Rivertrees Country Inn

Arusha, Tanzania

Charmante lodge tussen Mount Meru en Kilimanjaro

Rivertrees Country Inn is een kleinschalige lodge gelegen tussen Mount Meru en Kilimanjaro, nabij Arusha in Tanzania. Rivertrees dankt haar naam aan het feit dat de accommodatie verborgen ligt tussen inheemse bomen aan de rand van de Usa rivier. Je bevindt je hier in een tropisch stuk natuur midden op het platteland. Dit trekt talloze vogels naar de tuin. In combinatie met het kabbelende riviertje, de serene rust en de vriendelijke service, maakt dit Rivertrees Country Inn tot een ideale accommodatie om bij te komen van een lange dag vol nieuwe ervaringen.

Meer informatie Meer informatie
zwembad

Zoek verkoeling in het zwembad

Tijdens de warmste uren van de dag kun je een verfrissende duik nemen in het zwembad.

Meer informatie Meer informatie
deck2

Ontspannen op het dek

Op het rivierdek kun je, genietend van een kopje thee, bijkomen na een drukke dag.

Meer informatie Meer informatie
river_house

Het River house

Het River house ligt afgelegen van de rest van de kamers, zodat je in alle rust kunt genieten van je verblijf

Meer informatie Meer informatie
patio

Patio

Op de patio kun je lekker ontspannen

Meer informatie Meer informatie
buiten1

Rivertrees Country Inn

Rivertrees Country Inn ligt verscholen tussen de hoge inheemse bomen

Meer informatie Meer informatie
spa

Spa

Laat je masseren in de spa

Meer informatie Meer informatie
8466054056_c1d1761976_o

Restaurant

In het restaurant worden de gerechten bereidt met verse ingrediënten uit de eigen moestuin

Voorbeeldreis met deze accommodatie

Chada_Katavi
Zeer afwisselende luxe reis naar het hart van Afrika
Bekijk voorbeeldreis

Bijzondere safari naar Noord- en West Tanzania

13 daagse rondreis vanaf €9.200,- per persoon

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Rivertrees Country Inn

Prachtig gelegen kamers

Rivertrees beschikt over 18 Garden Rooms, twee River Cottages en één River House. Iedere verblijfsmogelijkheid beschikt over een ensuite badkamer en is smaakvol ingericht met een eigen karakter. Houten meubilair domineert en je vindt overal koloniale details terug.badkamer2
8466055096_6d61e9d4de_o
8466054814_607382b380_o
slaapkamer1

Knusse River Cottages

De Garden Rooms liggen in de weelderige tuin. Door de ramen heen kijk je uit op de bloemen en bomen die de lodge omringen.

De River Cottages liggen aan de rivier en hebben een eigen dek waarop u kunt loungen. Ook beschikken ze over een open haard. Er is een buitendouche zodat je kunt douchen met het ruisen van de wind door de bomen op de achtergrond.


Verblijf in het afgelegen River House

Het River House ligt geheel afgelegen aan de rivier en is hetzelfde ingericht als de Guestrooms. Het River House is verdeeld in twee vleugels en kunt u deels of helemaal boeken. Je hebt de beschikking over een woonkamer, keuken, bar en ruim terras. Daarnaast is het mogelijk om een privéchef en butler tot je beschikking te hebben.


river_house_slaapkamer
river_house_woonkamer

Faciliteiten en activiteiten van Rivertrees Country Inn, Tanzania

Restaurant

In het hoofdgebouw vind je het restaurant. Hier worden dagelijks heerlijke lokale maaltijden geserveerd met groente, fruit en kruiden uit de eigen moestuin voor de echte fijnproevers. Daarnaast serveert Rivertrees Country Inn de beste pizza's van het dorp!

Zwembad

Rivertrees Lodge beschikt over een mooi zwembad met een terras waar je terecht kunt voor een beetje verkoeling.

Spa / wellness

Wanneer je heerlijk wilt ontspannen kun je je laten verwennen door de getrainde handen van de masseurs in de spa van Rivertrees Lodge.

Voorafgaand aan de massage zal je mediteren met de masseuse, om je lichaam en geest volledig tot rust te brengen. Alle massages vinden buiten plaats, in de met bloemen versierde banda van het hotel.

Je kunt ook kiezen voor een klassieke Zweedse massage, met daaropvolgend 20 minuten weken in het bad met aangepast pasvorm.

Culturele excursies

Een lokale gids neemt je mee naar Nkoaranga, waar je het lokale weeshuis en de school gaat bezoeken. De excursie gaat verder naar Aranga Organic Coffee Nursery, waar je alles zult leren over koffie.

Dezelfde route kan ook fietsend worden afgelegd.

Watersport

Tegen betaling nemen de ervaren kanoërs van Rivertrees Country Inn gasten mee op een kano tocht naar het Duluti meer. 's Avonds is dit extra bijzonder omdat er dan veel exotische dieren naar het meer komen. Zoals de koereigers die bij het meer op stok gaan voor de nacht.

Wi-fi

In alle kamers is Wi-Fi beschikbaar.

Duurzaam

Rivertrees Country Inn biedt haar gasten schoon drinkwater dat op de locatie is gefilterd door de eigen Bio filter. Hierdoor wordt niet alleen het gebruik van plastic teruggebracht, maar ook de negatieve impact op het milieu.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
Naar boven