Terrace Bay Resort

Skeleton Coast National Park, Namibië

Afgelegen lodge midden in de woestijn

Terrace Bay Resort is gelegen in een ongerepte regio, omgeven door de immense zandduinen in de Namib Desert, nabij de Skelettenkust. Terrace Bay Resort is een paradijs voor hengelaars, die hier in alle rust kunnen vissen. Maar ook families die op zoek zijn naar een rustige verblijfplaats, of avonturiers die deze adembenemende omgeving willen ontdekken, zijn hier aan het juiste adres. Het resort heeft plaats voor maximaal 50 personen, waardoor niet alleen de impact op de natuur veel kleiner is, maar je ook verzekert bent van persoonlijke aandacht en een ongeëvenaarde ervaring in de woestijn.

Meer informatie Meer informatie
uitzicht

Ongerepte omgeving

Terrace Bay Resort is gelegen aan de Skelettenkust en wordt omringd door de zandduinen van de woestijn. In deze bijzondere omgeving zijn verschillende activiteiten mogelijk.

Meer informatie Meer informatie
restaurant

Lekker dineren

In het restaurant van Terrace Bay Resort kun je iedere avond genieten van een lekker diner.

Voorbeeldreis met deze accommodatie

safari_C_John_van_Helvert
Natuur & Cultuur | Bosjesmannen | Kaokoland | Damaraland
Bekijk voorbeeldreis

Bijzondere rondreis door Namibië

24 dagen vanaf € 6.800,- per persoon

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Terrace Bay Resort

Terrace Bay Resort

Terrace Bay Resort beschikt over 20 kamers, die allemaal beschikken over een ensuite badkamer. De kamers zijn in 'woestijn' stijl ingericht, met veel zandkleuren en lichthouten meubels. Daarnaast zijn er twee familiekamers, geschikt voor families met twee kinderen.

slaapkamer

Faciliteiten en activiteiten van Terrace Bay Resort, Namibië

Restaurant

Terrace Bay Resort beschikt over een restaurant waar je terecht kunt voor een heerlijke maaltijd. ’s Avonds kun je in de bar genieten van een lekkere sundowner. Tevens is er een kiosk waar je leuke souvenirs kunt kopen.

Safari

Langs de Skelettenkust en in de Namib Desert komt veel wild voor. Tijdens een spannende safaritocht met een 4x4 probeer je zoveel mogelijk dieren te spotten die hier leven. Nabij de Uniab rivierdelta kun je ook mooie safaritochten maken!

Begeleide wandelingen

Tijdens een begeleide wandeling ga je, op een rustig tempo, de woestijn in op zoek naar de bijzondere dieren die hier leven.

Watersport

Terrace Bay Resort staat bekend als een geweldige visstek!

Familiekamers

Terrace Bay Resort beschikt over twee familiekamers, die beiden plek bieden aan twee volwassenen en twee kinderen.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
Naar boven