Okonjima Plains Camp

Okonjima Nature Reserve, Namibië

Rustieke lodge bij de Africat Foundation

Okonjima Plains Camp is een van de verschillende safari lodges van het Okonjima Nature Reserve nabij de Omboroko bergen in de omgeving van Waterberg in Namibië. In dit gebied bevinden zich ook Bush Camp, Bush Suite en The Villa. De kleinschaligheid van Okonjima Plains Camp verzekert je van alle rust om geheel te ontspannen temidden van de prachtige savanne. Behalve accommodatiemogelijkheden herbergt Okonjima ook de stichting Africat die zich bezig houdt met het beschermen van katachtigen. Daarom heb je in dit gebied een relatief grote kans een cheeta of luipaard in het wild te zien en kun je het opvanghuis van de dieren bezoeken. Okonjima Plains Camp is een prachtige verblijfsmogelijkheid voor een onvergetelijke safari.

Meer informatie Meer informatie
Bush_Camp

Bush Camp

Op een paar kilometer afstand van Plains Camp bevindt zich het luxe Bush Camp

Meer informatie Meer informatie
Africat_Health

Africat stichting

De Africat stichting vangt cheeta's, luipaarden en andere katachtigen op. Tijdens jouw verblijf in Plains Camp kun je zien hoe het verzorgen van deze dieren eraan toe gaat!

Meer informatie Meer informatie
safari

Spannende safari's

Tijdens de safari's met een 4x4 ga je opzoek naar het wild dat in de omgeving van Waterberg leeft.

Meer informatie Meer informatie
standaard_veranda

Prachtige uitzicht

Vanaf jouw veranda kijk je uit over de prachtige omgeving

Meer informatie Meer informatie
sunset_panaramic_web_hr

Luxe chalets

De chalets van Plains Camp liggen op ruime afstand van elkaar waardoor je verzekerd bent van privacy

Meer informatie Meer informatie
Bush_Sutie

Exclusieve Bush Suite

De exclusieve en afgelegen Bush Suite bevindt zich nabij Plains Camp en Bush Camp

Voorbeeldreis met deze accommodatie

_DSC1192def
Africat stichting | Etosha uitgebreid | Kamperen in Damaraland & Kaokoland | Swakopmund | Sossusvlei
Bekijk voorbeeldreis

Avontuurlijke rondreis Namibië in klein gezelschap

19 daagse groepsrondreis vanaf €4.000,- per persoon

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Okonjima Plains Camp

Okonjima Plains Camp

In het vernieuwde Okonjima Plains Camp bevinden zich 14 comfortabele standaard kamers en 10 View Rooms. De kamers liggen op ruime afstand van elkaar waardoor je verzekerd bent van privacy. Alle kamers beschikken over een ensuite badkamer met een ruim bad en een douche en op jouw veranda kun je genieten van de omgeving.

patio
standaard_kamer
standaard_kamer2

Comfortabele standaard kamers

De standaard kamers hebben een kleine veranda en kijken uit over de grasvlakten. Ze liggen dicht bij het zwembad en de gemeenschappelijke ruimtes. Vier standaard kamers vormen samen twee familiekamers.

Ruime 'View' kamers

De ‘View’ kamers zijn nieuwer, met een grotere veranda en kijken uit op het ‘bush-veld'. Ze liggen zo'n vijftien meter uit elkaar en op een afstandje van de gemeenschappelijke ruimtes, waardoor je voldoende privacy hebt.

view_room2
view_rooms

Faciliteiten en activiteiten van Okonjima Plains Camp , Namibië

Safari

Ga mee met een safari met een 4x4 en speur naar luipaarden, aardwolven, wilde honden, jakhalzen, giraffen, zebra's, kudu's en aardvarkens.

Begeleide wandelingen

Tijdens een wandelsafari ga je op zoek naar cheeta's! Wanneer je op eigen houtje een wandeling door de natuur wilt maken kan dat ook. Het personeel van Okonjima Plains Camp helpt je graag met het uitstippelen van een mooie wandeling.

Culturele excursies

Een culturele excursie laat zien hoe de bushmen leefden, de originele bewoners van zuidelijk Afrika. De bushmen excursie is overigens ook erg leuk voor kinderen.

Restaurant

‘The Barn’ is de gemeenschappelijke ruimte van het kamp en huisvest een gezellige eetruimte, waar je terecht kunt voor het ontbijt en diner. Ook bevindt zich hier een loungegedeelte waar je kunt ontspannen onder het genot van een drankje. Verder is er een souvenirwinkeltje.

Zwembad

Okonjima Plains Camp beschikt over een rond zwembad waar je een verkoelende duik in kunt nemen.

Familiekamers

Er zijn twee keer twee kamers die met elkaar verbonden zijn. Deze kamers zijn ideaal voor families!

Duurzaam

De Africat stichting vangt cheeta's, luipaarden en andere katachtigen op. Een bezoek aan de stichting en een ontmoeting met deze bijzondere dieren mag je dan ook niet missen.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
Naar boven