Hobatere Lodge

Etosha National Park, Namibië

Kleinschalig prachtig gelegen lodge

Hobatere Lodge is een kleinschalige lodge, gelegen aan de westkant van het Etosha National Park. De lodge is gelegen in een gebied van meer dan acht duizend hectare, wat de thuisbasis is voor vele soorten wild zoals olifanten, leeuwen, giraffen en zebra’s. De lodge kijkt uit op een drinkplaats waar geregeld wild langskomt. De unieke ligging van Hobatere, zorgt voor een exclusieve safari ervaring.

IMG_1340
Meer informatie Meer informatie
Hobatere_main_area

De lodge

Meer informatie Meer informatie
DB_HBL_Lions_18_Nov-4

Op safari in het nationaal park

Meer informatie Meer informatie
db_hbl_landscapes-4

Mooie landschappen

Voorbeeldreis met deze accommodatie

_DSC1192def
Africat stichting | Etosha uitgebreid | Kamperen in Damaraland & Kaokoland | Swakopmund | Sossusvlei
Bekijk voorbeeldreis

Avontuurlijke rondreis Namibië in klein gezelschap

19 daagse groepsrondreis vanaf €4.000,- per persoon

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Hobatere Lodge

Chalets

Hobatere Lodge beschikt over 12 tweepersoonschalets. De chalets zijn allemaal losstaand en liggen op ruime afstand van elkaar, zodat je verzekerd bent van voldoende privacy. Alle chalets beschikken over een ensuite badkamer en hebben een rieten dak. Daarnaast is er een unieke boomhut die uitkijkt over een drinkplaats.

img_7266

Faciliteiten en activiteiten van Hobatere Lodge , Namibië

Restaurant

Hobatere Lodge beschikt over een restaurant waar je kunt genieten van een lekkere maaltijd. De maaltijden worden geserveerd op de veranda of in de traditionele Boma.

Zwembad

Op warmere dagen kun je een verfrissende duik nemen in het zwembad. Het zwembad kijkt uit op de drinkplaats waar je geregeld wild zult zien.

Safari

In deze regio kun je verschillende soorten groot wild spotten, waaronder olifanten, giraffes en zebra’s. Hobatere Lodge biedt twee keer per dag gamedrives aan waarbij je op zoek gaat naar het wild.

Begeleide wandelingen

Je kunt er voor kiezen om een begeleide wandeling te maken door de bush. Tijdens deze wandelingen leer je alles over de natuur en de diverse dieren die zich hier bevinden.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
Naar boven