Fish River Lodge

Fish River Canyon, Namibië

Prachtige lodge met spectaculair uitzicht

De bijzondere Fish River Lodge, omgeven door eeuwenoude kokerbomen, is gelegen aan de rand van de Fish River Canyon in het zuiden van Namibië. Deze majestueuze kloof van 550 meter diep en 161 km lang is na de Grand Canyon de grootste ter wereld. Door de locatie aan de rand van de kloof prijst de lodge zich met een prachtig uitzicht en indrukwekkende zonsondergangen. Tijdens je verblijf bij Fish River Lodge kan er genoten worden van een combinatie van comfort, sereniteit en avontuur. Comfort en sereniteit zijn terug te vinden in de chalets, de kwaliteitsservice, verbluffende diners en groot zwembad met een prachtig uitzicht. Voor avontuur biedt de lodge verschillende opties; één van de hoogtepunten is de meerdaagse 'Hike' door de canyon waarbij je slaapt op de meest afgelegen locaties.

Meer informatie Meer informatie
Outside_shower

comfort & klasse

zelfs in de buitenlucht

Meer informatie Meer informatie
frl_cycling_01_cmyk_v1

Cross op een 'fatbike'

door de omgeving

Meer informatie Meer informatie
frl_sundowner_cmyk_v11

Heerlijke drankjes met uitzicht!

Meer informatie Meer informatie
Main_area_2

Kijk vanuit het zwembad uit op de prachtige omgeving

Meer informatie Meer informatie
Hiking_along_the_Fish_River

Divers aanbod aan activiteiten

Voorbeeldreis met deze accommodatie

bijzondere safari in Namibië
Inclusief spannend wild kamperen met privé gids in de meest afgelegen regio's
Bekijk voorbeeldreis

Gezinsreis incl. wild kamperen in Namibië

Actieve gezinsvakantie Namibië

23 daagse rondreis vanaf € 9.800,- per persoon bij 4 personen

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Fish River Lodge

Chalets

Twintig ruime chalets zijn gelegen langs de rand van de canyon, waardoor privacy en een prachtig uitzicht gegarandeerd is. De lichte chalets, met grote ramen, zijn ingericht met zowel natuurlijke kleurtonen als eenvoudige materialen zonder comfort te verliezen. Op warme dagen kan je heerlijk afkoelen onder de buitendouche en wanneer je in bed ligt kan je via het dakraam de sterrenhemel aanschouwen. Voor de avonturiers is het ook mogelijk om buiten te slapen onder de sterrenhemel.

frl_int_room_day_cmyk_v1
frl_room_view_cmyk_v1

Faciliteiten en activiteiten van Fish River Lodge , Namibië

Safari

Tijdens je verblijf kan je deelnemen aan diverse excursies en activiteiten. Zo kan je onder andere te voet, met een mountainbike of met de 'Fatbikes' van de lodge, de omgeving ontdekken via de diverse wandel- en mountainbikepaden.

Voor de liefhebbers is er zelfs de mogelijkheid om een halve dag, hele dag, twee dagen of drie dagen een meerdaagse wandelexcursie door het ongerepte gebied, met eventueel overnachtingen op de meest bijzondere afgelegen locaties te ondernemen.

Bovendien is er een mogelijkheid om deel te nemen aan een tocht door de vallei met een open 4x4 auto, waarbij je op zoek gaat naar de restanten van dinosaurussen of waarbij je van een prachtige zonsondergang kan genieten met een heerlijke Gin-tonic of ijskoud biertje.

Restaurant

De chef zorgt elke avond voor heerlijke maaltijden met verrassende smaakcombinaties en bijpassende wijnen. Deze kunnen genuttigd worden in het sfeervolle restaurant of het riante terras, vanuit waar je indrukwekkende omgeving kan bewonderen.

Lounge

Het hoofdgebouw is ruim ingericht, waarbij je zowel binnen als buiten heerlijk tot rust kunt komen in een lounge. Op de koude avonden kan je gezellig rond de openhaard kennis maken met je medereizigers.

Zwembad

In het zwembad kan je op warme dagen de nodige verkoeling zoeken en genieten van een verfrissend drankje.

Duurzaam

Fish River Lodge heeft een serieuze focus op duurzaamheid door zich aangesloten te hebben bij het 'Namibia Eco Awards Programme'. Zij zetten zich in om de impact op de aarde vanuit de toeristische sector te minimaliseren. Verschillende acties die genomen worden zijn onder andere recyclen van materialen en producten, gebruik van lokale producten, watergebruik verminderen, en nog veel meer.

Buitendouche

Alle chalets beschikken over een comfortabele buitendouche.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
×
Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En ontvang inspiratie voor je volgende droomreis.

Naar boven