Klein-Aus Vista

Aus, Namibië

Karakteristieke lodge in een mooie setting

Klein-Aus Vista is een lodge gelegen tussen Luderitz en de Fish River Canyon in Namibië. De lodge bevindt zich midden in een rode, droge, woestijnachtige omgeving met een fenomenale schoonheid. Je verblijft hier in het land van grillige bergen, wilde paarden en eindeloze vlaktes. Klein-Aus Vista omvat enkele verblijfsmogelijkheden op verschillende locaties in het gebied, met als overeenkomst de schitterende uitzichten of vista's op de ruige woestijn. Zowel Desert Horse Inn als Eagle's Nest Lodge biedt de reiziger een ideale basis om de directe omgeving en Luderitz te verkennen.

Meer informatie Meer informatie
Wilde paarden bij Klein-Aus Vista in Namibië

Wilde paarden in natuurlijke habitat

Meer informatie Meer informatie
Zwembad bij Klein-Aus Vista in Namibië

Riante zwembad met uitzicht

Meer informatie Meer informatie
excursie spookstad bij Klein-Aus Vista in Namibië

Bezoek de nabijgelegen spookstad Kolmanskop

Meer informatie Meer informatie
Wandelen bij Klein-Aus Vista in Namibië

Divers aanbod aan excursies

Meer informatie Meer informatie
Eagles nest huisje bij Klein-Aus Vista in Namibië

Overnacht in de afgelegen 'Eagles Nests'

Meer informatie Meer informatie
Sundowner bij Klein-Aus Vista in Namibië

Prachtige zonsopkomsten en -ondergangen

Voorbeeldreis met deze accommodatie

bijzondere safari in Namibië
Inclusief spannend wild kamperen met privé gids in de meest afgelegen regio's
Bekijk voorbeeldreis

Gezinsreis incl. wild kamperen in Namibië

Actieve gezinsvakantie Namibië

23 daagse rondreis vanaf € 6.700,- per persoon bij 4 personen

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Klein-Aus Vista

Klein-Aus Vista bestaat uit de karakteristieke Dessert Horse Inn en de prachtige zelfvoorzienende Eagle's Nest chalets die rondom een rotsformatie zijn geplaatst. Bij Dessert Horse Inn zal je kunnen genieten van comfortabele kamers, een riant zwembad en een goed restaurant, waar tevens de gasten van Eagle's Nest gebruik van kunnen maken.

inrichting kamer bij Klein-Aus Vista in Namibië

Desert Horse Inn

Desert Horse Inn heeft 24 ruime kamers. Iedere kamer heeft een loungegedeelte en een ensuite badkamer. Het interieur van de kamers wordt gedomineerd door warme aardetinten die je ook in de koperrode, rotsachtige omgeving ziet. De stijl van de inrichting is country. Houten meubilair wordt aangevuld door details als een koeienhuid op de vloer en een hutkoffer aan het einde van het bed.

Eagle's Nest Lodge

Eagle's Nest Lodge bestaat uit acht chalets die rondom een groot, granieten rotsblok zijn gesitueerd. Ze zijn opgebouwd uit natuurstenen uit de omgeving en smelten zo bijna helemaal samen met de rotsachtige omgeving. Je beschikt over een kitchenette, een ensuite badkamer en een open haard. Op de veranda kun je genieten van het schitterende uitzicht op de ruige vlaktes. De inrichting is rustiek en grote ramen zorgen ervoor dat het interieur en de omgeving naadloos in elkaar overlopen.

Eagle's Nest bij Klein-Aus Vista in Namibië
Inrichting Eagle's Nest bij Klein-Aus Vista in Namibië

Faciliteiten en activiteiten van Klein-Aus Vista, Namibië

Safari

Klein-Aus Vista biedt tegen meerprijs allerlei mooie excursies om de semi-woestijn in de omgeving te verkennen. Met een 4x4-voertuig maak je schitterende natuurtochten langs een verscheidenheid aan planten, bloemen en dieren die in dit bijzondere gebied weten te overleven. Je kunt tevens op zoek naar de majestueuze wilde paarden die hier hun domein hebben.

Een bezoek aan Luderitz en het daarnaast gelegen spookstadje Kolmanskop dat rond 1900 een trekpleister was voor diamantzoekers, is zeker de moeite waard. In het Aus Info Centre kom je meer te weten over de fascinerende cultuur en natuur in dit stukje van Namibië.

Voor de liefhebbers zijn er ook diverse wandel- en mountainbikepaden aanwezig. De lodge biedt de optie om fietsen te huren.

Restaurant

In het hoofdgebouw van Desert Horse Inn bevindt zich het restaurant met een prachtig uitzicht. Hier geniet je van heerlijke maaltijden die met zorg worden bereid door de chefs.

Lounge

In Desert Horse Inn vindt je tevens enkele uitnodigende loungegedeeltes waar je kunt ontspannen na afloop van een mooie excursie. Voor een drankje kan je ook terecht op het buitenterras of in de Wild Horse Bar, op de koelere dagen.

Zwembad

Desert Horse Inn beschikt over een groot zwembad, vanuit waar je kan uitkijken op de prachtige omgeving. Ideaal voor een verfrissende duik op een warme zomerdag.

Kindvriendelijk

De ruime familiekamers, fijne faciliteiten en divers aanbod aan activiteiten maken deze lodge uitermate geschikt voor families.

Familiekamers

Desert Horse Inn beschikt over vier ruime kamers die geschikt zijn voor vier personen.

Tevens zijn er vier Eagle's Nest's voor drie personen beschikbaar.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
×
Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En ontvang inspiratie voor je volgende droomreis.

Naar boven