Ozondjou Trails

Damaraland, Namibië

Duurzaam tentenkamp bij olifanten project

Ozondjou Trails is een kleinschalig tentenkamp aan de Ugab rivier in het zuiden van Damaraland in Namibië. Door de hoge ligging op het plateau heb je prachtig uitzicht op de vallei die vaak bezocht wordt door olifanten. De naam van het tentenkamp doet dan ook eer aan de olifanten aangezien Ozondjou olifant betekent in het Herero. Het kamp ligt op korte afstand van de thuisbasis van het Elephant Human Relations Aid (EHRA) project. Tijdens je verblijf op deze bijzondere locatie kan je deelnemen aan indrukwekkende excursies en kan je samen met je mede reizigers de meest spectaculaire zonsondergangen bewonderen.

Meer informatie Meer informatie
eetgedeelte bij Ozondjou trails tententkamp in Namibië

Ruime gemeenschappelijke tent

Meer informatie Meer informatie
safari bij Ozondjou Trails in Namibië

Oog in oog met de woestijnolifant

Meer informatie Meer informatie
omgeving bij Ozondjou Trails in Namibië

Overnachten in een prachtige omgeving

Meer informatie Meer informatie
Culturele excursie bij Ozondjou Trails in Namibië

Excursie naar de lokale boederijen

Voorbeeldreis met deze accommodatie

Copy_of_Untitled-min
Zeer diverse rondreis door midden en noord Namibië
Bekijk voorbeeldreis

Luxe autorondreis midden en noord Namibië

Luxe autorondreis dwars door Namibië

23 daagse rondreis vanaf € 15.800,- per persoon

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Ozondjou Trails

Tenten

Ozondjou Trails beschikt over negen canvas tenten, elk met een prachtig uitzicht op de omgeving. De kaki kleurige tenten zijn voorzien van een comfortabel bed en een fijne ensuite badkamer met zowel een douche als wc. Op het overdekte zitje voor de tent kan je wegdromen onder een majestueuze sterrenhemel.

tenten bij Ozondjou Trails in Namibië
slaapkamer tent bij Ozondjou Trails in Namibië

Faciliteiten en activiteiten van Ozondjou Trails, Namibië

Safari

Bij Ozondjou Trails kan je deelnemen aan een speciale safari waarbij je met het onderzoeksteam van EHRA opzoek gaat naar olifanten. Per 4x4 voertuig zal je door de omgeving en droge rivier bedding rijden, waar tevens diverse andere soorten wild te vinden zijn. In de middag zal stoppen om te kunnen genieten van een heerlijke lunch.

Restaurant

Tijdens je verblijf kan je buiten onder de sterrenhemel van een heerlijk drankje terwijl het diner op de barbecue wordt bereidt. Het adembenemende uitzicht op het ongestoorde wild maakt dit een onvergetelijke ervaring.

Lounge

In de gezamenlijke tent vindt je de eetkamer en de lounge waar je na een dag vol avontuur kan ontspannen onder het genot van een drankje en een hapje. Liefhebbers kunnen de dag afsluiten bij een romantisch kampvuur onder een hemel met ontelbaar veel sterren.

Culturele excursies

Gedurende je verblijf krijg je de kans om deel te nemen aan een excursie naar een nabijgelegen boerderijen en een schooltje. Op deze manier kan je een inzicht krijgen in het dagelijks leven van de lokale bewoners.

Duurzaam

Ozondjou Trails heeft een serieuze focus op duurzaamheid doordat grotendeels van de nodige energie opgewekt wordt door zonne-energie. Bovendien wordt er water uit boorgaten in het omliggend gebied geleverd door een waterpomp die aangedreven wordt door zonne-energie.

Niet alleen dit, met je verblijf steun je tevens het Elephant Human Relations project en de lokale boeren uit de omgeving.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
×
Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En ontvang inspiratie voor je volgende droomreis.

Naar boven