Klein-Aus Vista

Aus, Namibië

Comfortabele lodge in de omgeving van Luderitz

Klein-Aus Vista is een lodge gelegen tussen Luderitz en de Fish River Canyon in Namibië. De lodge bevindt zich midden in een rode, droge, woestijn-achtige omgeving met een fenomenale schoonheid. Je verblijft hier in het land van grillige bergen, wilde paarden en eindeloze vlaktes. Klein-Aus Vista omvat enkele verblijfsmogelijkheden op verschillende locaties in het gebied, met als overeenkomstigheid de schitterende uitzichten of vista's op de ruige woestijn. Zowel Desert Horse Inn als Eagle's Nest Lodge biedt de reizger een ideale basis om de directe omgeving en Luderitz te verkennen.

Meer informatie Meer informatie
Kolmanskop00

Kolmanskop

Bezoek de nabijgelegen spookstad Kolmanskop

Meer informatie Meer informatie
Desert_Horse_Inn_04

Country Stijl in de Desert Horse Inn

De lounge van Desert Horse Inn is gezellig en in country stijl ingericht. Hier kun je heerlijk ontspannen

Meer informatie Meer informatie
Hiking_01

Hiken door de omgeving

De omgeving van de lodges in uitermate geschikt om prachtige wandelingen te maken

Meer informatie Meer informatie
Eagles-Nest-Chalets03-High-Res

Ontspannen op de veranda

De chalets van Eagle's Nest Lodge beschikken allemaal over een veranda waarvandaan je uitkijkt over de omgeving

Meer informatie Meer informatie
Wild_Horses_01

Wilde paarden

In deze omgeving vind je veel wilde paarden

Voorbeeldreis met deze accommodatie

Damaraland_2012-01-080
Kaokoland | kamperen | Zanduinen bij Sossusvlei | Fish River Canyon | Spookstadjes | Kalahari
Bekijk voorbeeldreis

Rondreis naar het uiterste noorden en zuiden van Namibië

23 dagen vanaf € 7.600,- per persoon bij 4 personen

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Klein-Aus Vista

Desert-Horse-Inn00-High-Res
Desert-Horse-Inn03-High-Res

Desert Horse Inn

Desert Horse Inn heeft 24 ruime kamers. Iedere kamer heeft een loungegedeelte en een ensuite badkamer. Het interieur van de kamers wordt gedomineerd door warme aardetinten die je ook in de koperrode, rotsachtige omgeving ziet. De stijl van de inrichting is country. Houten meubilair wordt aangevuld door details als een koeienhuid op de vloer en een hutkoffer aan het einde van het bed.

Eagle's Nest Lodge

Eagle's Nest Lodge bestaat uit acht chalets die rondom een groot, granieten rotsblok zijn gesitueerd. Ze zijn opgebouwd uit natuurstenen uit de omgeving en smelten zo bijna helemaal samen met de rotsachtige omgeving. Je beschikt over een kitchenette, een ensuite badkamer en een open haard. Op de veranda kun je genieten van het schitterende uitzicht op de ruige vlaktes. De inrichting is rustiek en grote ramen zorgen ervoor dat het interieur en de omgeving naadloos in elkaar overlopen.

Eagles-Nest-Chalets00-High-Res
Eagles-Nest-Chalets01-High-Res

Faciliteiten en activiteiten van Klein-Aus Vista, Namibië

Restaurant

Eagle's Nest Lodge maakt gebruik van de faciliteiten van Desert Horse Inn, op een kwartier rijden afstand. In het hoofdgebouw van Desert Horse Inn bevindt zich het restaurant met een prachtig uitzicht. Hier geniet je van heerlijke maaltijden die met zorg worden bereid door de chefs. In het hoofdgebouw vind je tevens enkele uitnodigende loungegedeeltes waar je kunt ontspannen na een mooie excursie. Op het zonnedek geniet je van een sundowner, waarna je in de Wild Horse Bar na-geniet van een memorabele dag.

Safari

Klein-Aus Vista biedt tegen meerprijs allerlei mooie excursies om de semi-woestijn in de omgeving te verkennen. Met een 4x4-voertuig maak je schitterende natuurtochten langs een verscheidenheid aan planten, bloemen en dieren die in dit bijzondere gebied weten te overleven. Je kunt tevens op zoek naar de majestueuze wilde paarden die het Namib Naukluft Park tot domein hebben.

Culturele excursies

Een bezoek aan Luderitz en het daarnaast gelegen spookstadje Kolmanskop dat rond 1900 een trekpleister was voor diamantzoekers, is zeker de moeite waard. In het Aus Info Centre kom je meer te weten over de fascinerende cultuur en natuur in dit stukje van Namibië.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
Naar boven