Villa Margherita

Swakopmund, Namibië

Charmant boutique hotel in het centrum

Villa Margherita is een gemoedelijk boutique hotel middenin het centrum van Swakopmund. Het karakteristieke kuststadje, gelegen tussen de Atlantische Oceaan en de Namib woestijn, is een fijne bestemming voor reizigers die op zoek zijn naar een combinatie van rust en avontuur. Het hotel is ondergebracht in vier koloniale gebouwen die verspreid liggen in een fraai aangelegde tuin. Binnen enkele minuten lopen vindt je verschillende restaurants en strandwinkeltjes. Naast de aanwezigheid van een uitstekend restaurant en fijne spa faciliteiten , prijst het hotel zich met kwaliteitsservice en gastvrijheid. Bij Villa Margherita voel je je snel thuis en zal je niks te kort komen!

Meer informatie Meer informatie
pier in Swakopmund in namibië

Het Duitse Swakopmund

Meer informatie Meer informatie
tuinen met hoofdgebouw bij Villa Margherita in Namibië

Heerlijk terras in de goed aangelegde tuinen

Meer informatie Meer informatie
diner bij Villa Margherita in Namibië

Sfeervol restaurant

waar uitsluitend biologische producten gebruikt worden

Meer informatie Meer informatie
Activiteit in Swakopmund

Begeef je "tussen" de vissen

Meer informatie Meer informatie
Massage_Room

Fijne spa faciliteiten

bij Villa Margherita

Meer informatie Meer informatie
museum  in Swakopmund in namibië

Veel terrasjes in het gezellige centrum

Meer informatie Meer informatie
Lord Nelson ingang bij Villa Margherita in Namibië

Overnacht in de karakteristieke verblijven

Voorbeeldreis met deze accommodatie

bijzondere safari in Namibië
Inclusief spannend wild kamperen met privé gids in de meest afgelegen regio's
Bekijk voorbeeldreis

Gezinsreis incl. wild kamperen in Namibië

Actieve gezinsvakantie Namibië

23 daagse rondreis vanaf € 6.700,- per persoon bij 4 personen

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Villa Margherita

Het luxe boutique hotel, Villa Margherita, bestaat uit vier karakteristieke gebouwen die op korte afstand van elkaar liggen. In deze gebouwen, voorheen de residentie van Swakopmund's eerste doctoren Mr & Mrs Schwietering, bevinden zich diverse kamers en suites die los of samen te boeken zijn, wat het dus het ideale verblijf maakt voor koppels, groepen en families. De prachtige aangelegde tuinen en comfortabele verblijven waarvan de meeste voorzien zijn met een privé lounge of patio, zorgen dat je tijdens het verblijf kan genieten van rust en privacy.

The Manor

In het hoofdgebouw, wat voorheen het privé huis en praktijk van de dokters was, bevind zich nu 'The Manor', bestaande uit drie luxe kamers en drie suites. De meeste kamers beschikken over een loungehoek en sommige beschikken over een balkon, vanuit waar je kan uitkijken op de prachtige tuin. Wanneer je de gehele 'Manor' afhuurt krijg je ook toegang tot het privé eetgedeelte en keuken, zodat je in alle privacy kan genieten.

kamer bij Villa Margherita in Namibië
Manor inrichting bij villa margherita in namibië
badkamer bij villa margherita in namibië
kamer inrichting bij Villa Margherita in Namibië

The Villa

'The Villa', gelegen naast 'The Manor', bestaat uit twee ruime suites genaamd 'Tristano' en 'Isotta, die samen goed zijn voor een verblijf van zes personen. Bovendien is er in dit huis een ruime keuken en eetkamer aanwezig die afgehuurd kan worden voor privé gebruik. De twee suites beschikken naast één of twee ruime slaapkamers over fijne ensuite faciliteiten en een privé ingang.The Nest

'The Nest' is een klein huisje, dat zeer geschikt is voor gezinnen aangezien er twee fijne slaapkamers aanwezig zijn, waarvan één is voorzien van een tweepersoonsbed en de andere van twee aparte bedden. Daarnaast is 'The Nest' voorzien van een intieme woonkamer, een gedeelde ensuite badkamer en een privé tuintje.

The nest kamer inrichting bij villa margherita in namibië
The nest ingang bij Villa Margherita in Namibië
Lady hamilton suite ingang bij Villa Margherita
kamer uitstraling bij Villa Margherita in Namibië

The Cottage

'The Cottage' bevindt zich in een aparte vleugel van Villa Margherita, die vroeger diende als stal voor de paarden van Dr Schwietering. De twee suites zijn ruim ingericht met frisse kleuren en een modern interieur. De suites 'Lady Hamilton' en 'Lord Nelson' beschikken beide over een lounge en een privé terras met toegang tot de algemene tuinen. Bovendien kan je in 'Lord Nelson' optimaal genieten in het fijne bad. Beide suites kunnen aan elkaar gekoppeld worden, waardoor dit een geschikt verblijf is voor families en groepen.

Faciliteiten en activiteiten van Villa Margherita , Namibië

Restaurant

Villa Margherita beschikt over een bistro dat de hele dag geopend is. Hier kan je genieten van de heerlijke biologische maaltijden, vergezeld met een bijbehorende wijn.

Activiteiten

In de omgeving van Villa Margherita kun je het aquarium en het museum van Swakopmund bezoeken. Daarnaast ligt het guesthouse op loopstand van het strand en vele leuke restaurants en barretjes. Voor de actieve reizigers zijn er diverse opties om de ruigere omgeving te ontdekken.

Lounge

In de tuin kan je lekker relaxen in een van de comfortabele stoelen.

Spa / wellness

Wanneer je toe bent aan volledige ontspanning kan je een professionele massage boeken.

Duurzaam

Villa Margherita steunt de 'Mondesa Youth Opportunities' fonds, die zich inzet voor jongeren uit de armere wijken van de regio Swakopmund. De reguliere scholen zijn vaak te vol, hebben weinig budget en minder goed leiderschap, waardoor jongeren met grote potentie vaak wegvallen in het systeem. Mondesa bereidt jongeren voor op de toekomst en helpt ze om het beste uit zichzelf te halen.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
×
Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En ontvang inspiratie voor je volgende droomreis.

Naar boven