voorbeeldreis

Groepsreis Namibië in klein gezelschap

Avontuurlijke rondreis Namibië in klein gezelschap

19 daagse groepsrondreis vanaf €8.300,- per persoon bij 4 personen

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Okonjima Plains Camp

In Okonjima Plains Camp bevinden zich 20 comfortabele standaard chalets en 10 'View' chalets. De kamers liggen op ruime afstand van elkaar waardoor je verzekerd bent van privacy. Alle kamers beschikken over een ensuite badkamer met een ruim bad en een douche, en op jouw veranda kan je genieten van de mooie omgeving.

Okonjima_Plains_Camp_Standard_Room_Verandah_
standaard kamer bij Okonjima's Plain Camp

Standard chalets

Okonjima Plains Camp beschikt over 20 'standard' kamers waarvan 14 een prachtig uitzicht op de grasvlaktes en zes zich prijzen met een fijne ligging in de tuin. Door de aanwezigheid van grote hoge ramen kan je nog meer genieten van het uitzicht. Elke chalet heeft een privé veranda. Sommige kamers zijn geschikt voor families.

Chalets met uitzicht

De ‘View' kamers danken hun naam aan het schitterend uitzicht over de grasvlakte van Okonjima. Deze kamers zijn ruimer dan de gewone kamers en beschikken ook over een groter veranda waarvandaan je het rondtrekkend wild nog beter kunt aanschouwen. Daarnaast liggen ze verder van elkaar voor meer privacy.

view_room2
buitenaanzicht kamers bij Okonjima's Plain Camp

Faciliteiten en activiteiten van Okonjima Plains Camp , Namibië

Safari

Tijdens een 4x4 safari ga je op zoek naar vaak gespotte cheeta's! Naast ochtend- en middagsafari's heb je bij Okonjima Plains Camps de kans om deel te nemen aan spectaculaire avond safari's.

Tevens kan je deelnemen aan een culturele excursie, waarbij je een kijkje krijgt in het leven van de originele bewoners van zuidelijk Afrika, de Bushmen. Deze excursie is overigens ook erg leuk voor kinderen.

Liefhebbers kunnen deelnemen aan een excursie naar de AfriCat stichting. Deze stichting vangt cheeta's, luipaarden en andere katachtigen op. Een ontmoeting met deze bijzondere dieren mag je dan ook zeker niet missen.

Restaurant

‘The Barn’ is de gemeenschappelijke ruimte van het kamp en huisvest een gezellige eetruimte, waar je terecht kunt voor het ontbijt en diner. Ook bevindt zich hier een loungegedeelte waar je kunt ontspannen onder het genot van een drankje. Tevens is er een souvenirwinkeltje.

Wi-fi

Bij Okonjima Plains Camp is er een WiFi-verbinding beschikbaar.

Zwembad

Okonjima Plains Camp beschikt over een rond zwembad waar je een verkoelende duik in kunt nemen.

Lounge

Na een innoverende dag vol avontuur kan je samen komen in de riante lounge, waar zich tevens ook de bar bevindt. Onder het genot van een drankje kan je hier perfect de dag met al zijn gebeurtenissen doorspreken.

Familiekamers

Er zijn twee keer twee kamers die met elkaar verbonden zijn. Deze kamers zijn ideaal voor families!

Kindvriendelijk

De ruime familiekamers, fijne faciliteiten en divers aanbod aan activiteiten maken deze lodge uitermate geschikt voor families.

Begeleide wandelingen

Liefhebbers kunnen tijdens het verblijf deelnemen aan avontuurlijke wandelsafari's onder begeleiding van een uitstekende gids.

Wanneer je op eigen houtje een wandeling door de natuur wilt maken kan dat ook. Het personeel van Okonjima Plains Camp helpt je graag met het uitstippelen van een mooie wandeling.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
×
Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En ontvang inspiratie voor je volgende droomreis.

Naar boven